- 4 March 2015
- 10,384
Σταθερα κολλημενος με το κοντρα πλακε. Αγορασα ενα κινεζικο 15mm αρι, 14αρι στη πραγματικοτητα, με 37 εφτιαξα με το μισο μια κατασκευη που θα σας δειξω αλλη στιγμη μιας και δεν τη φωτογραφισα. Ετσι περισσεψε ενα κομματι 112*122 και σημερα εφτιαξα ενα κουτι για καυσοξυλα που ηθελα απο καιρο.
τελικες διαστασεις 61*38*38.
Ετσι
μετρησα, σχεδιασα και υπολογισα και ηρθε η ωρα της κοπης.
Θελω να προσθεσω οτι αυτη τη φορα οι κοπες μου ηταν ακομη ποιο ακριβεις και αλανθαστες. Του πηρα τον αερα του δισκοπριονου, αν και μου τρωει χρονο το σημαδεμα.

Αφου εγινε το κουτι, εκλεισε με κολλα, καρφια και βιδες ηρθε η ωρα του χωρισματος σε καπακι και κυριο σωμα. Δισκοπριονο παλι και τεχνικη που ειδα στο youtube, φυσικα.

Μεντεσεδες απο προσφατα αποξυλωμενο πατζουρι

Εδω εχω ενα θεμα που πρεπει να λυσω. Οι μεντεσεδες δεν ειναι σταθερα στερεωμενοι μεταξυ τους και με το ανοιξε κλεισε τσουλανε στο πειρο και φευγει απο τη θεση του το καπακι. Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη.
Και ετοιμο το κουτι.

Τωρα ειναι στο βαφειο και πιστευω αυριο να καταφερω να το τελειωσω και να σας δειξω το τελικο αποτελεσμα.
τελικες διαστασεις 61*38*38.
Ετσι
μετρησα, σχεδιασα και υπολογισα και ηρθε η ωρα της κοπης.
Θελω να προσθεσω οτι αυτη τη φορα οι κοπες μου ηταν ακομη ποιο ακριβεις και αλανθαστες. Του πηρα τον αερα του δισκοπριονου, αν και μου τρωει χρονο το σημαδεμα.

Αφου εγινε το κουτι, εκλεισε με κολλα, καρφια και βιδες ηρθε η ωρα του χωρισματος σε καπακι και κυριο σωμα. Δισκοπριονο παλι και τεχνικη που ειδα στο youtube, φυσικα.

Μεντεσεδες απο προσφατα αποξυλωμενο πατζουρι

Εδω εχω ενα θεμα που πρεπει να λυσω. Οι μεντεσεδες δεν ειναι σταθερα στερεωμενοι μεταξυ τους και με το ανοιξε κλεισε τσουλανε στο πειρο και φευγει απο τη θεση του το καπακι. Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη.
Και ετοιμο το κουτι.

Τωρα ειναι στο βαφειο και πιστευω αυριο να καταφερω να το τελειωσω και να σας δειξω το τελικο αποτελεσμα.