Κουνούπια

Αν αντέχετε βάλτε το παρακάτω, δεν θα πλησιάσει κουνούπι με τίποτα. Το χρησιμοποιώ Αφρική όταν πάω σε χώρες με ελονοσία και πραγματικά δεν πλησιάζει τίποτα (προφανώς όπου πρέπει παίρνω προληπτικά και χάπια).
Στην Ελλάδα έχω δοκιμάσει να ψεκάσω τις 4 γωνίες του κρεβατιού και μια χαρά μέχρι το πρωί, ακόμη και αν ακούς να ζουζουνίζει πιο ψηλά.

View attachment 236083

Επειδή για κάποιο λόγο δε βλέπω την εικόνα μπορείς να δώσεις πληροφορίες σε ποιο προϊόν αναφέρεσαι;

Χθες ξαναπιστοποιησα την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.
Τουλάχιστον στα κουνούπια είναι σωτήριο.
Με τις σκνίπες κάνει δουλειά αλλά διαπίστωσα ότι θέλει να το τοποθετήσετε άμεσα.
Αν αφήσεις το "δηλητήριο" να δράσει πολύ ώρα τότε την πάτησες.

Για καποιο λογο (μετα απο 14 ολοκληρα χρονια) ...... ουτε ΙΧΝΟΣ κουνουπιου στην Ποτιδαια.
Μην με ρωτατε γιατι (απλα το απολαμβανω).

• Like
Reactions: mdvq
Κάποιοι άνθρωποι είναι αντικουνουπικά.
Πάντως το τι τρώμε, αν κάνουμε μπάνιο συχνά κλπ θεωρίες δεν ισχύουν.
Με τη γυναίκα μου τρώμε τα ίδια πράγματα και κάνουμε μπάνιο σαν να είμαστε μπακαλιάροι που τους ξαλμυρίζουν.
Εμένα θα με τσιμπήσουν αν δεν έχει χώρο να καθίσει άλλο κουνούπι στη γυναίκα μου.
Βέβαια, όλοι βάζουμε αυτό το alcolado εκτός από τη γυναίκα μου που η μενθόλη την καίει αντί να τη δροσίζει, αλλά πάντα έτσι ήταν.
Πως να σε τσιμπήσουνε μωρέ τα φουκαριάρικα με τις Carolina Reaper και Bhut jolokia που κατεβάζεις αμάσητες;:p