Κρεμασανε τον Χουσειν.

Eίναι τραγικό ότι η τηλεόραση έχει ξεφύγει πλέον. Eγώ ξέφυγα όταν άκουσα για τα δερφάκια που η μικρή κρέμασε τον αδερφό της επειδή πήγαν να παίξουν αυτό που είχαν δεί στην tv. TPAΓIKO!

Re: Απάντηση: Κρεμασανε τον Χουσειν.

Το "ψ......." και "Κ......... του κερατά" ,είναι politically correct για το φόρουμ ?
Ετσι ρωτώ για να ξέρω τι ύφος να χρησιμοποιώ και εγώ στα γραπτά μου..-bye-

Όχι Δημήτρη δεν είναι politically correct και σε ευχαριστώ πολύ για την "παρατήρηση" καθώς δεν το είχα δει το θέμα νωρίτερα, δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για διόρθωση στα ποστ τώρα αμέσως, αλλά με την πρώτη ευκαιρεία θα μπούνε ............

…...
Και τέλος το super duper υποθετικό σενάριο και καλά μιλάμε Conspiracy Theory Grante o Σανταμ ζει… ο απαγχονισμός ήταν μουφα… ........

:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch:

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό
το σενάριο για τους εξής λόγους:
  1. Τί δουλειά είχε το κασκόλ που του έβαλαν στο λαιμό πρίν την κρεμάλα? Μην του χαλάσουν την μόστρα?:slapface:
  2. Πώς έγιναν οι μώλωπες στη μάπα του στις φωτο που ήταν πεθαμένος?
  3. Ο Σαντάμ είχε τουλάχιστον 8 σωσίες
  4. Οι Αμερικάνοι είναι μανούλες στο να κατασκευάζουν τέρατα / ήρωες / σκάνδαλα και αποδιοπομπαίους τράγους

το πρωτο πραγμα που σκεφθηκα οταν ακουσα οτι επισπευσανε την εκτελεση ειναι οτι ειναι μουφα και ο αληθινος κρατειται σε κανα safe place με αλλαγμενη φατσα και 5 μωρα στα ποδια του.
Γιατι να τον σκοτωσουνε οταν θα τρωνε απο τα μυστικα του τοσο καιρο?

Απάντηση: Re: Κρεμασανε τον Χουσειν.

:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch:

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό
το σενάριο για τους εξής λόγους:
  1. Τί δουλειά είχε το κασκόλ που του έβαλαν στο λαιμό πρίν την κρεμάλα? Μην του χαλάσουν την μόστρα?:slapface:
  2. Πώς έγιναν οι μώλωπες στη μάπα του στις φωτο που ήταν πεθαμένος?
  3. Ο Σαντάμ είχε τουλάχιστον 8 σωσίες
  4. Οι Αμερικάνοι είναι μανούλες στο να κατασκευάζουν τέρατα / ήρωες / σκάνδαλα και αποδιοπομπαίους τράγους

Σαν να εχεις Δικιο...............:chinscratch: :chinscratch:

Πέρα απο τίς θεωρίες συνωμοσίας που δεν φαίνεται νάχουν βάση,το ´μεγάλο κόλπο´στην εκτέλεση Σαντάμ,είναι ότι τήν πάτησαν οι Ιρανοί που εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι με τον θανατό του.Και ενώ οι Ιρανοί συγκέντρωναν τίς συμπάθειες του Αραβικού κόσμου το τελευταίο διάστημα,ως δύναμη που αντιστέκεται στούς Αμερικανούς,τώρα έστρεψαν τούς Σουνίτες εναντίον τους.
Δεν είναι τυχαίο οτι ο προεδρος τού Ιράν έκανε χτές πιό προσεκτικές δηλώσεις για την εκτέλεση Σαντάμ απο αυτες που είχαν κάνει Ιρανοί αξιωματούχοι αμέσως μετά το γεγονός.
Για την ίδια την εκτέλεση ,οι δοσίλογοι που κυβερνάνε το Ιράκ φέρθηκαν σαν κατσαπλιάδες.Οπως βεβαια και οι ίδιοι οι Αμερικανοί,που πανηγυρίζουν για την ´νίκη τής δημοκρατίας´.Οτι μεταδόθηκε απο τα τηλεοπτικά μέσα,σημαίνει την επιστροφή τής ανθρωπότητας στην εποχή τής Ιεράς Εξέτασης.
Και είναι τεράστια αθλιότητα ο πολύς Larry King του C.N.N να καλεί ´ειδικούς´που εξηγούσαν επακριβώς τα τής εκτελέσεως δι´απαγχονισμού .
Και οι Ευρωπαίοι αμήχανοι ψέλλιζαν γενικως ευχές.Γι´αυτό οι Αμερικανοί τούς βλέπουν σαν μιά τρίχα απο τα απαυτά τους και γελάνε μαζί τους.
Η Εκτέλεση Σαντάμ και ο τρόπος που έγινε γύρισε τον πολιτισμό πολύ πίσω.

Re: Απάντηση: Κρεμασανε τον Χουσειν.

Πέρα απο τίς θεωρίες συνωμοσίας που δεν φαίνεται νάχουν βάση,το ´μεγάλο κόλπο´στην εκτέλεση Σαντάμ,είναι ότι τήν πάτησαν οι Ιρανοί που εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι με τον θανατό του.Και ενώ οι Ιρανοί συγκέντρωναν τίς συμπάθειες του Αραβικού κόσμου το τελευταίο διάστημα,ως δύναμη που αντιστέκεται στούς Αμερικανούς,τώρα έστρεψαν τούς Σουνίτες εναντίον τους.
Δεν είναι τυχαίο οτι ο προεδρος τού Ιράν έκανε χτές πιό προσεκτικές δηλώσεις για την εκτέλεση Σαντάμ απο αυτες που είχαν κάνει Ιρανοί αξιωματούχοι αμέσως μετά το γεγονός.
Για την ίδια την εκτέλεση ,οι δοσίλογοι που κυβερνάνε το Ιράκ φέρθηκαν σαν κατσαπλιάδες.Οπως βεβαια και οι ίδιοι οι Αμερικανοί,που πανηγυρίζουν για την ´νίκη τής δημοκρατίας´.Οτι μεταδόθηκε απο τα τηλεοπτικά μέσα,σημαίνει την επιστροφή τής ανθρωπότητας στην εποχή τής Ιεράς Εξέτασης.
Και είναι τεράστια αθλιότητα ο πολύς Larry King του C.N.N να καλεί ´ειδικούς´που εξηγούσαν επακριβώς τα τής εκτελέσεως δι´απαγχονισμού .
Και οι Ευρωπαίοι αμήχανοι ψέλλιζαν γενικως ευχές.Γι´αυτό οι Αμερικανοί τούς βλέπουν σαν μιά τρίχα απο τα απαυτά τους και γελάνε μαζί τους.
Η Εκτέλεση Σαντάμ και ο τρόπος που έγινε γύρισε τον πολιτισμό πολύ πίσω.

Ακριβώς εν έτι 2006 γυρίσαμε σελίδες προς τα πίσω μη χερότερα!!!:flipout:

Καί κάτι που μού διέφυγε.Ο Νεος γενικός γραμματέας τού Ο.Η.Ε ο επόμενος απο το ασπρόμαυρο κανίς τού Μπούς,χαιρέτισε την εκτέλεση.Είπα και εγώ..Δεν θάχανε διαλέξει με προσοχή τον σωστό υπάλληλο???
Οσο γι´αυτούς που αναρωτιούνται για την δίκαιη δίκη,να θυμίσω ότι 3 συνήγοροι υπεράσπισης τού Σαντάμ είχαν εκτελεστεί απο ´αγνώστους´και στο τέλος το δικαστήριο αναγκάστηκε να διορίζει με το ζόρι.Καταγγελίες επίσης οτι η δίκη είχε πολλά κενά έκανε η Διεθνής Αμνηστία και επώνυμοι σχολιαστές απο τον Guardian,το Β.Β.C,κ.α
Αυτό δεν αθωώνει τον Σαντάμ απο τα εγκλήματα του ασφαλώς.Απλά αποδεικνύεται ότι ´όταν ο δικός μας δικτάτορας είναι ο καλύτερος´τήν γλυτώνει ,εάν μάς τήν φέρει τον καθαρίζουμε.Μαφιόζικες ιστορίες δηλαδή.
Οσοι είδαν το βίντεο της εκτέλεσης και εξακολουθούν να σκούζουν με την ίδια ευκολία ´Θάνατος´,με την πρώτη ευκαιρία ,ας το ξαναδούν.
Υ.Γ
Ο γέρος Καραμανλής απεδείχθη σοφός,όταν μετέτρεψε την θανατική ποινή τών χουντικών σε ισόβια,παρ´ότι σύσσωμη η τότε αντιπολίτευση τον κατηγορούσε γι´αυτό.

και τι καλυτερη τιμωρια για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ απο το να σαπιζει στη φυλακη βλεποντας οτι ο κοσμος απλα τον προσπερασε και τον εφτυσε?
Με το τουφεκι χαρη θα του κανανε