Κουτί για Dac

Τα τσιμπησα κ γω!!!
Τυχαιο??.....Δε νομιζω.... :flipout:

hehe.gif

απλα με το συγκεκριμενο μη πα να τρυπισεις τιποτα χοντρη σιδερενια λαμαρινα ε.θα το ρημαξεις...μαλακα μεταλα μονο ε η ξυλο..
Τααααμαμ ηρθε τωρα...ωραια ωραιαααα...:BDGBGDB55:

3 χιλ αλουμίνιο για πλάκα , σαν βούτυρο ...

την φάτσα στο κουτί του μπάφαλο πάχους 10χιλ με άνεση, παρόλο που το πήγα σιγά σιγά γιατί δεν ήξερα αν θα αντέξει ...

εννοείται πρώτα λίγο με μικρό τρυπανάκι για οδηγό ...

YESSSSSSSSSSSSS :D

λοιπόν το κουτάκι τελικά είναι super :award:

εκκρεμούν κάτι λεπτομέρειες ( επιλογή εισόδου, αντιστοιχη ενδειξη με led, δευτερη έξοδος με πυκνωτή, και ...οπές εξαερισμου, αλλες τροφοδοσίες ) κι είναι έτοιμο
icon6.gif

:afro: :drummer: :afro:

Attachments

• P6302307_.jpg
    P6302307_.jpg
    87.6 KB · Views: 95
  • P6302309_.jpg
    P6302309_.jpg
    185.9 KB · Views: 107
Last edited:
ααα
το πήρες και σε μαύρη μούρη...
Λίγο ο διακοπτάκος του είναι ψευτοβιτρίνα, αλλά θα δούμε.
Βλέπω τα έχεις στρώσει ακριβώς όπως σκοπεύω και εγώ.
Αρα...χωράνε !

Τι είναι τα χύμα rca αναμονές?

Πολυ ομορφη δουλεια φιλε..μπραβο...κουκλι..
Αληθεια ποιο dac ειναι? ενοω ποιο κιτακι?

Πολυ ομορφη δουλεια φιλε..μπραβο...κουκλι..
Αληθεια ποιο dac ειναι? ενοω ποιο κιτακι?

Σηφη ειναι το γνωστο κινεζακι αν δεν με απατουν τα ματια μου συνδιασμενο με αυτο το λαμπατο σταδιο .

Μεγιες! Πολυ ωραια διαταξη, τους obbligato εξοδου του DAC πως τους στερεωσες;

Σηφη ειναι το γνωστο κινεζακι αν δεν με απατουν τα ματια μου συνδιασμενο με αυτο το λαμπατο σταδιο .

Μεγιες! Πολυ ωραια διαταξη, τους obbligato εξοδου του DAC πως τους στερεωσες;

οι πυκνωτες πίσω στο ..πορτ παγκάζ είναι δευτερη έξοδος (απ ευθειας απο το dac). Δεν τους εχω στερεώσει, απλά τους ακούμπησα εκεί για να κλείσει το κουτί για την φωτογραφία. Υποτίθεται ότι θα βάλω ρελε για να μεταβαίνει από λαμπάτη εξοδο σε απ ευθείας. Μαλλον θα τους στερεώσω τον εναν πανω στον αλλον και ολοι μαζι δεμενοι με cable ties και θερμόκολλα, για να μεινει και λιγο χωρος για τους ρελεδες εισοδου. Μπορει και να τους ξηλώσω τελειως και να αφήσω μονο τη λαμπα. δεν εχω αποφασίσει. Γενικά η συναρμολόγηση και οι καλωδιώσεις έγιναν νύχτα (στην κυριολεξία) και στο πόδι για να προλάβω να πέσω και για υπνο... Το διακοπτάκι καλό φαίνεται (εχω δει πολύ χειρότερα). Το κουτί ειχε διακόπτη με πλακετίτσα παρακαλώ για στηριξη φωτισμού και κλέμας, καθως και iec με ασφαλειοθήκη. Και φυσικά έτοιμες τρύπες για τις συνδεσεις. Και πορτοκαλί led ένδειξης εισόδου. Ενα θεμα τωρα ειναι πως θα κανω επιλογή εισόδου χωρίς να τρυπήσω την προσοψη και χαλάσω τη μόστρα. Σκεφτομαι στην τρυπα για το 3ο led που ειναι για εσοδο usb ενδειξη, να βαλω ενα micro push button το οποιο θα ελεγχει ενα φλιπ φλοπ που θα αλλαζει το jumper επιλογής εισόδου στο κιτάκι. Και αντιστοιχα θα αναβει και το σχετικό led.

Και πρεπει να σκεφτω τι θα κανω με τον εξαερισμο της λαμπας..

Κατα τα άλλα ειναι ..έτοιμο :flipout:

αν θες δείξε την συνδεσμολογία της πλακετίτσας του διακόπτη. Υποθέτω είναι εύκολο, αλλά που να σπάω το κεφάλι μου τώρα που θα κάτσει το λεντ.

Όταν επίσης υλοποιήσεις την ιστορία με τα ρελαί, δείξε μου και μένα τι έβαλες και πως γιά να κάνω στο βουβάλι.
Πάντως γιά τον εξαερισμό της λάμπας εγώ δεν θα ανησυχούσα. Στο μεγάλο κουτί η λάμπα είναι σε μέρος που επάνω της έχει λαμαρίνα χωρίς γρίλλιες.
Ζεσταίνεται το κουτί, αλλά όχι και φοβερά...

αν θες δείξε την συνδεσμολογία της πλακετίτσας του διακόπτη. Υποθέτω είναι εύκολο, αλλά που να σπάω το κεφάλι μου τώρα που θα κάτσει το λεντ.

Όταν επίσης υλοποιήσεις την ιστορία με τα ρελαί, δείξε μου και μένα τι έβαλες και πως γιά να κάνω στο βουβάλι.
Πάντως γιά τον εξαερισμό της λάμπας εγώ δεν θα ανησυχούσα. Στο μεγάλο κουτί η λάμπα είναι σε μέρος που επάνω της έχει λαμαρίνα χωρίς γρίλλιες.
Ζεσταίνεται το κουτί, αλλά όχι και φοβερά...

Το λεντ το κράτησα σε μια απόσταση απο το διαφανές περιβλημα του διακόπτη για να μην το φωτίζει ασύμμετρα. Δεν υπάρχει αντισταση ρυθμισης του ρευματος που θα διαρρέει το λεντ στην πλακέτα, αν εχεις να του δωσεις πχ 12V θα πρεπει να παρεμβάλλεις και μια αντίσταση πχ 1KΩ

Attachments

• P6302311_.jpg
    P6302311_.jpg
    60.4 KB · Views: 51