Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Μια χαρα ηταν ολα,ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που το εστησαν...

Επιτελους γνωρισα απο κοντα,μετα απο τοσα χρονια,τον Γιαννη τον JL? (βγηκαμε και κοντοχωριανοι,ελα πατριδαααααα!!!) και η μοιρα το 'φερε να συναντησω επιτελους εναν αρχηγο του KOP στο Μικρολιμανο.Ειχε κανει καλυψη-αποκρυψη (θα εφταιγε το μερος) φορωντας καπελακι Τοπ Γκαν,οποτε δυσκολευτηκα να τον αναγνωρισω,τελικα με βρηκε αυτος.
Δυστυχως δεν ειχαμε χρονο να αναλυσουμε τι κρυβεται στο κεφαλι του Brendan Rodgers,oποτε θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη (Βασιλη προσκυνω).
Α!Επιτελους γνωρισα και τον Κλεαρχο (οχι τον Κονιτσιωτη...).

Και η στιχομυθια της εκδηλωσης:

- Stelios Pappa : Αλλαξα τον τροπο που ακουω μουσικη...

- Δημ.Μανωλακος : Δηλαδη ακους γυμνος?

:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1::flipout:

Re: Απάντηση: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Μια χαρα ηταν ολα,ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που το εστησαν...

Επιτελους γνωρισα απο κοντα,μετα απο τοσα χρονια,τον Γιαννη τον JL? (βγηκαμε και κοντοχωριανοι,ελα πατριδαααααα!!!) και η μοιρα το 'φερε να συναντησω επιτελους εναν αρχηγο του KOP στο Μικρολιμανο.Ειχε κανει καλυψη-αποκρυψη (θα εφταιγε το μερος) φορωντας καπελακι Τοπ Γκαν,οποτε δυσκολευτηκα να τον αναγνωρισω,τελικα με βρηκε αυτος.
Δυστυχως δεν ειχαμε χρονο να αναλυσουμε τι κρυβεται στο κεφαλι του Brendan Rodgers,oποτε θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη (Βασιλη προσκυνω).
Α!Επιτελους γνωρισα και τον Κλεαρχο (οχι τον Κονιτσιωτη...).

Και η στιχομυθια της εκδηλωσης:

- Stelios Pappa : Αλλαξα τον τροπο που ακουω μουσικη...

- Δημ.Μανωλακος : Δηλαδη ακους γυμνος?

:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1::flipout:

Χάρηκα πραγματικά!!!! :ernaehrung004::ernaehrung004:

Πολυ καλη η διοργανωση ...παρα πολυ καλο το φαγητο υπεροχη η παρεα αλλα και η κληρωση ( πολυ πλακα ) νομιζω απο τις καλυτερες που εχουν γινει ....

Μπραβο στην διοικηση , τον προεδρο , και ολους εσας μια χαρουμενη παρεα !!!

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Εξαιρετικά όλα. Μπράβο στα παιδιά για το τρέξιμο. Πάντως και εγώ έχω καταντήσει αηδία με τις κληρώσεις. Από του χρόνου (νάμαστε καλά) δεν θα ξαναπάρω μέρος.

Εξαιρετικά όλα. Μπράβο στα παιδιά για το τρέξιμο. Πάντως και εγώ έχω καταντήσει αηδία με τις κληρώσεις. Από του χρόνου (νάμαστε καλά) δεν θα ξαναπάρω μέρος.

Αυτός ο Μανωλάκος που είναι; :flipout::flipout::flipout::flipout:

Μπραβο σε οσους έτρεξαν για την εκδήλωση.. Ωραία περασαμε, χορτασαμε θάλασσα και ειδαμε πολλους φίλους. Χάρηκα που γνωρισα επιτελους απο κοντά τον JL (νομιζα πως ζουσε αποκλειστικα εντος διαδικτύου :p ) καθως και τον onlineΝ.
Και του χρόνου!

Μπραβο σε οσους έτρεξαν για την εκδήλωση.. Ωραία περασαμε, χορτασαμε θάλασσα και ειδαμε πολλους φίλους. Χάρηκα που γνωρισα επιτελους απο κοντά τον JL (νομιζα πως ζουσε αποκλειστικα εντος διαδικτύου :p ) καθως και τον onlineΝ.
Και του χρόνου!

Οφείλεις και ένα ευχαριστώ στον Δημητρακούδη ! !:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Οφείλεις και ένα ευχαριστώ στον Δημητρακούδη ! !:grandpa:

Αυτος εχει φαει κιτρινη κάρτα που πηγε και κρυφτηκε στην γωνια με την παρεα του.. :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Αυτος εχει φαει κιτρινη κάρτα που πηγε και κρυφτηκε στην γωνια με την παρεα του.. :p

Ημουν φουριόζος να σε πικάρω με το Ubuntu OS αλλά μουάλλαξε γνώμη ο Δημ Δημ :flipout:

Γιατί; Τι έκανα εγώ;

(εκτός από το να κάτσω στην άλλη άκρη.. :p)

Μεγάλη καρδιά λέμε!! :flipout:

Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

δηλ ο Στελιος ήρθε φορώντας μόνο τα ακουστικά του ?

Οχι δεν εφερε τα ακουστικα γι'αυτο και ηρθε ντυμενος....:BDGBGDB55:

Ξεχασα να αναφερω οτι γνωρισα επιτελους και τον Μιχαλη (Sonus Naturallis).Μιχαλη τα σεβη μου...-bye-

Last edited: