Καλά θα πάτε στα μέρη μου -τα παλιά- και εγώ δεν πήρα χαμπάρι????!!! Υπολογίστε με και εμενα μόνο μου. Θέλω όμως θέση δίπλα στον Kosh και τον Φαμελο, να κλαίμε παρέα για την ομάδα μας...
Μεσα και εγω...
Αλλός ένας Περιφερειακός θα ήθελε να συμμετάσχει ........................επιτρέπεται?
Επιτέλους!!! Έφτασε.
Παρακαλώ Κώστα δίπλα σε περιφερειακούς, αλλιώς δεν πάω πουθενά.
Χ2 η μία θέση με ερωτηματικό.
Αντώνη εγω θα φέρω την abbie μαζί μου.......... Ότι και να λέει ο spartiatis. Έτσι και αλλιώς εμένα δεν φτάνει στο τραπέζι......Τον Χιλιομοδίτη βάλτον μαζί μας Κώστα !!!! Χρειάζεται μαθήματα....
Σπαρτιάτη μου αν φέρω τον φασαρία μαζί μου δεν υπάρχει περίπτωση να φάμε. Καθιστός φτάνει άνετα το πιάτο στο τραπέζι και δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθείς στο κακομοίρικο και θεατρινίστικο ύφος του για μια μπουκιά !!!!!
Τον Χιλιομοδίτη βάλτον μαζί μας Κώστα !!!! Χρειάζεται μαθήματα....
Σπαρτιάτη μου αν φέρω τον φασαρία μαζί μου δεν υπάρχει περίπτωση να φάμε. Καθιστός φτάνει άνετα το πιάτο στο τραπέζι και δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθείς στο κακομοίρικο και θεατρινίστικο ύφος του για μια μπουκιά !!!!!
Εαν είναι ακόμα μεταξύ 45 - 47 κιλά τότε θα κάνει αναγκαστική δίαιτα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.