Κυνήγι. Υπέρ ή κατά;

Εγώ δεν λέω ότι το θέμα δεν είναι πολυεπίπεδο ή ότι δεν έχει πολλές και σημαντικές προεκτάσεις. Εγώ λέω ότι το 2019 έφτασε ο καιρός να μην θεωρούμε τη φρικιαστική υπόθεση που είναι το κυνήγι ως απάντηση σε οποιαδήποτε ωφέλεια. Που είναι και συζητήσιμο το επωφελές της όλης σκέψης.

Επίσης δεν αρνούμαι την ύπαρξη ηθικών διλημμάτων που αφορούν τη θανάτωση ζώων στη γενικότερη μορφή της (κατανάλωση κρέατος π.χ.) ούτε και μπαίνω σε διαδικασία περιχαράκωσης των απόψεων μου, ούτε την οπαδοποιω.

Λέγω απλά αυτό που αισθάνομαι και είναι το εξής: το κυνήγι είναι φρικιαστικό πράγμα και κατά τη γνώμη μου πρέπει να απαγορευτεί εξ ολοκλήρου.
Τίποτε περισσότερο.

Επειδή ξέρω ότι σε στενοχωρούν τέτοιες εικόνες σου αφιερώνω δυο βίντεο κάποιου που και φυσιολάτρης είναι και πραγματικά κότσια έχει!

Θα το απολαύσεις φίλε μου! Θα αγαλλιάσει η καρδιά σου!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Lion whisperer! Έχω δει κάποια video του. Δεν υπάρχουν λόγια γι'αυτό που κάνει! Παίζει και αγκαλιάζεται με τις ''γάτες'' του όπως εμείς με τις δικές μας, μόνο που αυτές ζυγίζουν 120-150 κιλά! Εντυπωσιακό! Και τι δεν θα έδινα για να ήμουν για λίγο στη θέση του, γνωρίζοντας ότι είμαι 100% ασφαλής εννοείται!
Ίσως, σε εγκεφαλικό επίπεδο, υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με τα άγρια αυτά ζώα, που μόνο κάποιοι λίγοι ''εκλεκτοί'' μπορούν να ξεκλειδώσουν ώστε να γίνουν αποδεκτοί και να απολαύσουν τόσο άμεση επαφή.

czarDUaQIxEcLGN-800x450-noPad.jpg

Τι πατε και ανοιγετε τετοια θεματα;;; αφου οι ''ανθρωποι'' δεν καταλαβαινουν!!! θελουν αιμα!!! παει και τελειωσε!!! ρατσα ειδικη ειναι!!!
ελπιζετε να απαγορευτει το κυνηγι;; ξερετε για τι τζιρο μιλαμε;; ποιος πολιτικος θα τολμησει να παρει το ρισκο;;
ΡΕ ΟΥΣΤ !!!! μη πω τιποτα αλλο και παω και γω για μπανια......!!!!

Last edited by a moderator:
Χωρίς να εκφέρω άποψη σας παραθέτω το παρακάτω βίντεο. Η περιοχή είναι αυτή του σιδηροδρομικού σταθμού Φλώρινας δηλαδή αρκετές εκατοντάδες μέτρα μτά που αρχίζουν οι κατοικίες και περίπου 400-500 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=s0ldGLzsnAM

Λεοπαρδάλεις στο κέντρο της Βομβάης (12.500.000 κάτοικοι).

Μπορούμε βέβαια να εξολοθρεύσουμε τους λύκους.

Έτσι όμως οι λύκοι δεν θα τρώνε τα μικρά των αγριογούρουνων, οπότε θα γεμίσουμε αγριογούρουνα.

Μπορούμε βέβαια να εξολοθρεύσουμε τα αγριογούρουνα, αλλά έτσι θα γεμίσουμε κουνάβια

Μπορούμε βέβαια να εξολοθρεύσουμε τα κουνάβια αλλά έτσι θα γεμίσουμε φίδια.
Μπορούμε βέβαια να εξολοθρεύσουμε τα φίδια αλλά έτσι θα γεμίσουμε ποντίκια.
Κ.λπ. κ.λπ.

Ένας από τους λόγους που η βουβωνική πανώλη εξαπλώθηκε τόσο πολύ στην Ευρώπη και επανέρχονταν για χρόνια κάνοντας κύκλους, ήταν ότι από δεισιδαιμονία εξολοθρέυσανε μεγάλους πληθυσμούς από γάτες (γιατί ήταν τα αγαπημένα ζώα των μαγισσών και καλά).

Δεν πήγε καλά το πράγμα... αλλά η ανθρωπότητα φαίνεται να έβαλε μυαλό όσον αφορά τις γάτες.
Το 1/3 των φωτό και βίντεο online είναι για γάτες.

no_more_cheeseburgers.jpg

Πέρα από την πλάκα όμως, ο έλεγχος πληθυσμών διαφόρων ζώων όπως οι λύκοι δεν έχουν σχέση με το κυνήγι.

Φάγανε κανέναν ντόπιο?

όχι απλώς είχαμε 4 περιστατικά με τραυματισμούς, τα δυο κοντά στην πηγή του Μπάρμπα Γιώργη. Οι τραυματισμοί είναι στα πόδια και στην κοιλιά. Μάλον από αγριογούρουνα μανούλες. Εχω φίλη που μένει στο Ρετζίκι και τα ταίζει, την περιμένουν σχεδόν κάθε μέρα δίπλα στο αυτοκίνητο. https://www.facebook.com/mika.georgiadou έχει σηκώσει και σχετικές φωτογραφίες https://www.facebook.com/photo.php?...973686.-2207520000.1553764805.&type=3&theater

The Lion whisperer! Έχω δει κάποια video του. Δεν υπάρχουν λόγια γι'αυτό που κάνει! Παίζει και αγκαλιάζεται με τις ''γάτες'' του όπως εμείς με τις δικές μας, μόνο που αυτές ζυγίζουν 120-150 κιλά! Εντυπωσιακό! Και τι δεν θα έδινα για να ήμουν για λίγο στη θέση του, γνωρίζοντας ότι είμαι 100% ασφαλής εννοείται!
Ίσως, σε εγκεφαλικό επίπεδο, υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με τα άγρια αυτά ζώα, που μόνο κάποιοι λίγοι ''εκλεκτοί'' μπορούν να ξεκλειδώσουν ώστε να γίνουν αποδεκτοί και να απολαύσουν τόσο άμεση επαφή.

czarDUaQIxEcLGN-800x450-noPad.jpg

Αυτο ειναι σιγουρο, καποιοι αλλοι εχουν "διαυλο" με αλλα ζωα (πχ αλογα η αγελαδες) και καποιοι ελαχιστοι των ελαχιστων με ολα.

όχι απλώς είχαμε 4 περιστατικά με τραυματισμούς, τα δυο κοντά στην πηγή του Μπάρμπα Γιώργη. Οι τραυματισμοί είναι στα πόδια και στην κοιλιά. Μάλον από αγριογούρουνα μανούλες. Εχω φίλη που μένει στο Ρετζίκι και τα ταίζει, την περιμένουν σχεδόν κάθε μέρα δίπλα στο αυτοκίνητο. https://www.facebook.com/mika.georgiadou έχει σηκώσει και σχετικές φωτογραφίες https://www.facebook.com/photo.php?...973686.-2207520000.1553764805.&type=3&theater

Χρειάζεστε κι'άλλους λύκους τότε.

Τα αγριογούρουνα είναι τροφή για τους λύκους.

Τους λύκους και τα μάτια σας!

o kevin R. εχει μεγαλωσει ο ιδιοs τα ζωα αυτα με μπιμπερο.
Ναι και μετά ακούς τον κατασπάραξαν τα λιοντάρια και σκοτώνουν και τα λιοντάρια μετά...
Πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο μεταξύ ανθρώπου και άγριου ζώου...
Και το λέω πιο πολύ για τον άνθρωπο γιατί αυτός εισέβαλε στο χώρο των ζώων, οπότε ας περιοριστούμε στο επιστημονικό κομμάτι...

Ναι και μετά ακούς τον κατασπάραξαν τα λιοντάρια και σκοτώνουν και τα λιοντάρια μετά...
Πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο μεταξύ ανθρώπου και άγριου ζώου...
Και το λέω πιο πολύ για τον άνθρωπο γιατί αυτός εισέβαλε στο χώρο των ζώων, οπότε ας περιοριστούμε στο επιστημονικό κομμάτι...
εχει τραυματιστει κατα καιρουs.
να πω εδω οτι ο αφρικανικοs λεονταs φτανει τα 250kg σε βαροs. παραπανω γραφτηκε 150

o kevin R. εχει μεγαλωσει ο ιδιοs τα ζωα αυτα με μπιμπερο.

Πράγματι. Έχει δηλώσει ότι όλα αυτά που κάνει, τα κάνει μόνο με ζώα τα οποία έχουν μεγαλώσει μαζί του, από μωρά.

Απάντηση: Re: Κυνήγι. Υπέρ ή κατά;

Χρειάζεστε κι'άλλους λύκους τότε.

Τα αγριογούρουνα είναι τροφή για τους λύκους.

Τους λύκους και τα μάτια σας!

Λύκους στο Σέιχ Σού; Το περιαστικό τεχνητό μας δάσος;

Εγώ Χρήστο τους μόνους λύκους που θέλω να σκοτώσω είναι της "Wall Street"
Άτιμη ράτσα

Oι λυκοι της Wall Street δεν ειναι πια λυκοι .... ειναι πανδημικη νοσος.
Δεν ειναι μερικα ατομα ... ειναι μια ολοκληρη φιλοσοφια και αντιληψη
που ενδημει οσους νιωθουν φιλοδοξοι εως απληστοι. Ασχετα αν μπουν
στην Wall Street η οχι ...

Ο λυκος θα φαει ... και μετα θα λουφαξει. Θα περιμενει να ξαναπεινασει.
Ο λυκος της Wall Street θα συσσωρευσει "τροφη" για περιπου δεκα χιλιαδες χρονια.
Οτι και αν φαει !