Κράματα Μετάλλων για Φακούς και όχι μόνον !!!

Μιά χαρά.
Vaskal περιμένω να μας πεις για τα κράματα, τουλάχιστον σχετικά με τους φακούς που μας ενδιαφέρει.

Το καλο μας τιτανιο αγκαλιαζει στοργικα και προστατευει αποτελεσματικα μερικα τρυπανακια που εχω, εδω και παρα πολυ καιρο :))

Η δικη μου εμπειρια ειναι απο την Ακροπολη. Εκει το εχω δει να εφαρμοζεται σε μερικα τμηματα. Λογω του οτι εχει πολύ κοντινούς λόγους Poisson, ίσους συντελεστές θερμικής διαστολής με το μαρμαρο.Εγω το εχω χρησημοποιησει μια φορα σε μια αναστηλωση ενος τμηματος ενος αρχαιου ναου αλλα σε μικρη ποσοτητα(μιας και ηταν ηταν ακριβο!)

Last edited:
Απάντηση: Re: Veleno Designs - Quantum DD-D2-Ti

Έγινε μεταφορά των πόστ, νομίζω τώρα είμαστε όλοι κομπλέ έτσι?!

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο , θα επανέλθω αργότερα με θέμα το Τιτάνιο , λατρεύω Τιτάνιο !!

Σαν ξιφος Jedi ειναι αυτο...

Kosh , έχει κάτι άλλα που είναι εντελός ίδια , αυτο φοράει κεφαλή Τούρμπο και χάνει λίγο !!! :flipout:

Re: Veleno Designs - Quantum DD-D2-Ti

ειναι ακριβως το ιδιο υλικο που βρεθηκε στη θασο, και στον Ναο του Απολλωνα στην Δηλο.

...

Δεν ξέρω τίποτε σχετικό, για αυτό σε ρωτάω, εάν μπορείς δώσε κάνα Link γιατί δε ξέρω ούτε τι βρήκαν στη Δήλο που έχει σχέση με νανοτεχνοογία ούτε με θερμοαγώγιμο υλικό.
Ενώ η αναφορά σου προς nasa πιθανά έχει να κάνει με υλικά με μικρή αγωγιμότητα. Μονωτές όχι αγωγούς. Για θερμικές ασπίδες. Ή τελως πάντων ένα Link για την αλοιφή της nasa.