Κληρωση δωρων για τα μελη της κατηγοριας Φακων Led :-)

Δεν ειναι σχετικο με φακους, αλλα ισως σχετικο με αυτο το νημα ..με τυχερους και με κληρωσεις!

Επειδη δεν ξερω τι γινεται τωρα τελευταια με την τυχη μου στις κληρωσεις, περνουσα απο απο ενα πρακτορειο (σπανιοτατα παιζω!) και ειδα την διαφημιση του ΟΠΑΠ με την αμεση νικη στο Στοιχημα.
Δηλαδη μπορει να χασει το δελτιο σου αλλα μπορεις να κερδισεις ενα ποσο, αν εισαι τυχερος... Επαιξα ενα δελτιακι λοιπον, γιατι κατι με ετρωγε, και τσουπ...κερδισα..αμεση νικη - χωρις επιτυχια :))!!

Απιστευτο? Τωρα περιμενω να δω αν ειναι 50 η 500 το κερδος. Aν ειναι 500, τοτε οργανωνω αλλη κληρωση, τον Απριλη :))

D7K_2310.jpg

Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στους διοργανωτές! :SFGSFGSF:

Ευχαριστούμε και για το νέο give away!

Τον τελευταίο όρο τι τον έβαλες;

Μερσι!

Για το νεο giveaway, ναι, ισως ηταν υπερβολη o τελευταιος ορος, τον εβαλα ομως για να αυξηθουν οι πιθανοτητες οσων θελουν να κερδισουν πολυ :)

Σου την είπαν για τα ποστ που έκανα... τι τον ήθελες τον τελευταίο όρο;

Εάν θέλεις γράψε ότι μίλησες μαζί μου και ότι αν κερδίσω να πάει στον επόμενο το δώρο σου. -bye-

Δε βαριεσαι βρε Γιαννη, καποιοι ανθρωποι παιρνουν καποια πραγματα τοσο σοβαρα σαν να προκειται για το επαθλο του αιωνα..

Τελος παντων, πολλοι μου ζητησαν με PM να κανω κατι, αλλα ειδες οτι τελικα τους απαντησα ευγενικα "..sorry για τους ορους, αλλα απο τον επομενο διαγωνισμο".

Αλλα αν ομως θες να γραψω αυτο που λες, δεν εχω προβλημα. Οπως δεν εχω και κανενα απολυτως προβλημα να κανω την κληρωση οπως εχει.

Μη στεναχωριεσαι καθολου.

Δεν στεναχωριέμαι αλλά δεν μου άρεσε που σου την είπαν, δεν νομίζω ότι έκανα κάτι λάθος, ίσως το παράκανα λίγο για κάποιους και για άλλους πάλι όχι...

Δεν υπαρχει κανενα θεμα για μενα, αν υπηρχε θα σου ειχα στειλει ενα διακριτικο PM :-)

Αλλωστε μια χαρα παει ο διαγωνισμος τωρα.

Βαλε καμμια φωτογραφια φακου στον διαγωνισμο που κανει η DX στο CPF, δες το ποστ του NoFear στις ευκαιριες... Eγω εβαλα ηδη!! :)))

Διακριτικό;

Να μου τα χώσεις κανονικά αν κάνω κάποια πατάτα! :ADFADF1:

Θα βάλω... αν και έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή μόνο τρεις φακούς. :HTEHETH63:

τωρα πηρα χαμπαρι τα αποτελεσματα...

4ος...απο το τελος ...χμμ,οποιος χανει στα χαρτια κερδιζει στην αγαπη!

αρα ειμαι 4ος κερδισμενος στην αγαπη...:award:

Eισαι ωραιος ρε Απολλωνιε. Οι αισιοδοξοι και χαρουμενοι ανθρωποι ειναι ολα τα λεφτα! Αρχοντας!! :ernaehrung004:

Συγγνώμη για το άσχετο της υπόθεσης, αλλά φίλε Χιώτη άμα γράφει "ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" το δελτίο σημαίνει πως δυστυχώς ΔΕΝ κέρδισες. Διαφορετικά θα έπαιρνες το κέρδος σου άμεσα από το πρακτορείο. Έχω παίξει , που λες , γύρω στα 20 δελτία, αλλά τζίφος... :/
..

Ναι, ηταν αμεση ηττα. Μου το αποκαλυψε αμεσα ο ευγενικος πρακτορας που προσπαθουσε φιλοτιμα να κρυψει τον γελωτα του!

Παιδες, διαπιστωνω οτι πλησιαζω τα 5,000 posts και σκεφτομαι να κανω την αμερικανια, a la BLF, και να κανω μια καινουρια κληρωση, ετσι για το καλο :cowboy:

Η κληρωση ειναι αποκλειστικα για ολα τα μελη της κατηγοριας των Φακων led, οπως και την προηγουμενη φορα αρκει να εχουν 1 τουλαχιστον ποστ μεχρι αυτη την ωρα.

Δεν εχω σκεφτει επακριβως ακομα τα δωρα, αλλα θα ειναι φακουδακια, βεβαιως βεβαιως.

Η κριση θελει γλεντια και κληρωσεις :fahne90:

Λεω να κληρωσω εναν super φακο! FandyFire απο FastTech στα 1800 lumens. Toν αγορασα πριν κανα τριμηνο, ακομα στην εγγυηση ειναι :))

http://www.avclub.gr/forum/showthre...mens!!?p=1056710742&viewfull=1#post1056710742

Ουσιαστικα αχρησιμοποιητος καθως, οπως θυμαστε, τον πηρα μονο και μονο απο περιεργια για να τον τσεκαρω.

D7K_1839.jpg

D7K_1832.jpg

Η κληρωση θα γινει την επομενη Κυριακη 16 Ιουνιου, ακριβως στις 22:00.