KOKAR σε περιμένουμε πίσω..

mouse

AVClub Addicted Member
10 April 2007
1,957
ΛΑΡΙΣΑ
Ανοίγω αυτό το Tread γιατί κλείδωσε το προηγούμενο που ο φίλος Κώστας ανακοίνωσε την αποχώρηση του, για να πείσουμε τον Κώστα να επιστρέψει στην παρέα μας..
5140 post και ώρες ατελείωτες στο forum μας... δεν διαγράφονται έτσι εύκολα..
Νομίζω το να ενώσουμε τις φωνές μας και να ζητήσουμε στον KOKAR να επιστρέψει, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε...

Λίγο δύσκολο το κόβω, στο thread που άνοιξε ο Κώστας για την αποχώρησή του εξηγούσε ότι το σβήσιμο του thread με τον παπού ήταν απλά η αφορμή.....

Ελπίζω να καταλάβει με αυτό το tread ότι έχει περισσότερους φίλους εδώ.. παρά οτιδήποτε άλλο..

Ποιά αφορμή Αντώνη??
Σέ ποιό άλλο μέλος επιτράπηκε η δημιουργία φωτομοντάζ μέ τις φάτσες εκατοντάδων μελών πού τον περιέβαλλαν μέ εμπιστοσύνη??

Νομίζω Σπύρο πως οι περισσότεροι το διασκεδάσαμε το φωτομοντάζ με τις φάτσες μας και δεν είναι λίγοι αυτοί (εμού συμπεριλαμβανομένου) που του κάναμε παραγγελίες τις αρχοντομουτσούνες μας...

Συμφωνώ οτι διασκεδάσαμε.Ομως εμείς τά λοιπά μέλη(οπως και εγώ)τον εμπιστευτηκαμε να το κάνει..Αυτό κάτι σημαίνει...Οπως και το ότι δεν υπήρξε καμιά παρέμβαση απο τούς Διαχειριστές κάτι σημαίνει(στά φωτομοντάz)
Επομένως δεν διακρίνω καμιά αφορμή για παράπονα...
Ας χαλαρώσει λίγο ο Κώστας και ας το ξανασκεφτεί.
Ενήλικος είναι.
Και εν πάσει περιπτώσει όταν διαφωνούμε για ένα γεγονός δεν φεύγουμε..
Η ´συλλογή υπογραφών´δεν νομίζω πώς βοηθά πάντως.
Η συμπάθεια πρός τον Κώστα είναι δεδομένη..
Ας σκεφτεί λοιπόν οτι τον συμπαθούμε πολλοί και ας αποφασίσει μόνος του.

Δεν αναφέρομαι στο μοντάζ Σπύρο, όσοι γνωρίζουν...γνωρίζουν. Δεν θα ήθελα να το πλιαυιάσουμε και άλλο.

Όσο αφορά το βίντεο με τον παπού είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη διαγραφή, πιο πριν από αυτό όμως έχουν υπάρξει άλλες διαγραφές χωρίς pm....

αυτά.

Re: Απάντηση: KOKAR σε περιμένουμε πίσω..

Συμφωνώ οτι διασκεδάσαμε.Ομως εμείς τά λοιπά μέλη(οπως και εγώ)τον εμπιστευτηκαμε να το κάνει..Αυτό κάτι σημαίνει...Οπως και το ότι δεν υπήρξε καμιά παρέμβαση απο τούς Διαχειριστές κάτι σημαίνει(στά φωτομοντάz)
Επομένως δεν διακρίνω καμιά αφορμή για παράπονα...
Ας χαλαρώσει λίγο ο Κώστας και ας το ξανασκεφτεί.
Ενήλικος είναι.
Και εν πάσει περιπτώσει όταν διαφωνούμε για ένα γεγονός δεν φεύγουμε..
Η ´συλλογή υπογραφών´δεν νομίζω πώς βοηθά πάντως.
Η συμπάθεια πρός τον Κώστα είναι δεδομένη..
Ας σκεφτεί λοιπόν οτι τον συμπαθούμε πολλοί και ας αποφασίσει μόνος του.

με πρόλαβες.... +1

του τα είπα και τηλεφωνικώς....

Σπύρο δεν το άνοιξα το tread για να διαμαρτυρηθούμε ..
αντιθέτως το έκανα για να πειστεί ο Κώστας ότι τον θέλουμε στην παρέα μας και να το ξανασκεφτεί..

Δεν γνωρίζω Αντώνη αλλά δέν συμφωνώ και με τά υπονοούμενα τού ´Οσοι γνωρίζουν-γνωρίζουν´...

δεν είναι υπονοούμενο Σπύρο και φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα...-bye-

Απάντηση: Re: KOKAR σε περιμένουμε πίσω..

Λίγο δύσκολο το κόβω, στο thread που άνοιξε ο Κώστας για την αποχώρησή του εξηγούσε ότι το σβήσιμο του thread με τον παπού ήταν απλά η αφορμή.....

Kι εγώ έτσι το κόβω..αλλά μακάρι να βγώ λάθος..
Εχει αφήσει ολόκληρη κατηγορία...ορφανή!(βλ."Χαρίζεται")
Πάντως θέλω να πιστεύω οτι θα το ξανασκεφτεί...-bye-

ΟΚ Πάσο...
Αμα ο Κώστας μάς θεωρεί δικούς του ανθρώπους θά πάρει τίς αποφάσεις του..
Τουλάχιστον πάντως καλό θάταν νά μην εμφανίζονται Κύριοι πού ξαφνικά γίναν υποστηρικτές του και να ταυτίζουν την διαγραφή ενός βίντεο μέ το Μουσικό Πρόγραμμα τής Εκθεσης αφήνοντας απαράδεκτες αιχμές.
Και η υπομονή έχει τά όριά της............

Last edited:
Δεν υπάρχει λόγος γιαυτό.
Όλοι εκφράστηκαν.

Ο Κώστας ξέρει την αγάπη μας. Ας ηρεμήσει και ας αποφασίσει.

ΟΚ Πάσο...
Αμα ο Κώστας μάς θεωρεί δικούς του ανθρώπους θά πάρει τίς αποφάσεις του..
Τουλάχιστον πάντως καλό θάταν νά μην εμφανίζονται Κύριοι πού ξαφνικά γίναν υποστηρικτές του και να ταυτίζουν την διαγραφή ενός βίντεο μέ το Μουσικό Πρόγραμμα τής Εκθεσης αφήνοντας απαράδεκτες αιχμές.
Και η υπομονή έχει τά όριά της............

Σωστότατος!
Ο εν λόγω κύριος (ο δεύτερος έπεται) κινήθηκε α ρ κ ε τ ά ύποπτα και τον έχουμε κατά νου...:D

Δεν αναφέρομαι στο μοντάζ Σπύρο, όσοι γνωρίζουν...γνωρίζουν. Δεν θα ήθελα να το πλιαυιάσουμε και άλλο.

Όσο αφορά το βίντεο με τον παπού είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη διαγραφή, πιο πριν από αυτό όμως έχουν υπάρξει άλλες διαγραφές χωρίς pm....

αυτά.

Διαγραφές χωρίς πιμι μετά μπαναρισμάτων κιόλας κτλ κτλ.... ποιός άλλος ειδικότερος από μένα?
Εγώ όμως δεν φεύγω αδερφέ...

... θα τους σβήνω νύχτα μέρα και θα τους ταλαιπωρώ όσο παίρνει... (κι όταν θα'ρθει η ώρα θα στείλω και μερικά πανέμορφα μηνυματάκια σ'αυτούς που περιμένουν show κάθε τόσο, παίζοντας μαζί και ρόλο φιλικά προσκείμενο - δεν ξεχνιόμαστε).

Last edited:

Διαγραφές χωρίς πιμι μετά μπαναρισμάτων κιόλας κτλ κτλ.... ποιός άλλος ειδικότερος από μένα?

... θα τους σβήνω νύχτα μέρα και βλέπουμε... (κι όταν θα'ρθει η ώρα θα στείλω και μερικά πανέμορφα μηνυματάκια σ'αυτούς που περιμένουνε show κάθε τόσο - δεν ξεχνιόμαστε).

Δέν μού πέφτει λόγος μέν,αλλά ως φίλος και μόνον....
Γίνεται να χαμηλώσουν τά φώτα και οι εντάσεις για να κάνουμε Καλά Χριστούγεννα??:grinning-smiley-043

... θα τους σβήνω νύχτα μέρα και βλέπουμε... (κι όταν θα'ρθει η ώρα θα στείλω και μερικά πανέμορφα μηνυματάκια σ'αυτούς που περιμένουνε show κάθε τόσο - δεν ξεχνιόμαστε).

Νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία λόγω ημερών να χαμηλώσουν λίγο οι τόνοι, τα φώτα και ότι άλλο θέτε !!!!!!

Κώστα υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου, προσωπικά πάντα είμαι υπέρ των ήρεμων και συζητήσιμων λύσεων...... με πιανς ????-bye-

Σούρλα γιατί με κοπιάρεις γμτ ?????? πως γίνεται εσύ γέρος άνθρωπος να γράφεις πιο γρήγορα από μένα ??????? γκρρρρρρρρρρρ

Σούρλα γιατί με κοπιάρεις γμτ ?????? πως γίνεται εσύ γέρος άνθρωπος να γράφεις πιο γρήγορα από μένα ??????? γκρρρρρρρρρρρ

Kαι εγώ νόμισα πώς μέ αντέγραψες και έγραψες πολύ γρήγορα πάνω στό σχόλιό μου...:flipout::flipout::flipout: