Καλημέρα, ψαξε να βρεις καμμια ευκαιρία στα μαγαζια πχ καποιοι μπορει να εχουν στοκ ενα κομματι Yamaha 3800 or Denon παλαιοτερο μοντελο κτλ.
Γενικα μιας και θα ανεβεις Αθηνα ρωτα και στον Κοσμα (στοα Φεξη) μην εχει τιποτα προηγουμενης γενια σε καλη τιμη (αν και τα καινουργια τα εχει σε καλες τιμες!!) μην τυχον και καθαρισεις φθηνα.
Με το να κανες ακροασεις σε διαφορα μαγαζια θα ακουσεις καποια πραγματα αλλα ποτε δεν θα μπορεσεις να ακουσεις τον α ενισχυτη με τα β καλα ηχεια !
Δηλαδη μπορει να ηθελες να ακουσεις τον ΟΝΚΥΟ 876/906 με καποια KEF αλλα να τα ειχαν στημενα με καποιο Pionner/ Yamaha που να μην ειχαν καλα ρευματα για οδηγηση η και το αναποδο να βρεις καποιο καλο ενισχητη να ακουσεις αλλα να μην εχει τα ηχεια που θα ηθελες να συνδυασεις.
Γιαυτο εγω επιμενω στην αγορα δυνατου ενισχυτη με καλα ρευματα και ας μην εχει κορυφαιο scaler να μπορει να οδηγησει ανετα και μεγαλα μπροστινα ηχεια εστω και στο κοντίνο μελλον.
Ανεκαθεν ο πιο σημαντικος παραγοντας για μια αγορα ειναι η εμφανιση και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε.
Εχω αλλαξει 30 συστηματα εδω και 25 χρονια παντα κοιτουσα την εμφανιση σαν πρωτο κριτηριο τα υπολοιπα ηταν σε δευτερη μοιρα!!
Καλό κυνηγι !
O denon υπάρχει σε μαύρο, αναζητειται σε ασημί
Ελα τώρα, που θα βάλεις ασημί κάτω απ' την kuro.....
Black και πάλι Black!!
Εφ' όσον η σύζυγος προτιμά τον Pioneer, ρώτα σε τι τιμή σου δίνουν τον LX81. Κορυφαίος ενισχυτής, και καλύτερος απ' τους τρεις που γράφεις. Η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη. Εδώ στο foroum αναφέρθηκε τιμή 1600 ευρώ, αλλά δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτος.
ρώτα σε τι τιμή σου δίνουν τον LX81. Κορυφαίος ενισχυτής, και καλύτερος απ' τους τρεις που γράφεις. Η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη.
οι διαφορές που είδα, προσωπικά δεν με απασχολούν. Αν όμως ξέρετε κάτι παραπάνω, πέστε το τώρα γιατί κατά τις 10.30 φεύγω γιά Αθήνα - αγορά
η σύζυγος, όπως έχω γράψει και αλλού, είναι εκπαιδευμένη. Συμμετέχει εδώ και 9 χρόνια σε κάθε αγορά μηχανήματος, από το πρώτο home cinema που στήσαμε μέχρι τώρα. Το καλό είναι ότι έχει αυτί που στέλνει αδιάβαστους πολλούς "ειδικούς". Κι έτσι την "χρησιμοποιώ", όποτε έχω αμφιβολίες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.