Κοιτάμε και τη Χρυσή Ευκαιρία όχι μόνο το EBAY...

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Πραγματικά. Μέσα στα πολλά κουφά που βλέπει κανείς (π.χ. OLYMPUS MJU 400 του 2004 με 400 ευρώ) υπάρχουν και πραγματικές ευκαιρίες. Π.χ. τώρα υπάρχουν 2 CANON 1DS MKII (στα 17 μεγα) η μια στα 2.500ρικα και η άλλη καινούρια στα 3.500άρικα. 10 μέρες πριν κάποιος έβγαλε για πούλημα μια 5d στα 1300 ευρώ και του´έδωσαν 1200. τα πήρε....

Είδα και d200 με 650 ευρώ.

Και για να εξηγήσω την μονολεκτική απάντησή μου, λέω πολύ απλά ότι όποιος δεν είναι εξοικειωμένος με το e-shopping και όποιος δεν θέλει ρίσκα σαφώς και η χρυσή ευκαιρία είναι μια λύση όπως και τα διάφορα φόρουμ όπου "τρελοί" (σαν και του λόγου μου) τα σκοτώνουν....

Και να σκεφτείς ότι πριν ένα μήνα πήρα απο e-bay την 5D 1,500 καινούρια και σφραγισμένη απο μαγαζί.
Πρίν δύο χρόνια την ίδια κάμερα (5D) την πήρα κοντά στο τριχίλιαρο αν θυμάμαι καλά....παρα κάτι..:(:(

Από πού 1500 η 5D? Ευρώπη? Για πείτε, για πείτε....

Εάν πέσει το μάτι σας σε καμία μεταχειρισμένη 5D, σφυράτε μου. Αμφιταλαντεύομαι ως προς την επιλογή μου, αλλά μία 5D σε δελεαστική τιμή μπορεί να γυρίζει τον ζυγό.

Απάντηση: Re: Κοιτάμε και τη Χρυσή Ευκαιρία όχι μόνο το EBAY...

Από πού 1500 η 5D? Ευρώπη? Για πείτε, για πείτε....

Εάν πέσει το μάτι σας σε καμία μεταχειρισμένη 5D, σφυράτε μου. Αμφιταλαντεύομαι ως προς την επιλογή μου, αλλά μία 5D σε δελεαστική τιμή μπορεί να γυρίζει τον ζυγό.

London αλλά δεν υπάρχει άλλη (καινούργια) τουλάχιστον εκεί. Εις αναμονή της νέας 5Ds ξεστοκάρουν...μου είπαν.
Υποθέτω πως όπου νά´ναι θα σκάσουν αγγελίες για απούλητα καινούρια σώματα σε τιμές ανθρώπινες εν όψει της 5DS..

δεν έχει παρά να πάρεις τηλέφωνο και να πας να τη δεις...

Ξέρεις εάν είναι Θεσσαλονίκη ο τύπος?
2 1/2 χιλιάρικα για σώμα 1Ds II είναι πολύ χαμηλά, μάλλον θα τα έδινα εάν την έβρισκα εδώ -να μπορώ να την δω- και σε καλή κατάσταση...

Ξέρεις εάν είναι Θεσσαλονίκη ο τύπος?
2 1/2 χιλιάρικα για σώμα 1Ds II είναι πολύ χαμηλά, μάλλον θα τα έδινα εάν την έβρισκα εδώ -να μπορώ να την δω- και σε καλή κατάσταση...

Πάρε τηλ. Εγώ στη θέση σου θα κατέβαινα και Αθήνα. Το βράδυ με την κλινάμαξα, το πρωί καφέ στη Βαλαωρίτου, μετά τις 9.00 βόλτα γύρω από την Κάνιγγος, 10.00 ραντεβού με τον τύπο. Ναι, ή όχι κανονίζεται γρήγορα, μετά είτε με αυτή τη μηχανή είτε με την άλλη ξαμολιέσαι... παίρνεις το τρένο των 17.00 και φθάνεις στη Θεσσαλονίκη στις 23.00. Με μηχανή ή χωρίς αλλά και με 200 ωραίες φωτο στις κάρτες σου.

Βρίσκεις κλειδαρά στις 23:00 να σου ανοίξει το σπίτι?

:flipout::flipout:

Τελοσπάντων, θα καραδοκώ στους επόμενους μήνες, καλοκαίρι θα έχω οπωσδήποτε καινούργιο σώμα.

Για να ξεθάψω το θέμα με τα μεταχειρισμένα.

όσο ψάχνουμε εκτός των καθιερωμένων πηγών (π.χ. ebay, dpgr) τόσο καλύτερες ευκαιρίες βρίσκουμε. Ή και ευκαιρίες που δεν τις φανταζόμαστε.

Την προηγούμενη εβδομάδα σκεφτόμουν να κάνω ένα άρθρο για τα Online καταστήματα που πωλούν μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Έτυχε να μπω και στο σάιτ του Παπαδάκη. Κοιτάζοντας στο http://cptpapadakisphoto.gr/index.php?listing_id=8&osCsid=plg04i31b4977catiao09jthr0 είδα ότι υπήρχε σε μεταχειρισμένο ένας φακός NIKON AFD 24 /2.8 στα 100 ευρώ.

Ναι, αλλά είναι καλός; Μήπως είναι κανένα τούβλο;
Το φόρουμ να είναι καλά.... Ποιός φίλος μένει εκεί κοντά; Υπάρχει κανείς; Ναι υπάρχει ο Hlias. και τί φίλος. Χωρίς να του το ζητήσω πήγε κι έλεγξε το φακό και τον αγόρασε κιόλας για μένα. Από χθες είναι στα χέρια μου.

Ένας φακός που εύκολα φεύγει στα 200 ευρώ ή και περισσότερο αν είναι σε καλή κατάσταση στο ebay, αγοράστηκε στα 100 ευρώ από το κέντρο της Αθήνας σε πολύ καλή κατάσταση. Αύριο θα σας βάλω και φωτογραφίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία.

Αυτή είναι και η δύναμη του φόρουμ. Η αλληλοβοήθεια. Καλό ψάξιμο και βοήθεια από τα μέλη δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα και για την τσέπη μας.

:grandpa:

δυστηχως ειδα οτι με ψαξιμο υπαρχουν αρκετα sites..
αλλα αν πας σε μεγαλα γνωστα comunities , τσιμπανε και τις τιμες κιολας

Καλορίζικος Βλάση.
Μπράβο και στον Ηλία που βοήθησε!!!
Το άρθρο τελικά με τα μεταχειρισμένα δεν θα το κάνεις...;;; Θα βοήθαγε πολλούς νομίζω (και του λόγου μου...).

Θα βοήθαγε πολλούς πιστεύω.Μέχρι τώρα οι αγορές μου είναι από το ebay.

Δεν έχω κάποιο παράπονο,από άποψη ποιότητας ή τιμών.Γενικά, ότι πληρώνεις παίρνεις.Βέβαια, ορισμένες φορές, βρίσκεις πραγματικές ευκαιρίες, συνήθως από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι πουλάνε.

Το ebay έχει γίνει μια τεράστια κοινότητα, στην οποία είναι σπάνιο να βρείς πραγματική ευκαιρία.Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρέπει να κρίνεις την κατάσταση του φακού από τις φωτογραφίες.

Το φακό νομίζω αν δεν τον δεις από κοντά είναι μεγάλο ρίσκο να τον αγοράσεις διαδικτυακά.
Για μεταχειρισμένο μιλάω πάντα.

Re: Απάντηση: Κοιτάμε και τη Χρυσή Ευκαιρία όχι μόνο το EBAY...

Στην χρυσή ευκαιρία στο τσάφ δεν πρόλαβα έναν sigma 50-500 με 450 ευρώ !!!!

Λογικά τον παίρνεις και από το ebay τόσο.