Κοπή Πίτας 2012! (4-3-2012)

μια χαρά ήταν όλα ...

μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και ασχολήθηκαν για την εκδήλωση !!

πάντα τέτοια με υγεία !!!

Πολύ όμορφα, όπως και σε κάθε εκδήλωση του AV Club!!
Και του χρόνου...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για την άψογη διοργάνωση και τον χρόνο που αφιέρωσαν.

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πάντα τέτοια. Τρελό respect στον chris1963 που μοιράζεται τις γνώσεις του μαζί μας. Πολύ γέλιο, πολύ κέφι ένδειξη ότι παρά τους δύσκολους καιρούς υπάρχουν τρόποι ετερόκλητοι άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα που μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να περνούν όμορφα, να ξεφεύγουν από την ζωφερή πραγματικότητα.

Ερώτηση : Κλασσική πώς θα μάθουμε και μείς μαστόρια; Ηρθε ο Γκαβάκος και μας διάλυσε την κοσμοθεωρία πάλι. Αδυνατούσα να τον παρακολουθήσω. Μόνο μέλι έσταζε αυτός ο άνθρωπος...........

:ernaehrung004: περάσαμε super!!! ...
... chris1963 ...
... χμμμ... με γέρασες 4 χρόνια αλλά δεν πειράζει:flipout: ο Κώστας (Γκαβάκος) είναι φανταστικός γνώστης και χάρηκα που γνωριστήκαμε... επίσης χαρά μεγάλη και ο Tyler!!!

και εις άλλα με υγεία!!

Βλέπω περάσατε πολύ ωραία. Μπράβο παιδιά.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα ελπίζω όμως να τα πούμε σύντομα και από κοντά!

Συγχαρητήρια,ήταν πράγματι όμορφα...
Γνώρισα κόσμο και από κοντά...και του χρόνου να 'μαστε καλά.

Πολύς κόσμος, παλιοί και νέοι ένα κουβάρι, ευχάριστη ατμόσφαιρα, χώρος εξαιτερικός, χάρηκα που είδα νέα μέλη να αγκαλιάζουν το φιλόξενο χώο του AVClub.
Να σταθώ σε 2 φίλους που μιλάμε σχεδόν ένα χρόνο και δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά, αναφέρομαι στον Xρήστο τον Σπαρτιάτη και στον Νίκο τον bykrie.
Να σταθώ επίσης στον φίλο βάζελο, vas papavas, Βασίλη χάρηκα για την γνωριμία!!!

IMG_20120304_134123.jpg

View attachment 77496

Attachments

• IMG_20120304_134040.jpg
    IMG_20120304_134040.jpg
    82.3 KB · Views: 169
:ernaehrung004: περάσαμε super!!! ...... χμμμ... με γέρασες 4 χρόνια αλλά δεν πειράζει:flipout: ο Κώστας (Γκαβάκος) είναι φανταστικός γνώστης και χάρηκα που γνωριστήκαμε... επίσης χαρά μεγάλη και ο Tyler!!!

και εις άλλα με υγεία!!

και γω χαρηκα για την γνωριμια Χρηστο! Συγχαρητηρια για την οργανωση σε οσα παιδια δουλεψαν για τη σημερινη συναντηση.

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν να διοργανώσουν αυτή τη πραγματικά πολύ ωραία εκδήλωση. Επιτέλους κατάφερα να συναντήσω πολλούς καλούς συμφουρίτες καί 1000 συγνώμην εάν δεν χαιρέτησα κάποιους.

Θα μου επιτρέψετε όμως να προσθέσω 2 αρνητικά θεματάκια

1/ Ο Σίμος με γέρασε κατά 10 χρόνια .................... καί
2/ Διαπίστωσα ότι ο Δημήτρης Θ. μένει σχεδόν δίπλα μου!!!!!!!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά καιι πάντα με υγεία!

Last edited:
...... Διαπίστωσα ότι ο Δημήτρης Θ. μένει σχεδόν δίπλα μου!!!!!!!

aris_metafores_metakomiseis_21574353_1_F.jpg

Μπράβο στην διοργάνωση.
Χάρηκα που είδα τους παλιότερους φίλους και φίλες μου της μουσικής κατηγορίας. Ο εφηβικός τους ενθουσιασμός σε σχέση με την μουσική είναι μια ανάσα για μένα. Άσχετο αλλά ο γιος του Σπύρου είναι κούκλος.
Ιδιαίτερα χάρηκα που ξαναείδα τον βαρύτονό μας, τον Frangoulis, τον Tyler και που ξετρύπωσα τον φιλόμουσο Chris.
Ο Sonus Naturalis, που δυστυχώς δεν ήρθε, γλύτωσε από τις ερωτήσεις μου και ο Dr Pan K μας έλειψε.

................................................................................................
Ο Sonus Naturalis, που δυστυχώς δεν ήρθε, γλύτωσε από τις ερωτήσεις μου και ο Dr Pan K μας έλειψε.
Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν.

Θα έχουμε όμως κι' άλλες πολλές ευκαιρίες. Όσο για ερωτήσεις, είμαι πάντα διαθέσιμος. Και στο forum και με p.m. και στο τηλέφωνο, όποτε θέλετε.
Εικοσιτέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο στη διάθεση σας γιατρέ μου! :smile:

Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας 2012! (4-3-2012)

Μπράβο στην διοργάνωση.
Χάρηκα που είδα τους παλιότερους φίλους και φίλες μου της μουσικής κατηγορίας. Ο εφηβικός τους ενθουσιασμός σε σχέση με την μουσική είναι μια ανάσα για μένα. Άσχετο αλλά ο γιος του Σπύρου είναι κούκλος.
Ιδιαίτερα χάρηκα που ξαναείδα τον βαρύτονό μας, τον Frangoulis, τον Tyler και που ξετρύπωσα τον φιλόμουσο Chris.

Και προσωπικά χάρηκα που ειδα,εστω και λίγο,λογω του κόσμου που προσήλθε,αγαπητούς φίλους..
Ευχαριστώ για τα καλά λογια για τον γιό μου.:worshippy::ernaehrung004:

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν να διοργανώσουν αυτή τη πραγματικά πολύ ωραία εκδήλωση. Επιτέλους κατάφερα να συναντήσω πολλούς καλούς συμφουρίτες καί 1000 συγνώμην εάν δεν χαιρέτησα κάποιους.

Θα μου επιτρέψετε όμως να προσθέσω 2 αρνητικά θεματάκια

1/ Ο Σίμος με γέρασε κατά 10 χρόνια .................... καί
2/ Διαπίστωσα ότι ο Δημήτρης Θ. μένει σχεδόν δίπλα μου!!!!!!!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά καιι πάντα με υγεία!

Ζητώ ταπεινά συγνώμη, έφταιγε ο φωτισμός Χρήστο!!

και απο μενα τα καλυτερα ...Μπραβο στα παιδια γι την διοργανωση αλλα και το φαγητο ..... Ειμαστε μια πολυ ωραια παρεα ..... το παθος μας εξεπληξε ακομα και τον "ταβερνιαρη" που μου ειπε οτι πρωτη φορα εβλεπε τοσο παθιασμενους συνομιλητες σε ""εταιρικο"" τραπεζι ..του εξηγησα οτι δεν ειναι ετσι και ειμαστε μια καλη παρεα με ομορφα παθη .

Χαρα μου ηταν να γνωρισω μερικους δικαναλους ακομα μια ομορφη κουβεντα και καλη παρεα ....Δυστυχως λογω του οτι εχω και δυο μωρακια επρεπε να φυγω νωρις .... Και του χρονου παιδια !!!!

( σημαδιακο : 50 μετρα απο εκει που τρωγαμε ειναι το καταστημα του συνταξιουχου Πλεον Δουβλιδη που εφιαχνε τα τελευταια 100 χρονια ( !!! ) ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ DUBLEX ...... )

Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας 2012! (4-3-2012)

Συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν για τη διοργάνωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης.
Μπράβο και σε αυτούς που πρόσφεραν τα δώρα.
Και του χρόνου με υγεία!

Re: Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας 2012! (4-3-2012)

Ήταν μια εκδήλωση που την χάρηκα ιδιαίτερα περιστοιχισμένος από καλούς μου φίλους, χάρηκα ιδιαίτερα που είδα έστω και για λίγο, μια που ήμουν αρκετά τραπέζια μακριά, και πάλι τον Χρήστο "Spartiatis" αλλά και τον Larry μετά από καιρό.