D I M __ Z
AVClub Fanatic
μια χαρά ήταν όλα ...
μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και ασχολήθηκαν για την εκδήλωση !!
πάντα τέτοια με υγεία !!!
μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και ασχολήθηκαν για την εκδήλωση !!
πάντα τέτοια με υγεία !!!
... χμμμ... με γέρασες 4 χρόνια αλλά δεν πειράζει... chris1963 ...
:ernaehrung004: περάσαμε super!!! ...... χμμμ... με γέρασες 4 χρόνια αλλά δεν πειράζειο Κώστας (Γκαβάκος) είναι φανταστικός γνώστης και χάρηκα που γνωριστήκαμε... επίσης χαρά μεγάλη και ο Tyler!!!
και εις άλλα με υγεία!!
...... Διαπίστωσα ότι ο Δημήτρης Θ. μένει σχεδόν δίπλα μου!!!!!!!
Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν.................................................................................................
Ο Sonus Naturalis, που δυστυχώς δεν ήρθε, γλύτωσε από τις ερωτήσεις μου και ο Dr Pan K μας έλειψε.
Μπράβο στην διοργάνωση.
Χάρηκα που είδα τους παλιότερους φίλους και φίλες μου της μουσικής κατηγορίας. Ο εφηβικός τους ενθουσιασμός σε σχέση με την μουσική είναι μια ανάσα για μένα. Άσχετο αλλά ο γιος του Σπύρου είναι κούκλος.
Ιδιαίτερα χάρηκα που ξαναείδα τον βαρύτονό μας, τον Frangoulis, τον Tyler και που ξετρύπωσα τον φιλόμουσο Chris.
Ο Sonus Naturalis, που δυστυχώς δεν ήρθε, γλύτωσε από τις ερωτήσεις μου και ο Dr Pan K μας έλειψε.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν να διοργανώσουν αυτή τη πραγματικά πολύ ωραία εκδήλωση. Επιτέλους κατάφερα να συναντήσω πολλούς καλούς συμφουρίτες καί 1000 συγνώμην εάν δεν χαιρέτησα κάποιους.
Θα μου επιτρέψετε όμως να προσθέσω 2 αρνητικά θεματάκια
1/ Ο Σίμος με γέρασε κατά 10 χρόνια .................... καί
2/ Διαπίστωσα ότι ο Δημήτρης Θ. μένει σχεδόν δίπλα μου!!!!!!!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά καιι πάντα με υγεία!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.