Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Απάντηση: Re: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

ξερη κανεισ για46χ3500 sony ευχαριστω

Για όλες τις τηλεοράσεις sony ο κωδικός είναι ο ίδιος. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες του συγκεκριμένου thread, αναφέρεται ξεκάθαρα :ernaehrung004:

Re: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων (TOSHIBA)

Ρε παιδιά, για TOSHIBA (30WL46 ειδικά) ξέρει κανείς τίποτα για μενού??:twoguns:

για σας παιδιά.
Τώρα μόλις πήρα την Samsung f86, μήπως ξέρη κανίς μέσα στο μενού που θα βρω πόσες ώρες έχει παίξει?

SOS
Μπήκα στο μενού και μαλών κάτι πείραξα και και αφού έκανα reset δεν μπορώ να συντονίσω κανάλια ..
Παιδιά όποιος ξέρει ας πει !!!!!!!!!!!!!!

για Toshiba 37R3500PG ?

εψαξα και βρηκα μια εντολη (volume 0, hold down the (-) volume and simultaneously 9) αλλα δεν δουλεψε!

Απάντηση: Re: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

SOS
Μπήκα στο μενού και μαλών κάτι πείραξα και και αφού έκανα reset δεν μπορώ να συντονίσω κανάλια ..
Παιδιά όποιος ξέρει ας πει !!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για το τι πειράζουμε στα κρυφά μενου καλύτερα να μην τα πειράζουμε καθόλου . Το reset που έχουν μέσα πολλές φορές επαναφέρει της τηλεόραση σε μια κατάσταση που δεν είναι αυτή που είχε όταν την αγόρασες αλλά κάποια άλλη προφανώς που είχε η TV πριν το τελικό στάδιο .

Επίσης να πω σε όσους μπαίνουν στα μενου αυτά καλό είναι να σημειώνουν όλες μα όλες τις τιμές και ρυθμίσεις που υπάρχουν έτσι ώστε όταν κάτι πάε στραβά να μπορούν να επιστρέψουν στην αρχική ρύθμιση ξανα´ αλλάζοντας χειροκίνητα κα όχι με την χρήση της αυτόματης επαναφοράς

Στην περίπτωση σου τώρα φίλε μου ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει πιστεύω είναι ο Μανώλης ο Καστρουνής

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, για Panasonic 37 - 42ΡΧ80:

Στο front panel κρατάμε πατημένο το -V (καλύτερα να είμαστε σε μία είσοδο της τηλεόρασης για να μην αλλάζει κανάλια) και πατάμε στο τηλεκοντρόλ πέντε φορές το μηδέν (00000), για έξοδο πατάμε exit.

Όταν εμφανιστεί το secret menu αν δεν ξέρουμε τι κάνουμε ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ στο τηλεκοντρόλ, κάτω δεξιά εμφανίζονται οι ώρες λειτουργίες και πόσες φορές έχει ανοίξει η τηλεόραση.

Καλημέρα μιάς και με βάλατε στην μπρίζα και εμένα να δώ της ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης μου μήπως κανένας ξέρει για την Pioneer pdp-507?

Re: Απάντηση: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Τι έγινε ρε παιδιά κανένας δεν ξέρει τα κρυφά μενού για τις νέες pioneer?

* Press {DISPLAY} button (just press, do not hold) and wait 3 seconds.
* Press {LEFT} {UP} {LEFT} {RIGHT} {POWER} buttons.

* The Plasma will turn on with the "Information Menu" displayed.

* Press {MUTE} button to move through Modes:

o INFORMATION
o FUNCTION CHECK
o COMMON ADJ
o OPTION
o INITIALIZE

* Press the {DOWN} button to select menus.

* To exit, turn the power off.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=433248&postcount=26

Φίλε g10rg0s ευχαριστώ για την απάντηση και έχω διαβάσει όλο το threat αλλά δυστηχώς η συγκεκριμένη τηλ. δεν έχει display button όπως οι παλαιότερες για'αυτό και ζήτησα την βοήθεια σας με post αλλά μάλλον ίσως δεν έχουν ακόμα βρεί τον τρόπο για τα κρυφά μενού.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια, για ενημέρωση το τηλεκοντρόλ της 508 είναι το AXD1540.

Φίλε g10rg0s ευχαριστώ για την απάντηση και έχω διαβάσει όλο το threat αλλά δυστηχώς η συγκεκριμένη τηλ. δεν έχει display button όπως οι παλαιότερες για'αυτό και ζήτησα την βοήθεια σας με post αλλά μάλλον ίσως δεν έχουν ακόμα βρεί τον τρόπο για τα κρυφά μενού.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια, για ενημέρωση το τηλεκοντρόλ της 508 είναι το AXD1540.

Το "display" πρέπει να είναι το "i" που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πλήκτρο 9, τα υπόλοιπα για το navigation πρέπει να ισχύουν κανονικά.

Δοκίμασε το.

Γίωργο ευχαριστώ πολύ, είχες δίκιο και δούλεψε κανονικά όπως το είπες.-bye-

Μπορεί να μην την έχω, αλλά τόσα νήματα που έχω διαβάσει για την κακούργα την παίζω στα δάχτυλά μου :D

Αφού είδες τις ώρες γράψε το αποτέλεσμα εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25798 να βοηθήσουμε και της έρευνα του σμούθ -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Μπορεί να μην την έχω, αλλά τόσα νήματα που έχω διαβάσει για την κακούργα την παίζω στα δάχτυλά μου :D

Κρυφός πόθος!!!!!:HTEHEH56:

Re: μενου

ρε παλικάρια,εγώ έχω την pfp5532 και στο service menu το μόνο που μεταβάλλεται και θα μπορούσε να είναι οι ώρες λειτουργίας, είναι το νούμερο πάνω δεξιά,αλλά λέει 142 που είναι αδύνατο γιατί την τηλεόραση την έχω 10 μέρες και ΔΕΝ βλέπω 14 ώρες την ημέρα τηλεόραση
να σημειώσω ότι όταν την πήρα ήταν στο μηδέν και σιγά σιγά αυξάνει,αλλά μοιάζει σαν να μετράει διπλή ταρίφα!
μήπως ξέρει κανείς κάτι?:nounder:

Φιλε μου επειδη και εγω την ιδια απορια ειχα και τελικα κατεληξα στο οτι αυτο το νουμεο μετραει ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.

Χτες γυρω στις 19:30 τη πρωτολειτουργησα και σημερα 10:00 μου εμφανιζει 14 ωρες.

Re: κρυφο μενου PHILIPS 190TW8FB/00

Παιδια γεια σας. Ειμαι καινουριο μελος στη παρεα σας, και θα ηθελα κατ αρχην να σας ευχηθω καλο πασχα και καλη ανασταση.
Προσφατα αγορασα την 190TW8FB/00 μια οθονη PHILIPS η οποια εχει και τιουνερ δηλ ειναι και τηλεοραση αναλογικη 19".Την εχει μεσα και το site της philips. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποις ξερει το κρυφο μενου γι αυτην την τηλεοραση-οθονη. Εχω δοκιμασει τα συνηθισμενα 062596menu, 062596display, 062596index, αλλα δεν γινεται τιποτα. Να πω οτι το τηλεχειριστηριο δεν εχει επανω το κουμπι (i) info.
Αν γνωριζει κανεις το συγκεκριμενο κρυφο μενου θα ηθελα πολυ να μου το πει.
Επισης περιμενω να αγορασω ενα απο τα επερχομενα μοντελλα της philips η το 9603 η το 9703 στις 37 η 42 ιντσες . Μηπως ξερει κανεις τη διαφορα μεταξυ αυτων των δυο εκτος απο το ambilight?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Γιαννης.