Kodi σε Linux - OpenELEC - Kodibuntu

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

Εγώ είχα προβλήματα με το traktr αλλά τα trakt utilities δουλεύουν άψογα σε Win7\Frodo beta1

Προφανώς ίσως στο Openelec/Linux να ισχύει το αντίστροφο. Με το το traktr όλα δουλεύουν ΟΚ.

Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

Για όποιον χρησιμοποιεί Openelec , απ' την Beta 4 και μετά υπάρχει πρόβλημα στους οδηγούς της Realtek και σίγουρα θα έχετε πρόβλημα Buffering όταν παίζεται αρχεία από δίκτυο. Το πρόβλημα έχει εντωπιστεί και λύνεται αν περάσετε στις τελευταίες Daily εκδόσεις. Στο μέλλον και στις επόμενες εκδόσεις θα διορθωθεί.

UPDATE - Στην Beta 6 διορθώθηκε το πρόβλημα.

Last edited:
Re: XBMC σε Linux - Openelec

επιτέλους με openelec 2.99.2 και linux kernel 3.7.4 dts-hd και true hd παίζουν μια χαρά

Το barebone στα 95 ευρώ είναι ακόμα καλύτερη περίπτωση, αν και θα προτιμούσα κάτι με Nvidia mobile, πχ GT630M. Έχει η Zotac ένα mini-itx με τέτοια GPU - αλλά πολύ ακριβότερο!.

Το barebone στα 95 ευρώ είναι ακόμα καλύτερη περίπτωση, αν και θα προτιμούσα κάτι με Nvidia mobile, πχ GT630M. Έχει η Zotac ένα mini-itx με τέτοια GPU - αλλά πολύ ακριβότερο!.

Οι Nvidia υλοποιήσεις στο Openelec ,προς το παρόν είναι καλύτερες, αλλά όπως και να το κάνουμε με 95 htpc είναι κελεπούρι.

Ανώτερο από κάθε άλλο standalone mediaplayer σε αντίστοιχη τιμή.

Υπάρχει τρόπος να φτιάξω Openelec USB stick χωρίς να κάνω τη διαδικασία με τα δύο sticks; Είναι λίγο μπελάς να τα αδειάζω.

Μήπως γίνεται κάτι με το Universal USB Installer;

Απάντηση: Re: XBMC σε Linux - Openelec

Υπάρχει τρόπος να φτιάξω Openelec USB stick χωρίς να κάνω τη διαδικασία με τα δύο sticks; Είναι λίγο μπελάς να τα αδειάζω.

Μήπως γίνεται κάτι με το Universal USB Installer;

Κώστα δεν νομίζω και εγώ στο παρελθόν προβληματίστηκα και το έψαξα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Re: Απάντηση: Re: XBMC σε Linux - Openelec

Κώστα δεν νομίζω και εγώ στο παρελθόν προβληματίστηκα και το έψαξα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Που χάθηκες εσύ; :smile:

Το είχα καταφέρει μια φορά αλλα δεν θυμάμαι πως :p
Νομίζω είχα κάνει εγκατάσταση στο ίδιο στικάκι;

Το τελευταίο XBMCbuntu πάντως έπαιξε με τη μία. Κανονικά όλα, με HDMI passthrough χωρίς να κάνω εγώ κάποια ρύθμιση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XBMC σε Linux - Openelec

Που χάθηκες εσύ; :smile:

Το είχα καταφέρει μια φορά αλλα δεν θυμάμαι πως :p
Νομίζω είχα κάνει εγκατάσταση στο ίδιο στικάκι;

Το τελευταίο XBMCbuntu πάντως έπαιξε με τη μία. Κανονικά όλα, με HDMI passthrough χωρίς να κάνω εγώ κάποια ρύθμιση.

Κώστα δυστυχώς είχαμε μια οικογενειακή απώλεια και με κράτησε μακρύ αρκετό διάστημα αλλά είμαι πίσω...
Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια μικρή παρουσίαση όλων των διανομών (Openelec, Ubuntu Minimal κ.λ.π.) για να διαφωτίσουμε και κανένα νέο χρήστη. Εγώ βέβαια έχω αράξει σε Openelec και δεν λέω να κουνηθώ (αυτή η ευκολία του και η without keyboard - mouse λειτουργία του απ' την εγκατάσταση του δεν συγκρίνεται...).

Λυπάμαι για την απώλεια σου. Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά για να μας επαναφέρουν στη σκληρή πραγματικότητα...

Να βάλουμε και το GeexBox στη λίστα. Στo forum τους ακόμα υποστηρίζουν οτι το Openelec είναι κλεμμένο GeexBox.

Επιτέλους!
Έβαλα την τελευταία RC του Openelec και όλα λειτουργούν άψογα out-of-the-box!

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρω τρόπο για να κάνω εγκατάσταση σε ένα partition χωρίς να μου σβήσει το 2ο με τις ταινίες.

Επιτέλους!
Έβαλα την τελευταία RC του Openelec και όλα λειτουργούν άψογα out-of-the-box!

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρω τρόπο για να κάνω εγκατάσταση σε ένα partition χωρίς να μου σβήσει το 2ο με τις ταινίες.

Τέλειος συντονισμός. Και εγώ τοποθέτησα έναν SSD 64Gb στο HTPC και πέρασα την τελευταία RC. Υπέροχο συναίσθημα να λειτουργούν όλα τέλεια Out Of The Box. Προσωπικά δεν ακουμπάω Windows ούτε για αστείο πλέον σε HTPC. Εικόνα και ήχος HD όλα άψογα πλέον.