ΜΗΤΣ
Supreme Member
Eίναι τραγικό ότι η τηλεόραση έχει ξεφύγει πλέον. Eγώ ξέφυγα όταν άκουσα για τα δερφάκια που η μικρή κρέμασε τον αδερφό της επειδή πήγαν να παίξουν αυτό που είχαν δεί στην tv. TPAΓIKO!
Το "ψ......." και "Κ......... του κερατά" ,είναι politically correct για το φόρουμ ?
Ετσι ρωτώ για να ξέρω τι ύφος να χρησιμοποιώ και εγώ στα γραπτά μου..![]()
Το "ψ......." και "Κ....." ,είναι politically correct για το φόρουμ ?
Ετσι ρωτώ για να ξέρω τι ύφος να χρησιμοποιώ και εγώ στα γραπτά μου..![]()
…...
Και τέλος το super duper υποθετικό σενάριο και καλά μιλάμε Conspiracy Theory Grante o Σανταμ ζει… ο απαγχονισμός ήταν μουφα… ........
:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch:
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό
το σενάριο για τους εξής λόγους:
- Τί δουλειά είχε το κασκόλ που του έβαλαν στο λαιμό πρίν την κρεμάλα? Μην του χαλάσουν την μόστρα?:slapface:
- Πώς έγιναν οι μώλωπες στη μάπα του στις φωτο που ήταν πεθαμένος?
- Ο Σαντάμ είχε τουλάχιστον 8 σωσίες
- Οι Αμερικάνοι είναι μανούλες στο να κατασκευάζουν τέρατα / ήρωες / σκάνδαλα και αποδιοπομπαίους τράγους
Αντε καληνύχτα. και έζησαν αυτοί και ο Σαντάμ καλύτερα....
Πέρα απο τίς θεωρίες συνωμοσίας που δεν φαίνεται νάχουν βάση,το ´μεγάλο κόλπο´στην εκτέλεση Σαντάμ,είναι ότι τήν πάτησαν οι Ιρανοί που εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι με τον θανατό του.Και ενώ οι Ιρανοί συγκέντρωναν τίς συμπάθειες του Αραβικού κόσμου το τελευταίο διάστημα,ως δύναμη που αντιστέκεται στούς Αμερικανούς,τώρα έστρεψαν τούς Σουνίτες εναντίον τους.
Δεν είναι τυχαίο οτι ο προεδρος τού Ιράν έκανε χτές πιό προσεκτικές δηλώσεις για την εκτέλεση Σαντάμ απο αυτες που είχαν κάνει Ιρανοί αξιωματούχοι αμέσως μετά το γεγονός.
Για την ίδια την εκτέλεση ,οι δοσίλογοι που κυβερνάνε το Ιράκ φέρθηκαν σαν κατσαπλιάδες.Οπως βεβαια και οι ίδιοι οι Αμερικανοί,που πανηγυρίζουν για την ´νίκη τής δημοκρατίας´.Οτι μεταδόθηκε απο τα τηλεοπτικά μέσα,σημαίνει την επιστροφή τής ανθρωπότητας στην εποχή τής Ιεράς Εξέτασης.
Και είναι τεράστια αθλιότητα ο πολύς Larry King του C.N.N να καλεί ´ειδικούς´που εξηγούσαν επακριβώς τα τής εκτελέσεως δι´απαγχονισμού .
Και οι Ευρωπαίοι αμήχανοι ψέλλιζαν γενικως ευχές.Γι´αυτό οι Αμερικανοί τούς βλέπουν σαν μιά τρίχα απο τα απαυτά τους και γελάνε μαζί τους.
Η Εκτέλεση Σαντάμ και ο τρόπος που έγινε γύρισε τον πολιτισμό πολύ πίσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.