Με μεγάλη μου έκπληξη ομολογώ,είμαι ανάμεσα στους τυχερούς!Μπράβο σας παιδιά,σας ευχαριστούμε πολύ,άξιοι!
εχμ...Πού να στείλω τα στοιχεία μου;Σε εσένα Μιχάλη η στο πατριώτη Εργοτέλη;
Ομολογώ ότι απο τα χαρακτηριστικά των led που παρέθεσες δεν καταλαβαίνω γρι,με εξαίρεση τους βαθμους Kelvin!Τι να σου πώ πατριωτάκι,ότι εσύ νομίζεις καλύτερο!Και πάλι σε ευχαριστώ,στείλε μήνυμα!
Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στους διοργανωτές! :SFGSFGSF:
Ευχαριστούμε και για το νέο give away!
Τον τελευταίο όρο τι τον έβαλες;
Χαχαχα ωραία πατριώτες για το δώρο! Συγχαρητήρια, κερδίσαμε μια γνωριμία(ίσως είμαι κάτω το Σάββατο) και τα μεταφορικά!
Συγχαρητήρια και στους άλλους νικητές!
Το δώρο είναι ένας quark tactical AA*2 σε ό,τι λεντ θέλεις!
Επεξηγούμαι, δλδ xp-g2 1A ή 3C (μέγιστο φως σε 6300Κ ή 5000Κ), xp-g S2 2T(χρυσαφί 5500Κ χρώμα), xp-e R4 1C(μέγιστο throw), nichia 219 (μέγιστο CRI) ή samsung 3535 3000kelvin (θερμή λάμπα πυρακτώσεως)!
Διαλέγεις, αν θες περιτέρω επεξηγήσεις ευχαρίστως! Ειδικά Μονταρισμένος για το νικητή για να έχει μια μοναδική custom έκδοση!
Μερσι!
Για το νεο giveaway, ναι, ισως ηταν υπερβολη o τελευταιος ορος, τον εβαλα ομως για να αυξηθουν οι πιθανοτητες οσων θελουν να κερδισουν πολυ![]()
Ωραιος, μπραβο!!!
Αλλα αν ηξερα το δωρο που θα εβαζες, θα εκανα ξεχωριστη κληρωση για το δικο σου επαθλο και θα εμπαινα και γω στη κληρωση))
Νομίζω πως θα προτιμήσω τα πολλά lumen τότε αγαπητέ,μια που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στην εξοχη!Αν εσυ νομίζεις αλλοιώς,εσύ είσαι ο ειδικός!
Ψαχνω το αντιστοιχο του "καλωφαγωτα" αλλα δεν βρισκω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.