Κρύο τσάι και όμορφη παρέα ...

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,105
Ελλάδα
αν και υπήρχαν και μπύρες και λοιπά αποστάγματα, οι περισσότεροι προτίμησαν κρύο τσάι .....

το θέμα είναι οτι για άλλη μιά φορά περάσαμε πολύ ωραία,

Τάκη, Στέλιο, Τζιμ, Παναγιώτη, Τάσο ευχαριστώ για την παρέα και τις συμβουλές,

μετά τον Σεπτέμβρη και όταν γίνουν κάποιες απαραίτητες μικροαλλαγές και μετρήσεις θα το επαναλάβουμε (με μια μικρή επιφύλαξη αν θα ξαναβάλουμε το δισκάκι του Στέλιου :grinning-smiley-043)

πάντα τέτοια ...

Δημήτρη μακάρι να είχα χρόνο να κάτσω κι άλλο.
Ένα μεγάλο μπράβο για τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης!

και μια φωτο του ηχείου..

από Σεπτέμβρη θα το ξαναδούμε το θέμα ...

*Μπακουροπαρέα και χωρίς ρολόι :grinning-smiley-043

Attachments

• IMG_1288a.jpg
    IMG_1288a.jpg
    44 KB · Views: 134
Να ευχαριστησω το Δημητρη Ζ.για την φιλοξενια. Χαρηκα ιδιαιτερα για τη γνωριμια με ενα "κομματι" της d.i.y.. (takis6c33, tmjuju, Στελιος). Ειδα και τον Δημητρη.Δ. που επιτελους στραφηκε στη ψηφιακη ενισχυση καταληγοντας μετα απο χρονια εμπειριας οτι ειναι τα καταλληλα συνοδα για κορνες μεγαλης ευαισθησιας:flipout:
Το ηχειο ηταν κουκλα και το ακουσαμε με single edit, gainclone και τον ψηφιακο του Δημητρη Δ (ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι θα αρνηθει απο κατω οτι ειναι δικος του):grinning-smiley-043
Προτιμησα το gain clone και μετα τις λαμπες τις βραδυνες:grinning-smiley-043, αν και πιστευω οτι το ηχειο "μπορει και καλυτερα" με διαφορετικη ενισχυση. Πραγμα που το νομιζει και ο Δημητρης Ζ αν κρινω απο τα σχεδια του για το μελλον.-bye-
Τελος φαγαμε μετρημενα και ελαφρια οπως αρμοζει σε ατομα της ηλικιας μας (Παγωτα, πιτσες, ξηροι καρπο κ.α)

είχα και ένα lepai Κρυμένο ..... :grinning-smiley-043

όντως ο gainclone σε υψηλές στάθμες έπαιξε καλύτερα , βέβαια αργά το βράδυ αλλάξαμε τις ΚΤ90 με EL34 και ακούσαμε χαλαρά και πολύ ωραία .....

ο gainclone είναι μια κατασκευή που κοστίζει αρκετά κάτω από 100 ευρώ (άσχετα αν κάποτε τους πουλούσαν πανάκριβα) ... παίζει καλά όμως ο άτιμος...

με ενεργητική προενίσχυση τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, ή έστω και με ένα καλύτερο ποντεσιόμετρο ......

τεσπα, ο χειμώνας φέρνει zen4 και προενισχυτή (με λάμπα φυσικά) ...., και ίσως και διενίσχυση (?).......

είναι μακρύς ο δρόμος .....

Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη κι εγώ για την φιλοξενία του και για το ευχάριστο άκουσμα.
Θέλει δουλίτσα, αλλά τα βασικά τα έχεις κάνει.

ΥΓ Ποιο τσάι ρε παιδιά, πράσινες ήταν :D

με ενεργητική προενίσχυση τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, ή έστω και με ένα καλύτερο ποντεσιόμετρο ......

τεσπα, ο χειμώνας φέρνει zen4 και προενισχυτή (με λάμπα φυσικά) ...., και ίσως και διενίσχυση (?).......

είναι μακρύς ο δρόμος .....
Δημητρη και μια καλοφτιαγμενη χοντρη [6c33] θα σου κανει ολα τα κεφια!!!-bye-

αν και υπήρχαν και μπύρες και λοιπά αποστάγματα, οι περισσότεροι προτίμησαν κρύο τσάι .....

το θέμα είναι οτι για άλλη μιά φορά περάσαμε πολύ ωραία,

Τάκη, Στέλιο, Τζιμ, Παναγιώτη, Τάσο ευχαριστώ για την παρέα και τις συμβουλές,

μετά τον Σεπτέμβρη και όταν γίνουν κάποιες απαραίτητες μικροαλλαγές και μετρήσεις θα το επαναλάβουμε (με μια μικρή επιφύλαξη αν θα ξαναβάλουμε το δισκάκι του Στέλιου :grinning-smiley-043)

πάντα τέτοια ...

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία.
Νάσε πάντα καλά φίλε ....

Re: Απάντηση: Κρύο τσάι και όμορφη παρέα ...

Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη κι εγώ για την φιλοξενία του και για το ευχάριστο άκουσμα.
Θέλει δουλίτσα, αλλά τα βασικά τα έχεις κάνει.

ΥΓ Ποιο τσάι ρε παιδιά, πράσινες ήταν :D

και το τσάι ... πράσινο ήταν ...:grinning-smiley-043

*να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη και το Κώστα που την κυριακή το απόγευμα ήρθαν για δούνε/ακούσουνε την ταπεινή μου κατασκευή ...

Δημητρη και μια καλοφτιαγμενη χοντρη [6c33] θα σου κανει ολα τα κεφια!!!-bye-

το είχα σκεφτεί πριν καιρό, αλλά τελικά αποφάσισα να φτιάξω τον ζεν ......., στο μέλλον ... μπορεί ,,,

Αυτα ειναι! Παντα τετοια! Καλη παρεα και μουσικες.

Το ηχειο δειχνει κουκλι! Μπραβο ρε Δημητρη.

Ηθελα πολυ να ερθω αλλα τελικα ξεμπλεξα κατα τις 12 απο τη δουλια ρε γμτ... ατιμη κενωνια...

Re: Απάντηση: Κρύο τσάι και όμορφη παρέα ...

και το τσάι ... πράσινο ήταν ...:grinning-smiley-043

*να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη και το Κώστα που την κυριακή το απόγευμα ήρθαν για δούνε/ακούσουνε την ταπεινή μου κατασκευή ...

Εμεις ευχαριστουμε Τζιμ.
Λοιπον τα ηχεια θελουν λιγο περισσοτερο "δεσιματακι" και εισαι ετοιμος.
Ξερεις εσυ..
Παντως πολυ ωραιο το ακουσμα , αναλυτικο γρηγορο χωρις να κουραζει καθολου και μου ηταν εκπληξη οτι τα εχεις φτασει τοσο γρηγορα σε αυτο το επιπεδο.

Χιλια Μπραβο Τζιμ !!!!!

Να ευχαριστησω το Δημητρη Ζ.για την φιλοξενια. Χαρηκα ιδιαιτερα για τη γνωριμια με ενα "κομματι" της d.i.y.. (takis6c33, tmjuju, Στελιος). Ειδα και τον Δημητρη.Δ. που επιτελους στραφηκε στη ψηφιακη ενισχυση καταληγοντας μετα απο χρονια εμπειριας οτι ειναι τα καταλληλα συνοδα για κορνες μεγαλης ευαισθησιας:flipout:
Το ηχειο ηταν κουκλα και το ακουσαμε με single edit, gainclone)

Ανάποδα τα είπες. Το gainclone που άκουσες το εφτιαξα εγώ. Το "ψηφιακό" είναι του Κώστα και το πήρα απλώς να το ακούσω.
Και το έφερα να δω τι ακούτε και σεις. (Η γνώμη της παρέας πάντως ήταν ίδια με την δική μου. Τα Class D, δεν ...)
Όσο για τις κόρνες μην τις μπερδεύεις με διάφορες καταβόθρες. :grinning-smiley-043
Δεν χρειάζεται να ονειρευόμαστε συνεχώς οτι ο καλός Θεός θα βρέξει μπόλικη και φτηνή ισχύ :grinning-smiley-043

Το "ψηφιακό" είναι του Κώστα και το πήρα απλώς να το ακούσω.
Και το έφερα να δω τι ακούτε και σεις. (Η γνώμη της παρέας πάντως ήταν ίδια με την δική μου. Τα Class D, δεν ...)

Παιζουν παιζουν οι ψηφιακοι....
Απλα θελουν λαμπατο προενισχυτη και 2-3 λαμπατα buffer στην σειρα , ενα Dac με λαμπα στην εξοδο και εισαι ετοιμος :grinning-smiley-043

Παιζουν παιζουν οι ψηφιακοι....
Απλα θελουν λαμπατο προενισχυτη και 2-3 λαμπατα buffer στην σειρα , ενα Dac με λαμπα στην εξοδο και εισαι ετοιμος :grinning-smiley-043
Και μετά θα ακούς τον Γονίδη σαν τον Μπάρι Γουάιτ :D

Απάντηση: Re: Κρύο τσάι και όμορφη παρέα ...

οκ, παίζουν.
Σε τελευταία ανάλυση ας αφήσυμε αυτούς που έχουν ηχεία - χαβούζες, να ονειρεύονται

Πάλι νεύρα ρε? Θες διακοπές και ΑΜΕΣΗ λήψη ρακής σε μεγάλες ποσότητες για 20 μέρες, σαν αντιβίωση :D