έχω 6 μέρες (δύο 3ήμερα) άδεια γιατρού στα 28,5 χρόνια στην ΟΣΥ (πρώην ΕΘΕΛ) και καμία τα προηγούμενα 8-10 χρόνια στον καθαρά ιδιωτικό τομέα..Γέλασα πολύ στο πρώτο team meeting μου στη νέα δουλειά. Έτος 2014, εγώ ακόμα φρέσκος-φρέσκος απο Ελλάδα. Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη: Υπερβολικά πολλές απουσίες λόγω ασθενείας, κάπου το 1/5 του δυναμικού της εταιρείας ήταν εκτός με αναρρωτική. Θερμή παράκληση απο την προϊσταμένη να λείψουμε μόνο για σοβαρό λόγο, όχι για ψιλολόγια. Μουρμουρητά και οχλαγωγία στο κοινό...Η προϊσταμένη επιμένει ότι δε μπορεί να λείπουμε ο καθένας μας απο ένα μήνα το χρόνο. Εγώ αφελώς σηκώνω το χέρι και λέω ότι μου φαίνεται παράξενο, στην προηγούμενη δουλειά μου είχα πάρει 10 μέρες αναρρωτική. "Το χρόνο; Μόνο τόσο;" με ρωτάει έκπληκτη. "Όχι, 10 μέρες συνολικά στα 13 χρόνια που δούλεψα". Κόκαλο οι Γερμανοί.
μια φορά κατεβαίνοντας από το λφ πάτησα με το δεξί πόδι λακκούβα.. κρακ ο αστράγαλος!
πρωτοκλασάτο διάστρεμμα, ανυπόφορος πόνος...
3 μέρες οδηγούσα με το αριστερό πόδι αντί να πάω στον γιατρό.
είχαμε ήδη αυτόματα σασμάν στα λφ.. στα παλιά με τα αμπραγιάζ δεν θα μπορούσα...