Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοηθός ή μήπως το AVClub ??

KBrutZ

Established Member
7 January 2009
111
Μετά την καταλυτική βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα κατέληξα απέκτησα την πολυπόθητη TV (LG 42'' 7000) η οποία θα πάρει την θέση που της αρμόζει στο new σαλόνι του new σπιτιού....

Τώρα ήρθε η ώρα να στελεχωθεί από ένα πακετάκι για τα δορυφορικά γούστα...οπότε αφού πρώτα αναφέρω ότι είμαι αρχάριος στο θέμα κ η μόνη εμπειρία που έχω είναι ότι κάποτε είχα έναν Νοκια όπου παραπάνω λεπτομέρειες δεν θυμάμαι...

Αρχικά δεν θα ήθελα να δώσω πολλά χρήματα έτσι ώστε να μπω στο κλαμπ κ να πειραματιστώ κ να μην πάθω καμιά καρδία σε τυχόν όποια "πατάτα" μπορεί να γίνει...Από μια γρήγορη έρευνα που έκανα είμαι μεταξύ τριών δεκτών : 1)
DGS/Relook 200s (από πρόταση του χρήστη 'mpokeRas') 2) DREAMBOX 500 3) Mvision 200 ....
Βασικός λόγος είναι για παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων αν την Ευρώπη κτλ...δεν με ενδιαφέρει αρχικα για HD καταστάσεις κτλ...
Τέλος,ξέρω πως βασικοί δορυφόροι είναι 2,Astra+HotBird οπότε με 2 Lnb καλύπτομαι νομίζω...τι ισχύει με άλλους δορυφόρους?Αξίζει τα παραπάνω Lnb's?Ένα πίατο 80x90 είναι αρκετό για αυτούς τους 2 ή θέλει μεγαλύτερο ?

Αναμαίνω με μεγάλη αγωνία τις προτάσεις σας...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθός ή μήπως το AVClub ??

Aυτοι οι δορυφοροι αυτη την εποχη δεν αξιζουν και πολλα.Βαλε 1,00μ. κατοπτρο για 1*W και μπορει να συνδιαστει με τις 5*Ε.Παρε και εναν δεκτη με υποστηριξη.

Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθός ή μήπως το AVClub ??

Aυτοι οι δορυφοροι αυτη την εποχη δεν αξιζουν και πολλα.Βαλε 1,00μ. κατοπτρο για 1*W και μπορει να συνδιαστει με τις 5*Ε.Παρε και εναν δεκτη με υποστηριξη.

Όταν λες με υποστήριξη ? κάποια συγκεκριμένη πρόταση δέκτη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθός ή μήπως το AVClub ??

Όταν λες με υποστήριξη ? κάποια συγκεκριμένη πρόταση δέκτη?

Τι λεφτα θες να δωσεις και τι θες να κανεις με αυτον?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθός ή μήπως το AVClub ??

Τι λεφτα θες να δωσεις και τι θες να κανεις με αυτον?

budget :150-200

σχετικά με το τι θα κάνω...με ενδιαφέρει να τον αξιοποιήσω στο Full ...δηλ. μέσω ethernet...διαμοιρασμό...ακατονόμαστη άμα κάτσει κ τέτοια πράγματα !τώρα ανάλογα με τις δυνατότητες του,να ψαχτώ κ παραπάνω...

Re: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθός ή μήπως το AVClub ??

Τώρα μας τα χαλάς φίλε μου ...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθός ή μήπως το A

budget :150-200

σχετικά με το τι θα κάνω...με ενδιαφέρει να τον αξιοποιήσω στο Full ...δηλ. μέσω ethernet...διαμοιρασμό...ακατονόμαστη άμα κάτσει κ τέτοια πράγματα !τώρα ανάλογα με τις δυνατότητες του,να ψαχτώ κ παραπάνω...

Eγω φιλε μου θα σου λεγα να παρεις ενα δεκτη με usb και να αφησεις τα υπολοιπα γιατι μου φαινονται αρκετα παρανομα.

Re: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθός ή μήπως το AVClub ??

Τώρα μας τα χαλάς φίλε μου ...-bye-

Ε κάνε την εμπεριστατωμένη αντιπρότασή σου ρε Αρχηγέ μου κ το συζητάμε ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθός ή μήπως

Eγω φιλε μου θα σου λεγα να παρεις ενα δεκτη με usb και να αφησεις τα υπολοιπα γιατι μου φαινονται αρκετα παρανομα.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι παράνομα αλλά τεσπα...άντε κ πήρα με USB...So what ???για εξηγήσου... ???

συμφωνώ απόλυτος με τον Γιαννίκο
ως κάτοχος e8ernet και dreambox σου λέω ότι το e8ernet βοηθάει στο να δεις πολλά παρα πολλά κανάλια
αν όμως σε ενδιαφέρουν ένα άντε δυο πακέτα και δεν περνάς και όλη την ώρα στην tv το e8ernet είναι μονο για να ασχολείσαι με το pc

Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοηθός ή μήπως το AVClub ??

συμφωνώ απόλυτος με τον Γιαννίκο
ως κάτοχος e8ernet και dreambox σου λέω ότι το e8ernet βοηθάει στο να δεις πολλά παρα πολλά κανάλια
αν όμως σε ενδιαφέρουν ένα άντε δυο πακέτα και δεν περνάς και όλη την ώρα στην tv το e8ernet είναι μονο για να ασχολείσαι με το pc

Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω αλλά κ γιατί να μην κάνει κάποιος κ τα 2 από αυτά που λες....

γιατί από τι καταλαβαίνω θες να πάρεις dreambox που με το budget σου παίρνεις μονο κλώνο(πολύ μάπα εικόνα και tune field,και πολλά αλλα που γράφονται όλα εδώ )εννοώ με τα ίδια και αν βάλεις και ελάχιστα ακόμα παίρνεις δεκτη σούπερ και hd και βλέπεις την καλύτερη εικόνα και σκληρό δίσκο για της ταινίες σου και το video και τα mp3 και τα φωτό και πολλά αλλα (AZboxhd) έχουν ανοίξει thread τα παιδιά για αυτόν
με το πιάτο που θα βάλεις δεν μπορείς να δεις πολλά , οποτε ???????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοπηθό

Δεν είναι απαραίτητο να είναι παράνομα αλλά τεσπα...άντε κ πήρα με USB...So what ???για εξηγήσου... ???

Eσυ φιλε μου ειπες για εθερνετ,διαμοιρασμο κτλ.
Επειδη οπως λες δεν εχεις πολλες γνωσεις δεν θα συνιστουσα να μπλεξεις με δεκτες linux.Τουλαχιστον τωρα στη αρχη.Aν παρεις δεκτη με usb θα ειναι πολυ ευκολο για σενα.Αναβαθμισεις,λιστα καναλιων κτλ. Συν οτι θα μπορεις να κανεις και εγγραφη.

αν τώρα σου έχει κολλήσει ο dream και διαμοιρασμό και σούξου μούξου όλα τα αλλα πρέπει να πας τουλάχιστον σε DM800 που κάνει 500+σκληρό και θέλει να περνάς και πολλή χρόνο μαζί του
άκου το γιαννίκο
παθών είμαι και στα λέω (υπάρχουν και "ασπρουλες" στην αγορά )

γιατί από τι καταλαβαίνω θες να πάρεις dreambox που με το budget σου παίρνεις μονο κλώνο(πολύ μάπα εικόνα και tune field,και πολλά αλλα που γράφονται όλα εδώ )εννοώ με τα ίδια και αν βάλεις και ελάχιστα ακόμα παίρνεις δεκτη σούπερ και hd και βλέπεις την καλύτερη εικόνα και σκληρό δίσκο για της ταινίες σου και το video και τα mp3 και τα φωτό και πολλά αλλα (AZboxhd) έχουν ανοίξει thread τα παιδιά για αυτόν
με το πιάτο που θα βάλεις δεν μπορείς να δεις πολλά , οποτε ???????

Α μπα...σχετικά με το DreamBox από τα 3 που αναφέρω στην αρχή,είναι η τελευταία επιλογή...κ για τον λόγο που αναφέρεις αλλά κ για τους κινδύνους να φάει κανένα κόλλημα κ να έχουμε μπερδέματα...άσε που είναι κ λίγο μπερδεμένη κατάσταση...
Σε ποιο thread ακριβώς αναφέρεσαι ? Επίσης, εσύ τι θα μου πρότεινες ? Πιατό ?τι εννοείς ?δεν έχω κάτι στανταρτ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βο

Eσυ φιλε μου ειπες για εθερνετ,διαμοιρασμο κτλ.
Επειδη οπως λες δεν εχεις πολλες γνωσεις δεν θα συνιστουσα να μπλεξεις με δεκτες linux.Τουλαχιστον τωρα στη αρχη.Aν παρεις δεκτη με usb θα ειναι πολυ ευκολο για σενα.Αναβαθμισεις,λιστα καναλιων κτλ. Συν οτι θα μπορεις να κανεις και εγγραφη.

Μπορείς να μου το αναλύσεις πιο συγκεκρημένα παρακαλώ...με κάποιο μηχανάκι ως παράδειγμα ?

αν τώρα σου έχει κολλήσει ο dream και διαμοιρασμό και σούξου μούξου όλα τα αλλα πρέπει να πας τουλάχιστον σε DM800 που κάνει 500+σκληρό και θέλει να περνάς και πολλή χρόνο μαζί του
άκου το γιαννίκο
παθών είμαι και στα λέω (υπάρχουν και "ασπρουλες" στην αγορά )

ασπρούλες= ???

για πιάτο δες ένα wavefrontier (είμαι κάτοχος και ευχαριστημένος 7 χρονια)μπορεί να πάρει 16 lnb το δικό μου πιάνει από 39Ε(hellasat) έως 1W(thor)

για δεκτη θα σου πουν τα παιδιά δεν έχω και πολλή πήρα αλλα από τι διαβάζω ο AZbox είναι "μιαχαρα" αν θα κάνει όσα euro λέει