Κουτί για Dac

JohnJohn

AVClub Addicted Member
25 June 2006
2,480
Γεια σε όλους. Ψαχνω κουτί (κατά προτίμηση pre-drilled) για το ντακάκι μου (για να μην πώ για τα ντακάκια μου).

Ψαχνω πχ περίπου κάτι τέτοιο

32f83b70.jpg

αλλά το συγκεκριμένο το βρίσκω μόνο σε ασημί. Θα το ήθελα μαύρο και μάλλον θα πρέπει να εχει και καμια γρίλια εξαρισμού (λόγω λάμπας)

Μια λύση είναι από DiyHifiSypply.com αλλά δεν εχει γριλια

αλλη λύση από "ιταλό" ο οποίος εχει γριλια αλλα θελει τρυπήματα για τα υπόλοιπα

ωραίο κουτάκι ειναι και το HifiDiy.net αλλά δεν εχει στοκ

καμιά άλλη λύση έχουμε υπόψη ?

Απο μεταφορικά πως είναι; Ο ιταλός έχει σχετικά λογικά ποσά, όμως οι άλλοι που είναι εκτός ευρώπης δεν πονάνε;

Γεια σε όλους. Ψαχνω κουτί (κατά προτίμηση pre-drilled) για το ντακάκι μου (για να μην πώ για τα ντακάκια μου).

32f83b70.jpg

αλλά το συγκεκριμένο το βρίσκω μόνο σε ασημί. Θα το ήθελα μαύρο και μάλλον θα πρέπει να εχει και καμια γρίλια εξαρισμού (λόγω λάμπας)

μονο το τελευταίο λέει, αλλά....
Τα άλλα και τα τρυπήματα δεν λένε...

αν αναφέρεσαι στο δικό μου λινκ Άρη, όντως πολύ καλές τιμές ...., αν είναι και τα υπόλοιπα λογικά (μεταφορικά, χρόνος παράδοσης κλπ) θα πάρω 2-3 κουτάκια άμεσα ...

κάποια στιγμή είχα βρει και έναν Άγγλο με τιμές τζαμπαμαν (πραγματικά αστείες) αλλά ήθελε κατάθεση σε τράπεζα και δεν ασχολήθηκα , μπορεί να ψάξω να το ξαναβρώ

Απάντηση: Re: Κουτί για Dac

αν αναφέρεσαι στο δικό μου λινκ Άρη, όντως πολύ καλές τιμές ...., αν είναι και τα υπόλοιπα λογικά (μεταφορικά, χρόνος παράδοσης κλπ) θα πάρω 2-3 κουτάκια άμεσα ...

κάποια στιγμή είχα βρει και έναν Άγγλο με τιμές τζαμπαμαν (πραγματικά αστείες) αλλά ήθελε κατάθεση σε τράπεζα και δεν ασχολήθηκα , μπορεί να ψάξω να το ξαναβρώ

Ναι σε αυτό αναφέρομαι! Τιμές θαύμα, αν αξίζουν και σαν ποιότητα τότε μιλάμε για διαμάντι δουλειά. Ας είναι τα μεταφορικά αντίστοιχα των τιμών και ας κάνει 2 βδομάδες να έρθει :flipout:

το βρήκα, κοιτάξτε εδώ τιμές ...................!!!!!!!

http://www.lincolnbinns.com/e-case.htm

αν κάποιος αναλάβει με τον Άγγλο την πληρωμή, θέλω 10 κουτιά και 50 φάτσες (η πιο ακριβή αν θυμάμαι καλά η PBS1 σε μαύρη ανοδίωση έχει 1 λίρα .... ολόκληρη) ..........

Last edited:

32f83b70.jpg

Κάτσε να δούμε πόσο μεγάλος θα βγει, μπορεί να χρειαστείς κουτί τελικού

τελικά ήρθαν 3 κουτιά από τον Ιταλό (2 τμχ 230Χ280Χ80 και1 τμχ 330Χ280Χ80)
σύνολο = 133,5 ευρώ (39 ευρώ ήταν τα μεταφορικά)

άργησε να φύγει 1 βδομάδα γιατί δεν είχανε στοκ στα μικρά, από όταν έφυγε έκανε ένα 10ήμερο, με tracking number από την πρώτη μέρα (οδικώς μέσω Αυστρίας, Βουλγαρίας κλπ)

παράδοση στο σπίτι

η συσκευσία εξωτερικά ήταν αισθητά ταλαιπωρημένη, ευτυχώς το εσωτερικό άθικτο

εύκολο στη συναρμολόγηση και σε γενικές γραμμές καλή κατασκευή ...

http://www.autocostruire.com/catalog/index.php?cPath=43&osCsid=b371c0fed86641bb5643d242bcaf4c5c

τελικά ήρθαν 3 κουτιά από τον Ιταλό (2 τμχ 230Χ280Χ80 και1 τμχ 330Χ280Χ80)
σύνολο = 133,5 ευρώ (39 ευρώ ήταν τα μεταφορικά)

άργησε να φύγει 1 βδομάδα γιατί δεν είχανε στοκ στα μικρά, από όταν έφυγε έκανε ένα 10ήμερο, με tracking number από την πρώτη μέρα (οδικώς μέσω Αυστρίας, Βουλγαρίας κλπ)

παράδοση στο σπίτι

η συσκευσία εξωτερικά ήταν αισθητά ταλαιπωρημένη, ευτυχώς το εσωτερικό άθικτο

εύκολο στη συναρμολόγηση και σε γενικές γραμμές καλή κατασκευή ...

http://www.autocostruire.com/catalog/index.php?cPath=43&osCsid=b371c0fed86641bb5643d242bcaf4c5c

Μεγιες μεγιες :music-smiley-005:

και σε μας (Τσάκωνας και μουά) ήρθαν κινεζόκουτα.
Ακόμα δεν τα έπιασα στα χέρια μου...
Αν είναι καλύτερο από τον Ιταλό και χωράει το βουβάλι σε λίγο θα μοστράρουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κουτί για Dac

αυτο παρείγγειλα κι εγώ σε μαυρο εδω και καμια 10ριά μέρες και αναμένω!!

Εμείς πήραμε με ασιμί πρόσοψη.
(Είναι με λίγο πιό χοντρό το βούρτσισμα απ'ότι συνήθως)

Το τράκιν νάμπερ πού λέει πως βρίσκεται?