Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,438 Εκεί ψηλά..... 26 February 2020 #1 https://www.news247.gr/politismos/p...nisi-se-oli-tin-ellada-ithopoios.7581400.html Έφυγε ο Κώστας Βουτσας
https://www.news247.gr/politismos/p...nisi-se-oli-tin-ellada-ithopoios.7581400.html Έφυγε ο Κώστας Βουτσας
costas1965 AVClub Fanatic 19 March 2016 13,709 ΠΑΤΡΑ 26 February 2020 #2 Καλό του ταξίδι. Μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου & χαράς.
cacau Moderator Staff member 7 June 2008 21,624 Αθήνα 26 February 2020 #3 Ο παράδεισος θα είναι λιγότερο βαρετός...
Cicadelic Ranger AVClub Fanatic 16 December 2014 15,630 26 February 2020 #4 Kαλο του παραδεισο και τον ευχαριστω για τις στιγμες ξενασιας ειτε ασπρομαυρης ειτε εγχρωμης που μου δινε απο'οταν ημουν παιδι.
Kαλο του παραδεισο και τον ευχαριστω για τις στιγμες ξενασιας ειτε ασπρομαυρης ειτε εγχρωμης που μου δινε απο'οταν ημουν παιδι.
Skakinen AVClub Fanatic 22 November 2006 10,596 Αθήνα 26 February 2020 #5 Έφυγε χορτασμένος από ζωή! Μακάρι να είχαν κι άλλοι την τύχη του. Άσχετο αλλά δεν κρατιέμαι, θα το πω: τελικά δεν ήταν χαζός ο μακαρίτης. Όπως τονίζει το δημοσίευμα, στο μικρό Φοίβο αφήνει το σπίτι, στην Αλίκη Κατσαβού τη σύνταξή του και στις κόρες του, όλη την υπόλοιπη περιουσία του.
Έφυγε χορτασμένος από ζωή! Μακάρι να είχαν κι άλλοι την τύχη του. Άσχετο αλλά δεν κρατιέμαι, θα το πω: τελικά δεν ήταν χαζός ο μακαρίτης. Όπως τονίζει το δημοσίευμα, στο μικρό Φοίβο αφήνει το σπίτι, στην Αλίκη Κατσαβού τη σύνταξή του και στις κόρες του, όλη την υπόλοιπη περιουσία του.
kbouk Super Moderator Staff member 8 January 2010 29,970 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 26 February 2020 #6 cacau said: Ο παράδεισος θα είναι λιγότερο βαρετός... Click to expand... :thrasher:Φσιτ μπόινγκ ! Θα τραγουδά εκεί ψηλά. Καλό ταξίδι Κωστή και σε ευχαριστούμε για όλο τό γέλιο που μας χάρισες.
cacau said: Ο παράδεισος θα είναι λιγότερο βαρετός... Click to expand... :thrasher:Φσιτ μπόινγκ ! Θα τραγουδά εκεί ψηλά. Καλό ταξίδι Κωστή και σε ευχαριστούμε για όλο τό γέλιο που μας χάρισες.
K.ROMPOTIS AVClub Fanatic 22 August 2009 10,924 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 27 February 2020 #7 Μεγαλη προσωπικα συγκινηση, και τι να πρωτοθυμηθει κανεις, αλλα αυτο το "Κααατινα, σαλαμακι" εγραψε ιστορια, σα να χασα ενα κομματι της ζωης μου σημερα, καλο παραδεισο Κωστα μας. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγαλη προσωπικα συγκινηση, και τι να πρωτοθυμηθει κανεις, αλλα αυτο το "Κααατινα, σαλαμακι" εγραψε ιστορια, σα να χασα ενα κομματι της ζωης μου σημερα, καλο παραδεισο Κωστα μας. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maestro Moderator Staff member 29 November 2006 26,761 Επιστημονικός μετανάστης στην Omaha, NE 27 February 2020 #8 Από τη μια πολύ κρίμα, από την άλλη πόσο μεγάλη τύχη να φύγεις όρθιος και μάλιστα τόσο χορτασμένος από εμπειρίες... Φυσικά θα μας λείψει, αλλά κυρίως μας λείπουν και θα μας λείπουν άλλοι σαν αυτόν. Γιατί το καλούπι έχει σπάσει εδώ και χρόνια.
Από τη μια πολύ κρίμα, από την άλλη πόσο μεγάλη τύχη να φύγεις όρθιος και μάλιστα τόσο χορτασμένος από εμπειρίες... Φυσικά θα μας λείψει, αλλά κυρίως μας λείπουν και θα μας λείπουν άλλοι σαν αυτόν. Γιατί το καλούπι έχει σπάσει εδώ και χρόνια.
Cinemusic - Ανδρέας Supreme Member 20 June 2006 9,531 Θεσσαλονίκη 27 February 2020 #9 Κρίμα μεν αλλά τον Βουτσά δεν είναι να τον κλαις. Η σκέψη του σου φέρνει χαμόγελο και η δίψα του για ζωή, θαυμασμό.
Κρίμα μεν αλλά τον Βουτσά δεν είναι να τον κλαις. Η σκέψη του σου φέρνει χαμόγελο και η δίψα του για ζωή, θαυμασμό.
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 19,384 Αγιοι Αναργυροι 27 February 2020 #10 καλό παράδεισο να έχει. γενιές μεγάλωσαν με το γέλιο που χάριζε και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν επόμενες. κατά κάποιο τρόπο αυτοί οι άνθρωποι με το έργο τους έχουν γίνει αθάνατοι
καλό παράδεισο να έχει. γενιές μεγάλωσαν με το γέλιο που χάριζε και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν επόμενες. κατά κάποιο τρόπο αυτοί οι άνθρωποι με το έργο τους έχουν γίνει αθάνατοι
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 27 February 2020 #11 Η κληρονομιά του ανεκτίμητη και ο "παράδεισός" μας στο σινεμά,παράδεισός του τώρα. Πήγε να βρεί τους φίλους του,να παίζουν παρέα εκεί ψηλά. R.I.P. Κώστα μας.
Η κληρονομιά του ανεκτίμητη και ο "παράδεισός" μας στο σινεμά,παράδεισός του τώρα. Πήγε να βρεί τους φίλους του,να παίζουν παρέα εκεί ψηλά. R.I.P. Κώστα μας.
F FSword AVClub Addicted Member 19 June 2006 1,323 1 March 2020 #12 Τι να λέμε, μεγάλη απώλεια. Ωστόσο έφυγε πλήρης ημερών, όρθιος και δραστήριος μέχρι την τελευταία στιγμή. Καλό του Παράδεισο!
Τι να λέμε, μεγάλη απώλεια. Ωστόσο έφυγε πλήρης ημερών, όρθιος και δραστήριος μέχρι την τελευταία στιγμή. Καλό του Παράδεισο!