Stergito
Μέλος Σωματείου
... η οποία πού είνα βελτιωμένη και επηυξημένη;
Είδες βρε; Του βάλανε διαφράγματα τιτανίου στα μεγάφωνα, να μη μένει έγκυος και σου γεννοβολάει άλλα Klipsch!

... η οποία πού είνα βελτιωμένη και επηυξημένη;
θα κοιταξω απο βδομαδα να παμε με τον φιλο που ενδιαφαιρετε να τα ακουσουμε στο αντιπροσωπο ,αν τα εχει, να βγαλουμε τα συμπερασματα μας...Κατι μου λεει ομως οτι θα ειναι ''μαγικο'' ηχειο....
Τα Cornwall νομίζω οτι είναι bass reflex...
Είχα ακούσει πριν από καιρό στον Λάϊο τα Heresy και ήταν καταπληκτικά!
Επαιζαν ακουμπισμένα στο πάτωμα γύρω στο 1 μ. από τον πίσω τοίχο και κοιτώντας προς τα πάνω όπως ορίζουν οι βάσεις-ποδαράκια τους.
Δεν τα άκουσα με Accuphase αλλά με τον Sunfire που είχε εκεί συνδεδεμένο και έπαιζε. Πάντως έβαλα αρκετά δικά μου CDs οπότε σχημάτισα γνώμη. Εκείνο που μού άρεσε πάρα πολύ σε αυτό το ηχείο ήταν η ταχύτητά του και η αμεσότητά του. Επίσης μού έκανε εντύπωση πόσο καλά έπαιζε σε χαμηλές στάθμες.
Δεν τα άκουγα ως υποψήφιος αγοραστής, αλλά παρά μόνο για να σχηματίσω γνώμη οπότε δεν μπήκα στην λογική να ρωτήσω πόσο κάνουν! :smile:
Ποιόν Sunfire;
Δεν θυμάμαι το μοντέλο... Αν έχεις πάει από εκεί θα τον έχεις δει. Μόνιμα αυτόν έχει συνδεδεμένο και παίζει....
Και τα Klipsch RB-61 που ήθελα να πάρω για τον ανηψιό μου με αυτόν τα άκουσα.
Την επόμενη φορά που θα πάω θα τον κοιτάξω και θα σού πω... Φαντάζομαι να μην τον έχει πουλήσει.
μην παίζετε άλλο με τον πόνο μας!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.