† Κώστας Βουτσάς [1931~2020]

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,370
Εκεί ψηλά.....
48db6dc77ca4d0c7f7ff08129d4d0ad9_XL-1.jpg

https://www.news247.gr/politismos/p...nisi-se-oli-tin-ellada-ithopoios.7581400.html

Έφυγε ο Κώστας Βουτσας

Kαλο του παραδεισο και τον ευχαριστω για τις στιγμες ξενασιας ειτε ασπρομαυρης ειτε εγχρωμης που μου δινε απο'οταν ημουν παιδι.

Έφυγε χορτασμένος από ζωή! Μακάρι να είχαν κι άλλοι την τύχη του.

Άσχετο αλλά δεν κρατιέμαι, θα το πω: τελικά δεν ήταν χαζός ο μακαρίτης.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, στο μικρό Φοίβο αφήνει το σπίτι, στην Αλίκη Κατσαβού τη σύνταξή του και στις κόρες του, όλη την υπόλοιπη περιουσία του.

Ο παράδεισος θα είναι λιγότερο βαρετός...

:thrasher:Φσιτ μπόινγκ ! Θα τραγουδά εκεί ψηλά.

Καλό ταξίδι Κωστή και σε ευχαριστούμε για όλο τό γέλιο που μας χάρισες.

Μεγαλη προσωπικα συγκινηση, και τι να πρωτοθυμηθει κανεις, αλλα αυτο το "Κααατινα, σαλαμακι" εγραψε ιστορια, σα να χασα ενα κομματι της ζωης μου σημερα, καλο παραδεισο Κωστα μας.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από τη μια πολύ κρίμα, από την άλλη πόσο μεγάλη τύχη να φύγεις όρθιος και μάλιστα τόσο χορτασμένος από εμπειρίες...

Φυσικά θα μας λείψει, αλλά κυρίως μας λείπουν και θα μας λείπουν άλλοι σαν αυτόν. Γιατί το καλούπι έχει σπάσει εδώ και χρόνια.

καλό παράδεισο να έχει. γενιές μεγάλωσαν με το γέλιο που χάριζε και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν επόμενες.
κατά κάποιο τρόπο αυτοί οι άνθρωποι με το έργο τους έχουν γίνει αθάνατοι

Τι να λέμε, μεγάλη απώλεια. Ωστόσο έφυγε πλήρης ημερών, όρθιος και δραστήριος μέχρι την τελευταία στιγμή. Καλό του Παράδεισο!