Τι κερί Μάνο??Δεν περιμενα τετοιο ποστ (στο AVclub).
Με ξεπερασες (σε diversity) φιλτατε !
Τα σεβη μου !
Α ναι .....
αναβεις ενα μικρο κερακι (καπου διπλα σου)
και μετα απο λιγη ωρα, φευγουν.
Σε μενα δουλευει !
Θα σε αποκλείσω ρε μπαγασα, να μην δεις την ανάρτηση που θα σε σώσει
Ναι αυτο εννοω ! (δεν θυμομουν την ονομασια, thanks)Τι κερί Μάνο??
Αν εννοείς σιτρονελα,σε εμένα δεν κάνει τίποτα.
Και αν έχει ,αυτό διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.δεν εχει μια κολωδη υφη εστω και λιγο στο δερμα σου ?
Θα βάλω, αλλά νομίζω ότι θα υπάρχει αποτέλεσμα με οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλοιφή.!!!
Βάλε το σωληνάριο φωτογραφία !
Πού νά σε τσιμπήσουν όλα τα κουνούπια της Κρήτης!Θα βάλω, αλλά νομίζω ότι θα υπάρχει αποτέλεσμα με οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλοιφή.
Αύριο, γιατί τώρα τρώω αντικριστό και πίνω μπύρες![]()
Δεν απορροφαται απο το δερμα .... ΟΛΗ η αλοη που βαζεις.Και αν έχει ,αυτό διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.
Απορροφάται πλήρως από το δέρμα και είναι σαν να μην έβαλες ποτέ και τίποτα![]()
έχουν αισθητήρα διοξειδίου του άνθρακα όπως εκπνέει ένα ζώο ή ένας άνθρωπος ώστε να τον εντοπίζουν.Το άλλο που απορώ αν είναι γενικότερο φαινόμενο ή συμβαίνει μόνο σε μένα...Εκεί που πάει να σε γλυκοπάρει ο ύπνος, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ έρχεται το κουνούπι και βουίζει στο πρόσωπό σου
Δε μπορεί τουλάχιστον να περιμένει μισό-ένα λεπτό, να αποκοιμηθείς, και μετά να έρθει να σε τσιμπήσει?
Κάτι πρέπει να εκπέμπει ο οργανισμός εκείνο το δευτερόλεπτο, και πυροδοτεί την επίθεσή τους![]()
Να μια χρησιμη πληροφορια !έχουν αισθητήρα διοξειδίου του άνθρακα όπως εκπνέει ένα ζώο ή ένας άνθρωπος ώστε να τον εντοπίζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.