Κύκλος εγγεγραμμένος σε τετράγωνο ή μαθήματα κοινωνικής συνείδησης...

Κι εγώ νομίζω ότι ο MCZab δεν υποστηρίζει την απόλυτη ορθότητα και ανωτερότητα των απόψεών του, αλλά την κατωτερότητα της αντίπαλης άποψης. Σπύρο μου φαίνεται τον αδικείς. Το αρχικό του κείμενο περί γεωμετρίας μάλιστα το κρίνω υπερβολικά ουδέτερο, περισσότερο περιγραφικό παρά δεικτικό.
Ωστόσο, McZab, οι υποδείξεις γινονται συνήθως σε ανθρώπους, που κανείς θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να τις κάνει.

Μα αγαπητέ μου φίλε η υποστήριξη τής κατωτερότητας τής αντίθετης άποψης και πάλι μπορεί να οδηγήσει σε γκουλάγκ ή σε Αουσβιτς.Γιατί και ο αντίπαλος θεωρεί κατώτερη την άποψη του Γιάννη .
Δηλαδή λόγω τής κατωτερότητας τής αντίθετης άποψης,νομιμοποιούμαι να προβαίνω σε βίαιες ενέργειες γιατί ο σκοπός μου είναι ´σωστός´,εάν το τραβήξουμε λίγο παραπάνω.Μα αυτό έλεγαν και οι Ερυθρές Ταξιαρχίες και όλες οι γκρούπες που πίστευαν οτι η ´επανάσταση´ξεκινούσε μόνον απο αυτούς.Τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα αντίθετα.Μεγαλύτερη καταστολή και διώξεις και πρός αθώους.Ξεκαθαρίζω οτι δεν αναφέρομαι στα μαζικά εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα,αλλά μόνον στίς γκρούπες που διεκδικούν το ´αλάθητο´τής δικής τους ´απομονωμένης επανάστασης´
Υ.Γ
Συμφωνώ απολύτως με την τελευταία σου παράγραφο.Η εκτίμησή μου είναι δεδομένη.

Re: Απάντηση: Κύκλος εγγεγραμμένος σε τετράγωνο ή μαθήματα κοινωνικής συνείδησης...

Πρέπει να απελευθερωθείς , αλλά δεν το ξέρεις . Εμείς θα σε απελευθερώσουμε , γιατί Ξέρουμε καλύτερα από σένα τι σε συμφέρει .
Μάο?

Πρέπει να απελευθερωθείς , αλλά δεν το ξέρεις . Εμείς θα σε απελευθερώσουμε , γιατί Ξέρουμε καλύτερα από σένα τι σε συμφέρει .

Και εάν δεν κατανοήσεις οτι αυτό που ξέρουμε εμείς σε συμφέρει και σένα, σε στέλνουμε στο ψυχιατρείο για ´κοινωνική αναμόρφωση´ή σε στρατόπεδο εργασίας.Είδες τι καλοί που είμαστε τελικά??Παρ´ότι ´αντεπαναστάτης´σου δίνουμε τίς δύο προαναφερθείσες επιλογές για να διαλέξεις.:flipout: :flipout:

μπα μπα Σπύρο τσιμπάς και πελατακια εεεε???

και κατι καρα offtopic εγινες και surpime member με 5 αστερια μαναμ αν ησουν ξενοδοχειο θα ησουν το Grande Bretagne

μπα μπα Σπύρο τσιμπάς και πελατακια εεεε???

και κατι καρα offtopic εγινες και surpime member με 5 αστερια μαναμ αν ησουν ξενοδοχειο θα ησουν το Grande Bretagne

Πελατάκια Larry μου ´τσιμπάγανε´οι Σοβιετικοί ´συνάδελφοι´.:flipout: :flipout: Βεβαια οι Γερμανοί ´συνάδελφοι´σε μιά απο τίς πιό κατάπτυστες περιόδους της ψυχιατρικής έστελναν στα κρεματόρια όλους τούς ψυχικά πάσχοντες και τούς νοητικά καθυστερημένουςΑυτά υπο την αιγίδα τής τότε επίσημης γερμανικής ψυχιατρικής εταιρείας.Μια ντροπή που ακόμα στιγματίζει τους Γερμανούς.

Ρε σύ απο addicted ,supreme???
Τι έγινα δηλαδή???Μιά απο τα κορίτσια τών Supremes???:flipout: :flipout:

Αντε να χαθείς ........βρέ,που θα με πείς supreme.:flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Πελατάκια Larry μου ´τσιμπάγανε´οι Σοβιετικοί ´συνάδελφοι´.:flipout: :flipout: Βεβαια οι Γερμανοί ´συνάδελφοι´σε μιά απο τίς πιό κατάπτυστες περιόδους της ψυχιατρικής έστελναν στα κρεματόρια όλους τούς ψυχικά πάσχοντες και τούς νοητικά καθυστερημένουςΑυτά υπο την αιγίδα τής τότε επίσημης γερμανικής ψυχιατρικής εταιρείας.Μια ντροπή που ακόμα στιγματίζει τους Γερμανούς.

Ρε σύ απο addicted ,supreme???
Τι έγινα δηλαδή???Μιά απο τα κορίτσια τών Supremes???:flipout: :flipout:

Αντε να χαθείς ........βρέ,που θα με πείς supreme.:flipout: :flipout: :flipout:

Εσύ Σπυράκο μου και η..Diana Ross !!!:firstprize: :flipout:

Μα κι εγώ για αυτό τον αφήνω να μου την πέφτει και να με ανεβοκατεβάζει σταλίνα και τέτοια...Ας μην είχες 5 αστέρια και θα σού 'λεγα εγώ...:flipout:

Μα αγαπητέ μου φίλε η υποστήριξη τής κατωτερότητας τής αντίθετης άποψης και πάλι μπορεί να οδηγήσει σε γκουλάγκ ή σε Αουσβιτς.

Και τι θα γίνει ρε Σπύρο, αν δεν κάνει να καταθέσουμε άποψη για την ορθότητα της άποψης που έχει ο άλλος για την άποψή του;
Μήπως καταλήξουμε έτσι: www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Απάντηση: Re: Κύκλος εγγεγραμμένος σε τετράγωνο ή μαθήματα κοινωνικής συνείδησης...

Μα κι εγώ για αυτό τον αφήνω να μου την πέφτει και να με ανεβοκατεβάζει σταλίνα και τέτοια...Ας μην είχες 5 αστέρια και θα σού 'λεγα εγώ...:flipout:

Δεν σε είπα σταλινικό και άστα αυτά.Είπα ότι με την συγκεκριμένη φράση και τον τρόπο που την έγραψες μπορούμε να οδηγηθούμε σε................Αντε ,αντισοπενικέ-bye- -bye-

Και τι θα γίνει ρε Σπύρο, αν δεν κάνει να καταθέσουμε άποψη για την ορθότητα της άποψης που έχει ο άλλος για την άποψή του;
Μήπως καταλήξουμε έτσι: www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Βρέ σύ αυτό που έφαγε τίς ´σωστές ιδεολογίες´ήταν η σιγουριά τους περί ορθότητας και σωστού σκοπού.Δεν έχεις πάμπολλα παραδείγματα απο την ιστορία??
Δεν εξισώνω τίς ιδεολογίες αλλά πολλές φορές η εφαρμογή τους απέτυχε γιατί ξεχάσανε τον ´παράγοντα άνθρωπο´για το καλό ,υποτίθεται ,τού οποίου ασχολούνταν.