demostryphonos
New member
- 25 November 2023
- 2
Το σήμα σου βγάζει error καποιο λάθος έχεις στη καλωδίωση. Δέχεται παρεμβολές.
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι το γνωρίζω. Είμαι στο ψάξιμο ποιο δέκτη να πάρω . Με ενδιαφέρουν τα Ελληνικά αλλά και τα Κυπριακά . Δεν έχω καταλήξει ακόμα. Βλέπω τους Edision και δεν ξέρω ποιον να επιλέξω. Κάπου διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα ένας 4K.Προς το παρόν δεν θα δεις τα Κυπριακά με το tuner της τηλεόρασης γιατί δε νομίζω οτι υποστηρίζει multistream.
Για το σήμα δες αν μπορείς να κατεβάσεις την συχνότητα 10730H SR 30000 να δεις αν κατέβει το RIKSAT

Εγω τον πηρα τον συγκεκριμενο δεκτη δεν καταφερα να τα κατεβασω digea κατι γινεται
Σύμφωνα με διπλανό φόρουμ, αυτός είναι ένας φθηνός δέκτης, για τα κυπριακά κανάλια του hellas sat.
Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ εχω τον redline s150 hd απο τον Ιανουάριο και πιανει κανονικα και ανοίγει digea και κυπριακα με απλή σάρωση.Εγω τον πηρα τον συγκεκριμενο δεκτη δεν καταφερα να τα κατεβασω digea κατι γινεται
Χρειάζεται WiFi για νά τα ανοίξει?Εγώ εχω τον redline s150 hd απο τον Ιανουάριο και πιανει κανονικα και ανοίγει digea και κυπριακα με απλή σάρωση.
Κανε αναβάθμιση τον δεκτη και ξανακάνε σάρωση θα τα εμφανισει όλα.Εχεις αγοράσει την κεραια wifi για να.πιανει ίντερνετ ;
Οχι δεν χρειάζεται wi fi για να τα ανοιξει.Το ίντερνετ το χρειαζεται για να κάνεις αναβάθμιση.Χρειάζεται WiFi για νά τα ανοίξει?
Οχι. Είμαι στο ψαξιμο για οοιον δέκτη νά πάρω για Ελληνικά και Κυπριακά. Η αλήθεια θα προτιμούσα κάποιο 4K .Οχι δεν χρειάζεται wi fi για να τα ανοιξει.Το ίντερνετ το χρειαζεται για να κάνεις αναβάθμιση.
Έχεις αυτον τον δέκτη ;
Εγώ εχω τηλεοραση 4 k οπότε προς το παρόν καλύπτομαι. Αν και ειναι ελάχιστα τα ελευθερα καναλια 4k και πολύ λίγα τα συνδρομητικά 4 k.Οχι. Είμαι στο ψαξιμο για οοιον δέκτη νά πάρω για Ελληνικά και Κυπριακά. Η αλήθεια θα προτιμούσα κάποιο 4K .
Ένας φίλος μου έχει τον octagon SF8008, άριστος δέκτης με ολες τις απαραίτητες λειτουργίες.. Εαν δεν σε νοιάζουν τα λεφτά, παρτον άφοβα..Οχι. Είμαι στο ψαξιμο για οοιον δέκτη νά πάρω για Ελληνικά και Κυπριακά. Η αλήθεια θα προτιμούσα κάποιο 4K .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.