more peers
AVClub Fanatic
Mωαμεθανός κι εσύ?
έσε ρε Σίμο... πέσαμε στα νύχια τους...
τι red καφέ... παραλίγο να δούμε γαύρος - άρης σήμερα...
Του χρόνου στη γαδα καλύτερα...

Mωαμεθανός κι εσύ?
Ax παιδια, είχα και εγω μια εμπλοκή, και δεν βλέπω να ερχομαι!!!!
:furious3:
Μια χαρα ηταν ολα,ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που το εστησαν...
Επιτελους γνωρισα απο κοντα,μετα απο τοσα χρονια,τον Γιαννη τον JL? (βγηκαμε και κοντοχωριανοι,ελα πατριδαααααα!!!) και η μοιρα το 'φερε να συναντησω επιτελους εναν αρχηγο του KOP στο Μικρολιμανο.Ειχε κανει καλυψη-αποκρυψη (θα εφταιγε το μερος) φορωντας καπελακι Τοπ Γκαν,οποτε δυσκολευτηκα να τον αναγνωρισω,τελικα με βρηκε αυτος.
Δυστυχως δεν ειχαμε χρονο να αναλυσουμε τι κρυβεται στο κεφαλι του Brendan Rodgers,oποτε θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη (Βασιλη προσκυνω).
Α!Επιτελους γνωρισα και τον Κλεαρχο (οχι τον Κονιτσιωτη...).
Και η στιχομυθια της εκδηλωσης:
- Stelios Pappa : Αλλαξα τον τροπο που ακουω μουσικη...
- Δημ.Μανωλακος : Δηλαδη ακους γυμνος?
:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:![]()
Εξαιρετικά όλα. Μπράβο στα παιδιά για το τρέξιμο. Πάντως και εγώ έχω καταντήσει αηδία με τις κληρώσεις. Από του χρόνου (νάμαστε καλά) δεν θα ξαναπάρω μέρος.
Μπραβο σε οσους έτρεξαν για την εκδήλωση.. Ωραία περασαμε, χορτασαμε θάλασσα και ειδαμε πολλους φίλους. Χάρηκα που γνωρισα επιτελους απο κοντά τον JL (νομιζα πως ζουσε αποκλειστικα εντος διαδικτύου) καθως και τον onlineΝ.
Και του χρόνου!
Οφείλεις και ένα ευχαριστώ στον Δημητρακούδη ! !:grandpa:
Αυτος εχει φαει κιτρινη κάρτα που πηγε και κρυφτηκε στην γωνια με την παρεα του..![]()
Γιατί; Τι έκανα εγώ;
(εκτός από το να κάτσω στην άλλη άκρη..)
Καλα εκανε.. Ηθελες να σου χαλασω τo κέφι;![]()
δηλ ο Στελιος ήρθε φορώντας μόνο τα ακουστικά του ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.