Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Αν υπαρχει τροπος να μηδενιζεις τις ωρες του πανελ τοτε...

Κανεις να μην :sleepey::sleep: ησυχος.

Για αυτό έκανα κι εγώ την ερώτηση, γιατί δυστυχώς κάτι τέτοιο μυρίζομαι... εύχομαι να κάνω λάθος...

παρακαλω γνωριζει καποιος για κρφο μενου Toshiba 32R3500PG?

ευχαριστω

Χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum
Έχω την 40 W4000 περίπου ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Μια ερώτηση στο working time από το service menu βλέπω f5:05
Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό και πως βλέπω τις πραγματικές ώρες λειτουργίας.

Ευχαριστώ!

Είχα πειράξει κάτι μέσα στο service menu τα έιχα σημειώσει αλλά δε θυμάμαι που τα χω βάλει
Υπάρχει τρόπος να κάνω reset η factory default settings με κάποιο τρόπο;
ΤV SONY KLV-V40A10E

service codes for FD42811FHD2A[/COLOR],press <<menu>> and 1,4,6,1 μπαινεις στο service menu για εξοδο πατας menu και tv, informed by fantaros:worshippy::worshippy:

Σε μοντελα crt π.χ hyundai,united, μπαινεις εως εξης πατας menu,quickview,mute και στην συνεχεια με τα πληκτρα 1,2,3 κ.τ.λ μπαινεις στα εκαστοτε μενου για γεωμετρια,tuner,options για εξοδο πατας 2 φορες το stand by.Informed by fantaros:worshippy:

Αν μπούμε στο κρυφο μενού μπορούμε να φέρουμε την εικόνα της τηλεορασης, αν την μαζέψουμε, γιατί σε μια 21' που έχω πχ στο ALTER τρώει το Α, καταλάβατε?

Αποστόλη, λογικά ναι, μπορούμε να το κάνουμε μέσα από το service menu, αλλά το δύσκολο της υπόθεσης είναι να ξέρεις τι ακριβώς να πειράξεις από εκεί μέσα...:grandpa:

Ειναι μια παλια sony wega trinitron.Δυστηχώς δεν κατάφερα μετά απο πολλες προσπάθειες των κωδικών να καταφερω να μπω στο μενού της μηπως έχει κάποια ορολογία για το μάζεμα της εικόνας.
Πρέπει να γράφει χιλιάδες ώρες λειτουργίας !!

Γνωρίζει κανείς πως μπαίνει στο κρυφό μενού μιας samsung LE22S81B και γενικώς σε όλες τις νέες samsung γιατί απ' ότι έχω ακούσει σε κάθε μάρκα το ο συνδυασμός κουμπιών για το service menu παραμένει ίδιο.
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Και τέλος αν αλλάξεις κάτι σε αυτό το service menu μετά μπορείς να γυρίσεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή ότι κανείς είναι αμετάκλητο...

Μάλλον με αυτό τον τρόπο:

#2 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

* Put the TV in standby mode, then press:

{INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} buttons on the remote.

* The TV will turn On with the Service Menu displayed.
* To exit, press the {POWER} button.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=433251&postcount=29

Μην αλλάξεις τίποτα χωρίς να ξέρεις τις επιπτώσεις, γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην γίνεται επαναφορά της αρχικής κατάστασης.

Δεν υπάρχει επαναφορά γιατί οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι "μοναδικές" για κάθε τηλεόραση. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των Service Menus, από εδώ ρυθμίζονται οι τηλεοράσεις στο εργοστάσιο με ειδικές καρτέλες ελέγχου, ώστε να έχουν κοινή συμπεριφορά και εικόνα ανά μοντέλο, παρά τις όποιες ανοχές της γραμμής παραγωγής και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν...

Οπότε, δεν πειράζουμε αν δεν ξέρουμε και πριν πειράξουμε, σημειώνουμε τι πειράζουμε και τι τιμή είχε.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι κάνει η κάθε επιλογή μενού στο νέο service menu.

Ρε παιδιά δεν καταφέρνω να μπω στο service menu της Sony μου. Έχω το θηρίο 70''R2000 SXRD. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τον κωδικό?

Μήπως από αυτά τα κρυφά μενού(Service menu) μπορούμε να αλλάξουμε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων μας όπως είναι τα:
1. Ms(Miliseconds)
2. Σάρωση
3. Αντίθεση(Από 50.000 προς 1 σε λίγο μεγαλύτερη...)
κ.τ.λ.