Κλήρωση ενισχυτή για το φόρουμ!

Status
Not open for further replies.
Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία προσφορά.
Να διευκρινίσω ότι δεν θέλω να λάβω μέρος στην κλήρωση. Σίγουρα υπάρχουν φίλοι που έχουν ανάγκη έναν ενισχυτή.
Ούτως ή άλλως ευχαριστούμε πολύ!

Καταπληκτική χειρονομία...
Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή παρακαλώ.

Συγχαρητήρια για την κίνηση , μπράβο και καλές δουλειές .

Θα ήθελα να συμμετάσχω .

Μπραβο για την προσφορα...... (και πολυ ωραια κατασκευη)
Θα ηθελα να συμμετασχω στη κληρωση ...
Ευχαριστω . . .

Μπράβο! Πολύ ωραία ιδέα!
Να βγάλεις και τιμή προς πώληση στον ενισχυτή θα έλεγα!
Διευκρινίζω ότι συμμετέχω στην κλήρωση! Ευχαριστώ και τον Sonus για τη μεθοδικότητά του!!!

Υγιέστατη κίνηση άξια συγχαρητηρίων! Μπράβο!

Εκτός και εγώ (δεν μου είναι απολύτως απαραίτητος, ας τον χαρεί κάποιος που το χρειάζεται περισσότερο).

υγ1. Παρακαλώ ενημερώστε μας για τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας σας, μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους του forum.
Περιμένουμε με αγωνία τα καλώδια, φίλτρα και πολύμπριζα ρεύματος που έχετε αναγγείλει, για δοκιμή τουλάχιστον!

Last edited:
Απάντηση: Re: Κλήρωση ενισχυτή για το φόρουμ!

Τα συγχαρητηρια μου για την κινηση!!!

Re: Απάντηση: Κλήρωση ενισχυτή για το φόρουμ!

Εξαιρετική κίνηση στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!!

Τα συγχαρητήρια και απο μένα για την προσφορά σας και Θα ηθελα να συμμετασχω στην κληρωση. Ευχαριστω

Συγχαρητήρια για την προσφορά! Δε θέλω να συμμετάσχω στην κλήρωση. Ας πάει σε κάποιον που τον χρειάζεται.

Πολύ-πολύ καλή κίνηση :smile:
Οι φίλοι του Forum ανυπομονούν! :drummer:

Παρατηρώ όμως ότι, πολλοί από τους φίλους που έχουν γράψει σ' αυτό το νήμα δεν διευκρινίζουν, εάν συμμετέχουν ή όχι στην κλήρωση.

Ως εκ τούτου θα παρακαλέσω για τα εξής:
  1. Όσοι γράψουν στο παρόν νήμα από τώρα και στο εξής να διευκρινίζουν αν επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.
  2. Όσοι έχουν γράψει έως τώρα χωρίς να έχουν δηλώσει ρητά αν επιθυμούν τη συμμετοχή τους, παρακαλούνται να ξαναγράψουν, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες.

Αναλαμβάνω να συντηρήσω το νήμα και να φτιάξω το συγκεντρωτικό πίνακα των μετεχόντων στην κλήρωση.

Δηλώνω ρητά, ότι δεν επιθυμώ να συμμετάσχω προσωπικά στην κλήρωση.

Καλή επιτυχία . -bye-

Δεν θα ηθελα να συμμετασχω στην κληρωση.

Μπραβο Σακη :SFGSFGSF:

Νάσαι καλά, Σάκη

Το να επαναλάβω τη λέξη "Συγχαρητήρια" το θεωρώ μάλλον τετριμμένο. Θέλω εν τούτοις να επισημάνω ότι ο Σάκης Πετρόπουλος, ο "δικός μας" Σάκης - κι όταν λέω ο "δικός μας" δεν τον τοποθετώ στην σχετικά μικρή κοινότητα του AVclub (είδατε, λέω "σχετικά μικρή", γιατί την θεωρώ πολύ πιο ευρεία), αλλά στην ευρύτατη κοινότητα των απανταχού βαρεμένων Ελλήνων - έχει καταξιωθεί για την επαγγελματικότητά του, την αβίαστη και 100% ανιδιοτελή παροχή συμβουλών και ενίοτε και υπηρεσιών και αυτό από μόνο του φτάνει.

Να είσαι καλά, φίλε Σάκη. Καλές δουλειές στη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Όσο για τη συμμετοχή στην κλήρωση, παρακαλώ δεν χρειάζεται να με υπολογίσετε, καλύτερα να συμμετέχουν όσοι έχουν περισσότερο την ανάγκη για μια ενισχυτική μονάδα.

Καλημέρα σε όλους.
-

Συγχαρητήρια για την κίνηση παιδιά.
Θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στην κλήρωση.

Αντε και με 1000000 clicks!! ;)

(Όσο αναφορά την κλήρωση checkaρετε το www.random.org)

Επειδή ενδέχεται να παρατηρηθούν διάφορα φαινόμενα και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων
να διευκρινήσουμε πως:

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στην κλήρωση σε μέλη που έχουν εγγραφεί από την ημερομηνία προκήρυξης της κλήρωσης και έπειτα.

Status
Not open for further replies.