Νομίζεις ότι όλα αυτά τα γραφικά αφορούν το audio section του avclub;Εδω ΔΕΝ αποκαλουμε κανεναν κυριο, ουτε τον πρωθυπουργο, απλα του μιλας στον ενικο οπως σε ολους τους αλλους ακομα και με το υποκοριστικο του ειναι ενταξει να τον αποκαλεσεις. Μηπως εγραψα ηδη οτι ο πριγκιπας μας εχει φαει απανωτες κλεισεις παρανομου παρκαρισματος γιατι βαρυεται να παρκαρει το αυτοκινητο του στο προκαθωρισμενο παρκινγκ του? Και μερικες που δεν πληρωσε στον προκαθωρισμενο χρονο πηγε η Υπηρεσια κατασχεσεων να του παρει τα επιπλα και την τηλεοραση? Μπα δεν με πειραζει καθολου η κριτικη αλλα ειναι καλοπροεραιτη, εξηγησα γιατι ακουγοταν ετσι το συστημα μου οταν ηρθε ο Παναγιωτης. Αν αποκαλεσω κυριο τον Περ(ερευνητης βιολογος 67 χρονων) σιγουρα θα με κοιταξει παραξενα. Απο εμενα μην περιμενετε να αποκαλεσω κανεναν κυριο η να μλησω στον πλυθηντικο, αυτα για την ετικετα.
Το ποιός ζει απομονωμένος στον κόσμο του είναι προφανές. Όπως επίσης είναι προφανές ότι η συζήτηση μαζί σου είναι μόνο χάσιμο χρόνου. Είσαι απλά ένας αγενέστατος που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και τελικά δεν ξέρει απολύτως τίποτα. Προτείνω να βγεις λίγο από το χωριό σου και να πας να ακούσεις επιτέλους κανένα σύστημα της προκοπής γιατί αεροβατείς, νομίζοντας ότι ακούς μουσική σωστά από μερικές άχαρες και όπως αποδεικνύεται προβληματικές ντουντούκες, άντε και κανα bluesky. Τουλάχιστον περιόρισε το "τουπέ" σου διότι καταντάς γραφικός. Αλλά εκεί στο Σουηδία προφανώς δεν σας ενδιαφέρει αυτό. Keep walking κάθε χωριό χρειάζεται και κάποιον σαν κι εσένα.Οσο για αυτα που γραφει ο anax μαλλον δεν εχει καταλαβει και πολλα γυρω του, ζει στον κλειστο κοσμο του με τις ανακριβειες που γραφει.Φυσικα εχω επειρεαστει απο την κοινωνια που ζω αλλα μπορω να γραψω οτι εχω παρει και εχω δωσει στους γυρω μου Σουηδους καθως και τα παιδια που ηρθανε κανανε μια φανταστικη καλη εντυπωση στους Σουηδους και εχουν ακομα επαφες.
Placebo, παλαια ειχες γραψει οτι δεν ακους λαιβ κλασσικη, τωρα αρχισες βλεπω, συγχαρητηρια, μηπως το ωφειλεις σε εμενα? Αντε και να τα κανεις 10 τα Στραντιβαρι σου, κανενα εκλησιαστικο οργανακι στον οριζοντα? Οργανακια μπαροκ? Χωροδιουλες?
Μανωλη
για να μην γραφω ξανα τα ιδια και τα ιδια, ακουσε πρωτα ενα τετοιο συστημα και μετα τα ξαναλεμε. Εισαι απολυτα ευπροσδεκτος, αν εν τω μεταξυ δεν φιαχτει καποιο στην Ελλαδα.
...