Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Re: Απάντηση: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Πού θα βρούμε άλλους 8 τελευταία στιγμή ?

Εχει ο Larry τις "καβατζες" του, δεν τον φοβαμαι.

Larry, απο Μαρκοπουλο, μπαινω περιφεριακη Υμηττου, και καπου πρεπει να βγω (δεξια) ή απο σταυρο Αγ. ΠΑρασκευης, κατω και καπου αριστερα?

θα βγεις στην εξοδο Αγ Παρασκευης και στην πυλη του κολεγιου θα κανεις δεξια (δεν παει ευθεια υπαρχει απαγορευτικο)και στην αρχη της πλατειας στην`Αγ Ιωαννου θα κανεις αριστερα και στα φαναρια λοξα δεξια ,στα 20 μετρα ειναι το μαγαζι

δηλαδη σε εχεση με την αλλη διαδρομη που εγραψα γι ατον φιλο Νιckod εσυ θα κατεβεις την Αγ Ιωαννου ενω απο Μεσογειων την ανεβαινεις

Last edited:
Απάντηση: Re: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Αντωνη, εσυ ΜΗΝ μου πεις..... ;-)

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Καλά ρε ένα λαθάκι έκανα....

Τώρα παίζεις στα λημέρια μας όμως....

Αλλά δεν σου λέω....:flipout: :flipout: :flipout:

θα βγεις στην εξοδο Αγ Παρασκευης και στην πυλη του κολεγιου θα κανεις δεξια (δεν παει ευθεια υπαρχει απαγορευτικο)και στην αρχη της πλατειας στην`Αγ Ιωαννου θα κανεις αριστερα και στα φαναρια λοξα δεξια ,στα 20 μετρα ειναι το μαγαζι

δηλαδη σε εχεση με την αλλη διαδρομη που εγραψα γι ατον φιλο Νιckod εσυ θα κατεβεις την Αγ Ιωαννου ενω απο Μεσογειων την ανεβαινεις

Μερσι, καταλαβα.
Απο Αττικη οδο (προς Ελευσινα), μπαινω περιφεριακη Υμηττου, και καπου παω αριστερα....:flipout:

παρκινγκ προπλεμ μποκου μεσσιε ρεγκαρντε πουρ στατιονεμαντ στο αραουντ του μαγαζιου σαβα?

Μετάφραση :(από Larry)

Δυσκολότερο σημείο στη Α.Παρασκευή δεν μπορούσα να βρώ, τα κατάφερα όμως..

Αν βρείς να παρκάρεις τριγύρω πες μου και εμένα...:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Λίγο καθυστερημένα.....καλή χρονιά σε όλους και .....x1 θα σας δω την Κυριακή :)

Επιτέλους η τρίτη γυναικεία παρουσία, άντε να δούμε και την Druna!!!!:music-smiley-005: