1) FUJITSU ASYA 24 BTU (Κίνας)- 1140
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση ίσως άκυρη?
Παίζει τα κλιματιστικά από Ιαπωνία να έχουν ίχνη ραδιενέργειας?
Σε ωρες γραφειου, 18 χρονια δουλευουν τα Fujitsu χωρις την παραμικρη βλαβη....Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου ένα δίμηνο τώρα. Πολύ ευχαριστημένος και επειδή ο τύπος που μου το εγκατέστησε είναι φίλος μου, μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα Fujitsu.
Και τα Daikin είναι καλά, αλλά ανεβαίνουν πολύ σε τιμή.
Πάντως, μακριά απο LG, Samsung...
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση ίσως άκυρη?
Παίζει τα κλιματιστικά από Ιαπωνία να έχουν ίχνη ραδιενέργειας?
Panasonic/Mitsubishi/Fujitsu σκυλιά! Καλά λόγια έχουν ακουστεί και για τα ιαπωνέζικα Toyotomi! Γενικότερα άσε τις μπροσούρες και τα πολυκαταστήματα και πήγαινε σε ένα ειδικευμένο με εγκαταστάσεις για AC να σου πει ακριβώς τι χρειάζεσαι για τον χώρο σου. Άκου τα παιδιά που έχουν βάλει σε επαγγελματικούς χώρους. Έλεγξε την εξωτερική μονάδα, δες τις παροχές που έχουν μην είναι μινιατούρες (δεν είναι τυχαίο που τα προαναφερθέντα έχουν και απο τις μεγαλύτερες εξωτερικές μονάδες) και μη ξεχνάς πως τα inverter έχουν κ ένα καρο πλακέτες, επομένως ρώτα τον και τα σέρβις πόσα πάνε γιατί αν είναι να σου λήξει η εγγύηση μεσα σε 2 χρόνια και χρειαστείς πλακέτα που έχει όσο ένα καινούριο τότε τι να το κάνεις? Βάζεις ένα Κινέζικο ή κ SAMSUNG και όσο αντέξει! Έτσι και αλλιώς λίγα κατασκευάζονται πια εκτός Κίνας..
Εγώ να ρωτήσω, πως προτείνεται κάτι στο στιλ "Πάρε αυτό μην κοιτάς κάτι άλλο". Είναι θέμα εμπειρίας μετά από δεκάδες κλιματιστικά που είχατε ? Το έχετε και είστε ευχαριστημένοι ?
απο DAIKIN βρήκα αυτό στα 1150 :
http://www.climahellas.gr/shop/inde...ion=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
με προβλημάτισε όμως η κλάση Β στην ψύξη αλλά και η κλάση Α στην θέρμανση υστερεί σε σχέση με το MITSUBISHI, όπως επίσης είναι στα 22000 BTU και όχι 27000 που βγάζει το MITSUBISHI στη θέρμανση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.