KURO 5090H + FOCAL 7.1 + τι ενισχυτής;

3ο ερώτημα: χρειάζομαι "καλό" CD player ή αρκεί το Samsung BD-P2500 και το HTPC μου;

περιμένω τις απαντήσεις - συστάσεις σας, τώρα που είμαι ζεστός με το θέμα αναβάθμισης του συστήματος του καθιστικού

Θεωρω πως το TOSHIBA SD-900E πρεπει να παιζει πολυ καλυτερα απο το παλιο technics που εχεις στο θεμα του ηχου φυσικά.Γενικα για δικαναλη μουσικη μην περιμενεις τιποτα το σημαντικο με μηχανηματα τυπου blue-ray etc.
Εαν ειναι εφικτο να παρεις ξεχωριστη πηγη για δικαναλη ακροαση καντο ειτε αγοραζωντας καποιο απο τα νεα Marantz cd ειτε βαζοντας ενα ξεχωριστό Dac στο ηδη υπαρχον dvd/blue-ray .
Το Θέμα ειναι εαν υπαρχει budget για νεα αγορά!
Ασχετο - τα ηχεια σου δεν μπομαρουν εκει που ειναι κλεισμενα ? Σαν να ειναι λιγο θαμενα τα βλεπω! Η μηπώς ειναι η ιδεα μου.

Απάντηση: Re: KURO 5090H + FOCAL 7.1 + τι ενισχυτής;

Ασχετο - τα ηχεια σου δεν μπομαρουν εκει που ειναι κλεισμενα ? Σαν να ειναι λιγο θαμενα τα βλεπω! Η μηπώς ειναι η ιδεα μου.

δεν μπουμάρουν καθόλου, ίσως γιατί η εκτόνωση είναι μπροστά

Re: Απάντηση: Re: KURO 5090H + FOCAL 7.1 + τι ενισχυτής;

δεν μπουμάρουν καθόλου, ίσως γιατί η εκτόνωση είναι μπροστά
Τυχερος είσαι, λιγα ηχεια δεν μπομαρουν σε τετοιες γωνιες !:a0210:

Re: Απάντηση: KURO 5090H + FOCAL 7.1 + τι ενισχυτής;

μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα γιά Cd player ένα αρχαίο Technics SL-PG420A.
Και γιά DVD player το TOSHIBA SD-900E DVD-Audio http://www.virtualmags.com.au/Sofa/reviews/dvdplayers/Toshiba/toshiba_900e.htm

Δηλαδη για να εχω καλω ερωτημα το Toshiba SD900 δεν ειναι πολυ καλυτερο απο το φθηνο απλο blue-ray 2500 απλα το δευτερο παιζει τα νεα φορμα ε και τι εγινε η κατασκευη του πρωτου ανηκει κατα πολυ σε κορυφαιες υλοποιησεις και δεν θα προτεινα να το αποχωρηστεις τετοιο μηχανημα πιστευω οτι και στο dvd οσο και στην δικαναλη ακροαση θα τα πηγαινει μια χαρα!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: KURO 5090H + FOCAL 7.1 + τι ενισχυτής;

Δηλαδη για να εχω καλω ερωτημα το Toshiba SD900 δεν ειναι πολυ καλυτερο απο το φθηνο απλο blue-ray 2500 απλα το δευτερο παιζει τα νεα φορμα ε και τι εγινε η κατασκευη του πρωτου ανηκει κατα πολυ σε κορυφαιες υλοποιησεις και δεν θα προτεινα να το αποχωρηστεις τετοιο μηχανημα πιστευω οτι και στο dvd οσο και στην δικαναλη ακροαση θα τα πηγαινει μια χαρα!-bye-

Σωστά.....στις εποχές που ζούμε, εαν διαθέτουμε κάποιο πολύ καλό αλά παλαιώτερο Player και το είχαμε πληρώσει ακριβά...ΔΕΝ το αλλάζουμε, ούτε το σκοτώνουμε.Το κρατάμε σαν cd/player δικάναλο και πολυκάναλο...(εαν διαθέτει τέτοια ευκολία..),και απο εκεί και πέρα κοιτάμε τι κάνουμε σε BR.
Υπάρχουν πολύ καλά-αστέρια, dvd/cd/Player απο το παρελθόν ,που μπροστά τους κάποια νέαν br/cd/dvd players ,του παρόντος δεν πιάνουν μία!!!
Παράδειγμα.......σαν cd-sacd/ player το marantz DV-S1 που έχω εδω και χρόνια δεν το αλλάζω με τίποτε, και μάλιστα είμαι περήφανος που υπάρχει στο rack μηχανημάτων μου...

Re: Απάντηση: Re: KURO 5090H + FOCAL 7.1 + τι ενισχυτής;

Focal-Jmlab Cobalt SW800

Μια χαρα θα ταιριαζει με τα υπολοιπα . Απλα δεν την τιμη του να ειναι καλή γιατι πλεον περνεις καλα sub απο την Yamaha με πολυ καλες τιμές!-bye-