KOΙΝΩΝΙΚΑ :Επίσκεψη του Διαχειριστού στο σπίτι του ντοκ και κριτικές ...

Απάντηση: Re: KOΙΝΩΝΙΚΑ :Επίσκεψη του Διαχειριστού στο σπίτι του ντοκ και κριτικές ...

Δημοκηδής said:
''.....Όσο πιο παπαρ...ιά είναι ένα έργο τέχνης, τόσο περισσότερος κούφιος βερμπαλισμός απαιτείται για την υποστήριξη του.....''.

Δημοκηδής, 24-10-2006

τς τς τς στραβά ξυπνήσαμε σήμερα:chinscratch:

Re: Απάντηση: KOΙΝΩΝΙΚΑ :Επίσκεψη του Διαχειριστού στο σπίτι του ντοκ και κριτικές ...

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Διάγουμε την πλέον ενδιαφέρουσα περίοδο στην σύγχρονη "popular" μουσική μετά την χρυσή επταετία 66-73 . Πανσπερμία επιρροών από την μία , μη κατατάξιμες μουσικές δημιουργίες από την άλλη , εφαρμογή της τεχνολογίας στο έπακρο .

Συμφωνώ και επαυξάνω.
Αλλά κοίτα μην μας ακούσει ο διαχειριστής και οι άλλοι νοσταλγοί των 70ς εδώ μέσα γιατί τη βάψαμε πολύχρωμη;)

Βερμπαλισμός : Η αλόγιστη χρήση βαρύγδουπων λέξεων, φράσεων, και όρων, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο(μεγαλοστομία). Ο βερμπαλισμός, όπου χρησιμοποιείται, αποκαλύπτει συνήθως ρηχότητα ιδεών και πνεύματος. Η εκφραστική ανακρίβεια, η ασάφεια και αοριστία, το σκοτεινό ύφος και o επιφανειακός εκφραστικός πλούτος (κενολογία).

Κούφιος : Κενός περιεχομένου , άδειος

Αφόρητη ταυτολογία συνεπώς , αφού προσδιορίζεται επιθετικά η έλλειψη νοήματος και περιεχομένου του όρου βερμπαλισμού με την χρήση του επιθέτου κούφιος που σημαίνει έλλειψη περιεχομένου

Re: Απάντηση: KOΙΝΩΝΙΚΑ :Επίσκεψη του Διαχειριστού στο σπίτι του ντοκ και κριτικές ...

Σπύρος Σούρλας said:
Να διαγραφεί το post No 35,γιατί προσβάλλει τα δημόσια ήθη.Ειδικά απο το 'Το Συγχρονο μουσικό έργο.....'μεχρι το τέλος,επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες,που οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς.:blush:
Τι έγραψες Αρχηγέ βραδυάτικα...:grinning-smiley-043

δεν ξέρω που πάει αυτό Σπύρο.
Εγώ πάντως είχα αγνές προθέσεις.
Δυστυχώς τα σχόλιά μου γράφτηκαν ετεροχρονισμένα και μετά από μεσολάβηση γεγονότων, και όχι την Κυριακή πρωί όπως είχα ετοιμαστεί.
Φυσικά (όπως σχεδόν πάντα) είναι on line κείμενα. Έτσι σχεδόν με την έννοια του σχεδόν λακωνικού προφορικού λόγου βγήκε ό,τι βγήκε.
(τουλάχιστον τους Radiant και τον Delay μου τους έδωσε να τους ακούσω σπίτι μου, ΑΝ αυτό σας λέει κάτι.

Βέβαια να κάνω και μιά απαραίτητη διευκρίνηση γιατί ίσως να αδίκησα ορισμένα πράγματα.
Περιοριστείτε παρακαλώ στα σχόλια και ενδεχομένως διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές παρά να πάτε κατ ευθείαν στα αστεράκια που δηλώνουν το πολύ περιορισμένο δικό μου αγοραστικό κριτήριο.

πάντως ελπίζω ότι τα περι βερμπαλισμού δεν πάνε σε μένα ε?

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Διάγουμε την πλέον ενδιαφέρουσα περίοδο στην σύγχρονη "popular" μουσική μετά την χρυσή επταετία 66-73 .

πάντως για να μη λέτε αυτή τη θέση την προσυπογράφω και γω...:music-smiley-005:
Κάτι γίνεται πρόσφατα.
Ομολογώ ότι η προχτεσινή συνάντηση άνοιξε δρόμους, όχι ότι θα πάω να τσακίσω τα ράφια..., αλλά βρήκα κάτι αξιόλογο out there...

Τώρα περί καρασέβεντις ρε Λύμπε, τι να κάνουμε...
είμαι σεβεντάς....-bye-

(γιά το Μαχαβίσνου θα στα πω άλλη φορά - όταν οργανώσω τη σκέψη μου, ή από κοντά.):grandpa:

Δ. Παναγιωτίδης said:
τι να κάνουμε...
είμαι σεβεντάς

αγάπα τους φίλους σου με τα ελαττώματά τους :grandpa:

Δ. Παναγιωτίδης said:
γιά το Μαχαβίσνου θα στα πω άλλη φορά

μην μπείς στον κόπο: μου τα έχει πεί ο ίδιος εδώ και χρόνια.:icon15:

αν και θά'πρεπε να έχω καταλάβει πιό νωρίς: από τότε που είχε αλλάξει το όνομά του! ;)

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
αγάπα τους φίλους σου με τα ελαττώματά τους :grandpa:

μα και φυσικά σ αγαπάω με τα ελαττώματά σου....!:flipout:

μην μπείς στον κόπο: μου τα έχει πεί ο ίδιος εδώ και χρόνια.:icon15:

αν και θά'πρεπε να έχω καταλάβει πιό νωρίς: από τότε που είχε αλλάξει το όνομά του! ;)

Θα σου έλεγα ότι προσωπικά τον αντιπαθώ.
Αλλά τον σέβομαι ιδιαίτερα σαν προσφορά στη μουσική σκηνή σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο. (έστω και ήταν στενά εστιασμένη στο χρόνο).
Αλλά είπαμε: από κοντά....:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: KOΙΝΩΝΙΚΑ :Επίσκεψη του Διαχειριστού στο σπίτι του ντοκ και κριτικές ...

Συμφωνώ και επαυξάνω.
Αλλά κοίτα μην μας ακούσει ο διαχειριστής και οι άλλοι νοσταλγοί των 70ς εδώ μέσα γιατί τη βάψαμε πολύχρωμη;)

Μπαααα.. δε νομίζω πως κινδυνεύουμε Κώστα μου απο τόσο λίγους νοσταλγούς-"σταγονίδια" ...
Αλλά πάλι, απορώ για το πως τα κατάφεραν να γλιτώσουν απο την ..αποχουντοποίηση! :chinscratch: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: KOΙΝΩΝΙΚΑ :Επίσκεψη του Διαχειριστού στο σπίτι του ντοκ και κριτικές ...

Γιώργος Κουνελάκης said:
απο τόσο λίγους νοσταλγούς-"σταγονίδια" ...

Μην το λές Τζόρτζ: εδώ "μολύνθηκαν" οι μικροί. Ρωτάω Μανωλάκο - Μουκ, "καλό αυτό;" και με κοιτούν σαν να είμαι τρελλός: "μα τι λές; Σούπερ! Σεβεντίλα ολκής!".:bang:

Μάλιστα κύριε! αυτή είναι η σημερινή νεολαία :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: KOΙΝΩΝΙΚΑ :Επίσκεψη του Διαχειριστού στο σπίτι του ντοκ και κριτικές ...

Μην το λές Τζόρτζ: εδώ "μολύνθηκαν" οι μικροί. Ρωτάω Μανωλάκο - Μουκ, "καλό αυτό;" και με κοιτούν σαν να είμαι τρελλός: "μα τι λές; Σούπερ! Σεβεντίλα ολκής!".:bang:

Μάλιστα κύριε! αυτή είναι η σημερινή νεολαία :grandpa:

δηλ τώρα φταίμε εμείς που αυτοί ανέβλεψαν 30 χρόνια ....μετά τη γέννησή τους?
:fahne90:

Βρε σεις, πότε θα μας καταλάβετε?
Το ότι γουστάρουμε κάτι από τα seventies ή τα eighties ή τα sixties δεν σημαίνει ότι είμαστε και φανατισμένοι με τα παραπάνω. Απλά ο δημιουργός πέτυχε να μας συγκινήσει γιατί έβγαλε τις σωστές μυρωδιές στο αποτέλεσμα. Όταν τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία των δεκαετιών προκύπτουν σωστά, αυτό μας γοητεύει, σε οποιοδήποτε χρόνο κι αν ανήκουν.
Λίγα και μετρημένα πράγματα απέδωσαν σωστά το χρόνο της δημιουργίας τους, όπως και λίγα και μετρημένα είναι τα σημερινά που καταφέρνουν να έχουν καλά χωνέψει κάτι από περασμένες δεκαετίες, ώστε οι προσμίξεις με το σήμερα να ηχούν τουλάχιστον ενδιαφέρουσες.

...γουστάρω πάντως που ενώ σαρανταρίζουμε σε λίγο, μας μετράτε για νεολαία! :ernaehrung004:

Last edited:

Τσάκωνας Βασίλης said:
Άντε να κατέβει και ο μέσος όρος στα live, που πάω με την κόρη μου και με κόβει λοξά. (Camel, Gong, Resindents...)

Mπιλ...δεν πιστεύω να είχες πάρει το παιδί μαζί σου στους Swans, να δεί κι αυτό το Μαύρο Ηλιο να λάμπει ε;.:blink:

Όχι βέβαια, αλλά πήγαμε στον John Mayall και έπαθε. Δυόμισι ώρες όχι απλά τραγουδούσε έπαιζε κιθάρα και φυσαρμόνικα, αλλά χοροπηδούσε ασταμάτητα. Το αγαπημένο μου ηλικιακό άλλοθι. Αν μπορεί τώρα ας μου πει οτι η γενιά μου σέρνεται...

Τσάκωνας Βασίλης said:
Άντε να κατέβει και ο μέσος όρος στα live, που πάω με την κόρη μου και με κόβει λοξά. (Camel, Gong, Resindents...)

πήγες στους Camel ε?

εγώ το φυσάω και δεν κρυώνει....

(είναι να κανονίσουμε και μιά συνάντηση...):ernaehrung004:

Μουκ νο πρόμπλεμ...
Εμείς πάντα παιδί θα σε βλέπουμε....:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: KOΙΝΩΝΙΚΑ :Επίσκεψη του Διαχειριστού στο σπίτι του ντοκ και κ

Δ. Παναγιωτίδης said:
δεν ξέρω που πάει αυτό Σπύρο.
Εγώ πάντως είχα αγνές προθέσεις.
Δυστυχώς τα σχόλιά μου γράφτηκαν ετεροχρονισμένα και μετά από μεσολάβηση γεγονότων, και όχι την Κυριακή πρωί όπως είχα ετοιμαστεί.
Φυσικά (όπως σχεδόν πάντα) είναι on line κείμενα. Έτσι σχεδόν με την έννοια του σχεδόν λακωνικού προφορικού λόγου βγήκε ό,τι βγήκε.
(τουλάχιστον τους Radiant και τον Delay μου τους έδωσε να τους ακούσω σπίτι μου, ΑΝ αυτό σας λέει κάτι.

Βέβαια να κάνω και μιά απαραίτητη διευκρίνηση γιατί ίσως να αδίκησα ορισμένα πράγματα.
Περιοριστείτε παρακαλώ στα σχόλια και ενδεχομένως διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές παρά να πάτε κατ ευθείαν στα αστεράκια που δηλώνουν το πολύ περιορισμένο δικό μου αγοραστικό κριτήριο.

πάντως ελπίζω ότι τα περι βερμπαλισμού δεν πάνε σε μένα ε?

Chief sorry,παρεξήγηση.Το αρχηγέ πήγαινε στον Ντόκ και ήταν συνέχεια τού Ολε που έγραψε αυτοσαρκαζόμενος μετά το κείμενο για την αποδόμηση.
:ernaehrung004: Εσύ εισαι Αρχηγός διαρκείας ο ντοκ ηταν Αρχηγός για την χτεσινή νύκτα.:flipout: :flipout: