Κτηνωδία...

Εμένα μου έρχονται διαρκώς. Να βοηθήσω κάποιον κακόμοιρο υψηλόβαθμο κρατικό λειτουργό σε αφρικανικό κράτος να αποδεσμεύσει χρήματα που δεν είναι κανενός και μπορούν να γίνουν δικά μας, να επικοινωνήσω με κάποιες/ους που αισθάνονται μοναξιές (αλήθεια, τα ονόμα αποστολέων, τα έχετε προσέξει? Πού στην ευχή τα βρίσκουν?), να αγοράσω βιάγκρα και σεξουαλικά βοηθήματα, και να αυξήσω τον ανδρισμό μου ;) φυσικά. Α, μια δυο φορές ήταν να μεγαλώσω το στήθος μου.

Πριν σπεύσετε να πείτε κάτι, μιλάω για το πισί του γραφείου!

εμενα κατι spam για βιαγκρα μου ερχονται ολην την ωρα.....

Λετε να ξερουν κατι παραπανω? :flipout:

κοίταξε, αυτό που γράφεις, ότι "ρίχνεις άφλασες" μπορεί να παρεξηγηθεί ευκόλως για κάποιον που δεν ξέρει από φωτογραφία! :grinning-smiley-043

Τώρα επί του θέματος της αυτουργίας/συνέργειας.

Ηθικώς έτσι είναι. Κι εγώ το έγραψα, εμμέσως συμβάλλουν στο έγκλημα, αφού συντηρούν με τον οβολό τους τις σελίδες που το προωθούν, και αυτές ολόκληρη τη βιομηχανία εκμετάλλευσης και κακοποίησης μικρών παιδιών που υπάρχει από πίσω. Αλλά δεν είναι και το ίδιο σαν να κάνεις τις πράξεις, έστω και εάν έχει και αυτό την ιδιαίτερη απαξία του. Φαντάζομαι θα πληρούνται οι προϋποθέσεις κάποιου ιδιαίτερου εγκλήματος, δεν το έχω ψάξει, καίτοι και του ποινικού. Το να είσαι δηλαδή συνδρομητής σε σελίδα (έστω και εκτός της χώρας) ποινικής πορνογραφίας.

Για παν ενδεχόμενο, φροντίστε τουλάχιστον να έχετε στα πισί σας φωτογραφίες μόνο με ξεβράκωτες. Ενήλικες ξεβράκωτες.

Έχει πέσει θύμα παρκαρίσματος παράνομου υλικού σε δικτυακό σκληρό ( αυτοί που τους κοτσάρεις στο εσωτερικό δίκτυο μέσω lan και τους έχεις σε πρώτη ζήτηση από όποιο μηχανάκι θέλεις ) γνωστός και φίλος και έχει σοκαριστεί όταν μετά από την εγκατάσταση snifer κατάλαβε ότι λάμβανε καί αυτός μέρος σε διακίνηση υλικού ΕΝ ΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ !!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ !!! στα δίκτυα είτε σπιτικά είτε επαγγελματικά

Τι να γινει ρε παιδια καποιοι δεν ειμαστε τοσο προοδευτικοι ωστε να δεχομαστε καποιον που φτιαχνεται στην θεα ενος κακοποιημενου βρεφους ή παιδιου.Οποτε εκμεταλευομενοι και εμεις την ακριβοδικαιη δημοκρατια λεμε την γνωμη μας.:rifle:

Αυτο ακριβως εκμεταλευονται και αυτοι ......
την Δημοκρατια !

Κακοποιω Παιδακια και αν με πιασουν θα το παιξω Ψυχικα αρωστος ........

αν δεν με πιασουν θα φτιαχνομαι και θα εχω κονομισει
κιολας με τα παιδια ... μας /σας .......

Ε ΟΧΙ .....ΔΕΝ ειμαι Δημοκρατης πλεον........ ειμαι αγανακτισμενος αλλα οχι Δημοκρατης !
Τετοια Δημοκρατια ας την χαιρονται οσοι την επιζητουν!
Κανενας υγιης στο μυαλο δεν θα δεχοταν για το ονομα της Δημοκρατιας να κακοποιουνται βρεφη και να εχει την απαιτηση ο θυτης να εχει και δικαιωματα ......

τα δικαιωματα του Βρεφους που ειναι ;;; ποιος τα λογαριαζει ;;;;;

Δεν είπα αυτό. Είπα πως αυτό που έχουν κάνει οι περισσότεροι από εκείνους στους οποίους μετά βδελυγμίας αναφέρεστε και ζητείτε την δημόσια διαπόμπευσή τους, ήταν -όχι φυσικά να κακοποιούν σεξουαλικώς παιδάκια, αλλά- να γίνουν συνδρομητές και να κατεβάζουν πορνογραφικό υλικό με (πολύ) ανηλίκους από σελίδες διακίνησης (ή και παραγωγής ακόμη) τέτοιου υλικού.
Αποτρόπαιο έγκλημα βρε παιδιά.
Το μόνο που μπορώ να τους βρω είναι ότι εμμέσως συντηρούν την όλη βιομηχανία παιδικής πορνογραφίας, αυτό. Και να είναι έγκλημα δεν είναι δα και κακούργημα. Το εάν τους αρέσουν τα μικρά παιδάκια ή τα γυναικεία στήθη ή τα ανδρικά οπίσθια, γούστο τους και καπέλο τους, νομίζω.

Απάντηση: Re: Κτηνωδία...

Δεν είπα αυτό. Είπα πως αυτό που έχουν κάνει οι περισσότεροι από εκείνους στους οποίους μετά βδελυγμίας αναφέρεστε και ζητείτε την δημόσια διαπόμπευσή τους, ήταν -όχι φυσικά να κακοποιούν σεξουαλικώς παιδάκια, αλλά- να γίνουν συνδρομητές και να κατεβάζουν πορνογραφικό υλικό με (πολύ) ανηλίκους από σελίδες διακίνησης (ή και παραγωγής ακόμη) τέτοιου υλικού.
Αποτρόπαιο έγκλημα βρε παιδιά.
Το μόνο που μπορώ να τους βρω είναι ότι εμμέσως συντηρούν την όλη βιομηχανία παιδικής πορνογραφίας, αυτό. Και να είναι έγκλημα δεν είναι δα και κακούργημα. Το εάν τους αρέσουν τα μικρά παιδάκια ή τα γυναικεία στήθη ή τα ανδρικά οπίσθια, γούστο τους και καπέλο τους, νομίζω.

Σεντ ειληκρινα τωρα ...
πιστευεις πως καποιος με τετοια ανωμαλια αν βρεθει με παιδακι μονος του δεν θα του βαλει χερι ;;;;;;;;;

μη γελιομαστε...

η Γυναικα μου εχει μια φιλη με 11 χρονων κοριτσι που οταν ηταν μεσα στο ασανσερ μια φορα εδω μπηκε καποιος μπουχεσας απο οτι θυμαται και την πασπατευε και αν δεν τσιριζε δεν την αφηνε ησυχη.......

σιγα μη ΔΕΝ κοιταει τσοντες με παιδια αυτος !!!!!!!!