Κληρωση δωρων για τα μελη της κατηγοριας Φακων Led :-)

Με μεγάλη μου έκπληξη ομολογώ,είμαι ανάμεσα στους τυχερούς!Μπράβο σας παιδιά,σας ευχαριστούμε πολύ,άξιοι!
εχμ...Πού να στείλω τα στοιχεία μου;Σε εσένα Μιχάλη η στο πατριώτη Εργοτέλη;

Με μεγάλη μου έκπληξη ομολογώ,είμαι ανάμεσα στους τυχερούς!Μπράβο σας παιδιά,σας ευχαριστούμε πολύ,άξιοι!
εχμ...Πού να στείλω τα στοιχεία μου;Σε εσένα Μιχάλη η στο πατριώτη Εργοτέλη;

Συγχαρητηρια Νικο!!

Ναι σωστα, ξεχασα να το αναφερω, εγω μεν εκανα την κληρωση αλλα πρεπει να στειλεις τα στοιχεια σου στον Εργοτελη διοτι το 3ο επαθλο το χορηγει εκεινος.

H Κρητη ειχε την τιμητικη της σημερα, εσυ και ο zeremefico, well done guys!!:))

Χαχαχα ωραία πατριώτες για το δώρο! Συγχαρητήρια, κερδίσαμε μια γνωριμία(ίσως είμαι κάτω το Σάββατο) και τα μεταφορικά! :D

Συγχαρητήρια και στους άλλους νικητές!

Το δώρο είναι ένας quark tactical AA*2 σε ό,τι λεντ θέλεις!

Επεξηγούμαι, δλδ xp-g2 1A ή 3C (μέγιστο φως σε 6300Κ ή 5000Κ), xp-g S2 2T(χρυσαφί 5500Κ χρώμα), xp-e R4 1C(μέγιστο throw), nichia 219 (μέγιστο CRI) ή samsung 3535 3000kelvin (θερμή λάμπα πυρακτώσεως)!

Διαλέγεις, αν θες περιτέρω επεξηγήσεις ευχαρίστως! Ειδικά Μονταρισμένος για το νικητή για να έχει μια μοναδική custom έκδοση!

Ομολογώ ότι απο τα χαρακτηριστικά των led που παρέθεσες δεν καταλαβαίνω γρι,με εξαίρεση τους βαθμους Kelvin!Τι να σου πώ πατριωτάκι,ότι εσύ νομίζεις καλύτερο!Και πάλι σε ευχαριστώ,στείλε μήνυμα!

Παιδες, οσοι εισαστε στο BLF, τρεχει ενα νεο give away :))

http://budgetlightforum.com/node/19437

Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στους διοργανωτές! :SFGSFGSF:

Ευχαριστούμε και για το νέο give away!

Τον τελευταίο όρο τι τον έβαλες;

Ομολογώ ότι απο τα χαρακτηριστικά των led που παρέθεσες δεν καταλαβαίνω γρι,με εξαίρεση τους βαθμους Kelvin!Τι να σου πώ πατριωτάκι,ότι εσύ νομίζεις καλύτερο!Και πάλι σε ευχαριστώ,στείλε μήνυμα!

Κοίτα, η αιχμή της τεχνολογίας είναι το xp-g2 1A, εστιάζει καλά, λευκό φως, σχεδόν μουντό για κάποιους, αλλά περίπου ~240 λούμεν. Το 3C, είναι λίγο πιο ζεστό.
Το xp-g S2, δίνει ένα ωραίο λευκό-χρυσαφί χρώμα, εστιάζει κάπως λιγότερο περίπου 220 λόυμεν.
Το xp-e R4, εστιάζει μέγιστο, όχι ουσιαστική διαφορά από το xp-g2, απλά περισσότερο, βγάζει κάπου 180 λούμεν.
Το 219 nichia, είναι ένα θαύμα λέντ, πλησιάζει στο μέγιστο το ηλιακό φως, παρέχοντας μέγιστη χρωματική ακρίβεια και πολύ ευχάριστο φως, με κόστος την απόδοση(που σε κάποιους δε φαίνεται, γιατί φωτίζει ωραία). Λούμεν ~150.
Τέλος, το 3535 samsung, έχει και αυτό υψηλή απόδοση χρωματικής ακρίβειας, ζεστό "ξεκούραστο" φως κίτρινης λάμπας, με κόστος πάλι την απόδοση. ~150 λούμεν πάλι.

Γενικά, κάποιοι μισούν τα 2 τελευταία, κάποιοι δε τα αλλάζουν με τίποτε. Είναι θέμα γούστου στο τι ταιριάζει στο μάτι του καθενός! Όσοι έχουν δει και τα 2 μπορούν να σου πουν μια άποψη ακόμη!

Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στους διοργανωτές! :SFGSFGSF:

Ευχαριστούμε και για το νέο give away!

Τον τελευταίο όρο τι τον έβαλες;

Μερσι!

Για το νεο giveaway, ναι, ισως ηταν υπερβολη o τελευταιος ορος, τον εβαλα ομως για να αυξηθουν οι πιθανοτητες οσων θελουν να κερδισουν πολυ :)

Χαχαχα ωραία πατριώτες για το δώρο! Συγχαρητήρια, κερδίσαμε μια γνωριμία(ίσως είμαι κάτω το Σάββατο) και τα μεταφορικά! :D

Συγχαρητήρια και στους άλλους νικητές!

Το δώρο είναι ένας quark tactical AA*2 σε ό,τι λεντ θέλεις!

Επεξηγούμαι, δλδ xp-g2 1A ή 3C (μέγιστο φως σε 6300Κ ή 5000Κ), xp-g S2 2T(χρυσαφί 5500Κ χρώμα), xp-e R4 1C(μέγιστο throw), nichia 219 (μέγιστο CRI) ή samsung 3535 3000kelvin (θερμή λάμπα πυρακτώσεως)!

Διαλέγεις, αν θες περιτέρω επεξηγήσεις ευχαρίστως! Ειδικά Μονταρισμένος για το νικητή για να έχει μια μοναδική custom έκδοση!

Ωραιος, μπραβο!!!

Αλλα αν ηξερα το δωρο που θα εβαζες, θα εκανα ξεχωριστη κληρωση για το δικο σου επαθλο και θα εμπαινα και γω στη κληρωση :)))

Μερσι!

Για το νεο giveaway, ναι, ισως ηταν υπερβολη o τελευταιος ορος, τον εβαλα ομως για να αυξηθουν οι πιθανοτητες οσων θελουν να κερδισουν πολυ :)

Δική σου η κλήρωση, όπως και οι όροι.

Έχω ξεκινήσει εγώ πάντως...

Το δώρο σου δεν παίζετε Εργοτέλη... :award: μου τρέχουν τα σάλια...

Ωραιος, μπραβο!!!

Αλλα αν ηξερα το δωρο που θα εβαζες, θα εκανα ξεχωριστη κληρωση για το δικο σου επαθλο και θα εμπαινα και γω στη κληρωση :)))

Ε στην επόμενη τότε! Μου αρέσει όταν κληρώνω κάτι να μη λέω τι είναι, έτσι για να υπάρχει περιέργεια! :D

και απο εμενα συγαρητηρια κια στα 2 μερη...

Ψαχνω το αντιστοιχο του "καλωφαγωτα" αλλα δεν βρισκω!