JohnJohn
AVClub Addicted Member
- 25 June 2006
- 2,480
@JohnJohn
Γιάννη άσχετα μ αυτά που αναφέρει ο Σπύρος, απ τα οποία μερικά στέκουν πχ η δυσκολία στην μεταφορά αυτών των μονάδων σε περιβάλον κατάλληλο για μετρήσεις,
και τις μετρήσεις τους τις κάνουν -με τον παρακάτω εξοπλισμό-
και την γνώση την έχουν -τουλάχιστον δύο της παρέας είναι ΕΕ, ο ένας με PhD στην ηλεκτρακουστική-
και για τι μιλάνε ξέρουν, και σε τεχνικό αλλά και ουσιαστικό επίπεδο.
είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι, αξιόλογοι μηχανικοί με πάθος υπάρχουν παντού. Αρα όπως λές κι εσυ με την σειρά σου υποδεικνύοντας τον εξοπλισμό, μετρήσεις υπάρχουν κι έχουν γίνει. Κι εφόσον από πισω κρύβονται ικανότατοι ee, θα υπάρχει και τεκμηρίωση. Αυτήν ζήτησα καλοπροαίρετα. Πάντα ήμουν οπαδός του πίστευε και μη, ερεύνα (δηλαδή πιστεύεις δεν πιστεύεις, συνεχισε να ερευνάς) κι όχι το "πίστευε και μη ερεύνα" (δηλαδή να πιστεύεις χωρίς πολλά πολλά). Αφου υπάρχει τεκμηρίωση λοιπόν ας την δουμε όλοι, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τοσο δυσκολο κάτι τέτοιο (που οπως ειπα μπορει να κλεισει στόματα)
Οσο για το αν είναι ευκολη η μεταφορά κτηνωδών ηχείων, είσαι ο πρώτος που εχει καταρρίψει αυτην την άποψη και συνεπώς δεν το δεχομαι ως δικαιολογία, στον δισκο μου υπάρχουν κατι φωτογραφίες από τα κτήνη σου μεταφερμένα στην αυλή σου σε ικανό υψος, μπροστα σε ενα μικρόφωνο ετοιμα προς μέτρηση, που αποδεικνύει το ότι το μονο που χρειάζεται για να μετρήσεις ενα μεγάλο ηχείο είναι η θέληση. Εσυ την είχες και μέτρησες.

Απ την άλλη ας μην πέφτουμε στην παγίδα να κατατάξουμε συστήματα με μόνο γνώμονα τον έρωτα προς την τεχνολογία, όπως συνήθως συμβαίνει στην hiend κοινότητα με γνώμονα την τιμή.
ελπίζω να μην απευθυνεσαι σε μένα γιατι μπορεί να λατρεύω και να ζω απο την τεχνολογία, παράλληλα όμως πάντα ήμουν οπαδός της απλότητας, της δοκιμασμένης λύσης οπως και του value for money.