ξερη κανεισ για46χ3500 sony ευχαριστω
Αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για το τι πειράζουμε στα κρυφά μενου καλύτερα να μην τα πειράζουμε καθόλου . Το reset που έχουν μέσα πολλές φορές επαναφέρει της τηλεόραση σε μια κατάσταση που δεν είναι αυτή που είχε όταν την αγόρασες αλλά κάποια άλλη προφανώς που είχε η TV πριν το τελικό στάδιο .SOS
Μπήκα στο μενού και μαλών κάτι πείραξα και και αφού έκανα reset δεν μπορώ να συντονίσω κανάλια ..
Παιδιά όποιος ξέρει ας πει !!!!!!!!!!!!!!
Τι έγινε ρε παιδιά κανένας δεν ξέρει τα κρυφά μενού για τις νέες pioneer?
Φίλε g10rg0s ευχαριστώ για την απάντηση και έχω διαβάσει όλο το threat αλλά δυστηχώς η συγκεκριμένη τηλ. δεν έχει display button όπως οι παλαιότερες για'αυτό και ζήτησα την βοήθεια σας με post αλλά μάλλον ίσως δεν έχουν ακόμα βρεί τον τρόπο για τα κρυφά μενού.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια, για ενημέρωση το τηλεκοντρόλ της 508 είναι το AXD1540.
Γίωργο ευχαριστώ πολύ, είχες δίκιο και δούλεψε κανονικά όπως το είπες.![]()
Μπορεί να μην την έχω, αλλά τόσα νήματα που έχω διαβάσει για την κακούργα την παίζω στα δάχτυλά μου![]()
ρε παλικάρια,εγώ έχω την pfp5532 και στο service menu το μόνο που μεταβάλλεται και θα μπορούσε να είναι οι ώρες λειτουργίας, είναι το νούμερο πάνω δεξιά,αλλά λέει 142 που είναι αδύνατο γιατί την τηλεόραση την έχω 10 μέρες και ΔΕΝ βλέπω 14 ώρες την ημέρα τηλεόραση
να σημειώσω ότι όταν την πήρα ήταν στο μηδέν και σιγά σιγά αυξάνει,αλλά μοιάζει σαν να μετράει διπλή ταρίφα!
μήπως ξέρει κανείς κάτι?:nounder:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.