Κουνούπια

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
11,154
Πειραιας
Καλησπέρα φίλτατοι,
Ένα να υπάρχει σε ένα γεμάτο γήπεδο,εμένα θα τσιμπήσει 😄
Τι κάνετε ....πριν και μετά??
ΟΤΙ και να γράψετε..θα το δοκιμάσω 👍
Ειδικά οι σκνίπες είναι ανίκητες.
Έχω μια τελευταία ελπίδα.
Θα την καταθέσω όταν είμαι σίγουρος.

• Haha
Reactions: SR-71
Δεν περιμενα τετοιο ποστ (στο AVclub). 😄
Με ξεπερασες (σε diversity) φιλτατε ! 😎
Τα σεβη μου ! 😙😚

Α ναι .....
αναβεις ενα μικρο κερακι (καπου διπλα σου)
και μετα απο λιγη ωρα, φευγουν.
Σε μενα δουλευει !

Δεν περιμενα τετοιο ποστ (στο AVclub). 😄
Με ξεπερασες (σε diversity) φιλτατε ! 😎
Τα σεβη μου ! 😙😚

Α ναι .....
αναβεις ενα μικρο κερακι (καπου διπλα σου)
και μετα απο λιγη ωρα, φευγουν.
Σε μενα δουλευει !
Τι κερί Μάνο??
Αν εννοείς σιτρονελα,σε εμένα δεν κάνει τίποτα.

Μιλάμε για να καθαρίσεις τα κουνούπια μίας περιοχής ή όταν πηγαίνεις κάπου;
Για το πρώτο υπάρχει λύση, για το δεύτερο ημίμετρα, αυτά που κυκλοφορούν στα φαρμακεία και τα super market.
Από τα ημίμετρα, εμένα δουλεύει καλύτερα το alcolado glacial που υποτίθεται ότι είναι after shave αλλά μυρίζει μενθόλη.
Φοβερά δροσιστικό, φτηνό, κάπου στα 10€ τα 500ml και δεν με πλησιάζει τίποτα μετά. :ROFLMAO:

Εγώ έχω δεχτεί τη μοίρα μου χρόνια τώρα, επιπλέον μπορούν με χρησιμοποιούν ως αντικουνουπικό οι υπόλοιποι στο χώρο που βρίσκομαι.
Έτσι, το λειτούργημα που εκτελώ μου απαλύνει κάπως τη φαγούρα! :ROFLMAO:😭

Κάποιοι άνθρωποι είναι αντικουνουπικά.
Πάντως το τι τρώμε, αν κάνουμε μπάνιο συχνά κλπ θεωρίες δεν ισχύουν.
Με τη γυναίκα μου τρώμε τα ίδια πράγματα και κάνουμε μπάνιο σαν να είμαστε μπακαλιάροι που τους ξαλμυρίζουν.
Εμένα θα με τσιμπήσουν αν δεν έχει χώρο να καθίσει άλλο κουνούπι στη γυναίκα μου.
Βέβαια, όλοι βάζουμε αυτό το alcolado εκτός από τη γυναίκα μου που η μενθόλη την καίει αντί να τη δροσίζει, αλλά πάντα έτσι ήταν.

To εχω λυσει. Αουταν και τα παρεμφερη σε light εκδοσεις.
Ειμαι στοχος απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.
Δεν παω πουθενα χωρις αντικουνουπικα.
Το προβλημα θα λυθει οταν ασχοληθουν σοβαρα οι επιστημονες
και βρουνε το γιατι καποια ατομα ειναι κουνουπομαγνητες.
(Δεν το εχουν βρει ακομη)

Είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι με αντικουνουπικα ρεύματος και κάτι καταφέρνω.
Και πάλι όμως τις δαγκανιες τους ,δεν τις αποφεύγω τελείως.
Όταν βγαίνω έξω (όχι πάντα) βάζω αντικουνουπικα δέρματος και έχω καταλήξει στο autan baby ,που είναι σαν κρέμα και δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου.
Αλλά α)δεν μπορώ να βάλω παντού και ναι....μέχρι και στο μέτωπο με τσιμπάνε και β) κάπου δεν μου αρέσει να μπλαστρωνομαι με ένα κάρο χημικά κάθε μέρα, άσε που ξεχνιέμαι μερικές φορές.
Εν πάση περιπτώσει το θέμα είναι τι κάνουμε μετά το τσίμπημα.
Ότι και να έχω δοκιμάσει , τίποτα δεν κάνει.
Λιιιιγο με ανακουφίζει,αλλά .... τρίχες.
ΟΜΩΣ
Ο γάτος μας χτύπησε το πόδι του σε ένα καυγά με ένα κοπριτη που τον "επισκέφτηκε" στο μπαλκόνι μας και επειδή ότι του βάζαμε το εγλειφε,μας είπε η κτηνίατρος να του βάλουμε αλόη βέρα που είναι ακίνδυνη σχετικά.
Αγόρασα ένα σωληνάριο και διάβασα ότι κάνει ακόμα και για τσιμπήματα από κουνούπια.
Δεν το πολυπίστεψα,αλλά προχτές που έφαγα δύο καλές δαγκανιες,μου ήρθε η φλασια και έβαλα λίγο αλόη από το σωληνάριο.
ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ.......σε ένα λεπτό ήταν σαν μη γενόμενο.
Σήμερα θα κάτσω στο μπαλκόνι χωρίς τίποτα και αν με τσιμπήσουν (που ΘΑ με τσιμπήσουν) θα ξαναδοκιμάσω.
Αν τελικά αυτή είναι (τουλάχιστον για μένα) η σωτηρία....θα σας ποσταρω και το σωληνάριο,μπας και σώσω κανένα συμπασχοντα 😄

• Like
Reactions: cacau and vlad66
Το άλλο που απορώ αν είναι γενικότερο φαινόμενο ή συμβαίνει μόνο σε μένα...Εκεί που πάει να σε γλυκοπάρει ο ύπνος, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ έρχεται το κουνούπι και βουίζει στο πρόσωπό σου :D
Δε μπορεί τουλάχιστον να περιμένει μισό-ένα λεπτό, να αποκοιμηθείς, και μετά να έρθει να σε τσιμπήσει? :D

Κάτι πρέπει να εκπέμπει ο οργανισμός εκείνο το δευτερόλεπτο, και πυροδοτεί την επίθεσή τους :D

• Haha
  • Angry
Reactions: mdvq and cochise
δεν εχει μια κολωδη υφη εστω και λιγο στο δερμα σου ?
Και αν έχει ,αυτό διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.
Απορροφάται πλήρως από το δέρμα και είναι σαν να μην έβαλες ποτέ και τίποτα 👍

Θα βάλω, αλλά νομίζω ότι θα υπάρχει αποτέλεσμα με οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλοιφή.
Αύριο, γιατί τώρα τρώω αντικριστό και πίνω μπύρες 🍻
Πού νά σε τσιμπήσουν όλα τα κουνούπια της Κρήτης!

Και αν έχει ,αυτό διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.
Απορροφάται πλήρως από το δέρμα και είναι σαν να μην έβαλες ποτέ και τίποτα 👍
Δεν απορροφαται απο το δερμα .... ΟΛΗ η αλοη που βαζεις.
Αυτο ειναι το ζητουμενο αλλωστε ... να σε κρατησει ενυδατωμενο οσο γινεται.
Το κακο ειναι οτι θελει πολυ καλο μπανιο (τριψιμο) για να φυγει.
Αλλιως πασαλειβεται μεσα στα εσωρουχα (κωμικοτραγικη ιστορια).

Το άλλο που απορώ αν είναι γενικότερο φαινόμενο ή συμβαίνει μόνο σε μένα...Εκεί που πάει να σε γλυκοπάρει ο ύπνος, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ έρχεται το κουνούπι και βουίζει στο πρόσωπό σου :D
Δε μπορεί τουλάχιστον να περιμένει μισό-ένα λεπτό, να αποκοιμηθείς, και μετά να έρθει να σε τσιμπήσει? :D

Κάτι πρέπει να εκπέμπει ο οργανισμός εκείνο το δευτερόλεπτο, και πυροδοτεί την επίθεσή τους :D
έχουν αισθητήρα διοξειδίου του άνθρακα όπως εκπνέει ένα ζώο ή ένας άνθρωπος ώστε να τον εντοπίζουν.

• Wow
Reactions: SR-71