Photis
Supreme Member
Εγώ πάντως τάχθηκα κατά και το έθεσα όσο πιο σαφέστερα μπορούσα. Εσύ όμως δεν μας είπες ακόμα. Θες να δουλεύουμε κυριακάτικα ναί ή όχι;
αν ακομη δε καταλαβες ξαναδιαβασε απτην αρχη το πρωτο κειμενο.ελληνικα λεγεται η γλωσσα αυτη.
οι πολυεθνικες θελουν να με κανουν υπαλληλο τους.ρομποτακι.δε με νιαζουν οι αδειες πια.συνηθισα.ουτε για τα λεφτα δουλευω μαλλον.δε ξερω τι θα πει αργια.να κι εμενα.δε θα το κλεισω.θα κανω περηφανους αυτους που πρεπει να νιωσουν ετσι.
στα δικα μου ερωτηματα προς εσενα δεν απαντησες ομως.αν εχασες το δικαιωμα ψηφου δεν φταιω εγω.
οπως ειπα ειναι επιλογη σου να πεθανεις απο καρκινο.την ξερω τη δουλεια σου.εσυ ομως τη διαλεξες.ξερω οτι ειναι καλα τα λεφτα και ξερω επισης πως ειναι να κατεβαινεις απτην κεραια αυτη αλλα και απτις αλλες.
βλεπεις εγω ανεβαινα και σε αλλες κεραιες για να μιλας εσυ στο κινητο σου.και οταν κατεβαινα ημουνα off για καμια βδομαδα.κοτοπουλο.
επειδη ομως εγω αγαπω τη ζωη γενικα και δε γουσταρω το χρημα επελεξα να μη κανω το χατηρι κανενος ελεινου.φιλικα σου μιλαω αλλα εσυ το πηρες προσωπικα.
καταρχην οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ξερουν τι θα πει δουλεια.
η πλειοψηφια τους καθως και οι προγονοι τους και πιθανων και οι απογονοι τους ειναι η κυρια αιτια της καταντιας αυτης εδω της χωρας.γαλουχηθηκαν με μοναδικο σκοπο τους να μπουνε στο δημοσιο να εξασφαλιστουν.ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!
εμεις πληρωνουμε τους παχυλους μισθους τους.εμεις πληρωνουμε τα επιδοματα τους ακομα και οταν αυτοι παιρνουν αδειες 25 ημερων δυο φορες το χρονο.αυτοι ανεβαζουν κυβερνησεις οι οποιες οδηγουν τον πρωην περηφανο λαο μας με μαθηματικη ακριβεια στην εξαφανιση.
Ψήφο δεν έχω λόγω υπηκοότητας. Δεν απώλεσα το δικαίωμα. Επέλεξα να μην το έχω όταν επέλεξα να μην παρω την υπηκοότητα της μάνας μου και να πάρω αυτή του πατέρα μου.
Καλό! Πολύ καλό! Θεωρείς καλά λεφτά ένα μισθό 780 Ευρώ συν άλλα 300 που είναι τα επιδόματα; Ωραία. Το θέμα της επιλογής δεν το έθιξες εσυ αλλα εγώ. Τα ποστς υπάρχουν. Και ναι επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά, και δεν είμαι εγώπου παραπονιέμαι γι αυτήν. Εσύ λες ότι δεν δουλεύω. Παρακάτω βέβαια τα αλλάζεις...
Αφού λες ότι ξέρεις λοιπόν, γιατί συνέχιζες το παραμύθι για τους δημοσίους; Γιατί δεν δεχόσουν με τίποτα ότι υπάρχουν και δημόσιοι που δουλεύουν. Τα φιλικά να τα πεις αλλού. Πως μιλάς φιλικά όταν...
..λες αυτά που λες πιο πάνω;;;
Τελος πάντων, εγώ όρεξη για τσακωμούς δεν έχω νυχτιάτικα, αύριο έχω πάλι να πάω στη δουλειά για 2ο ΣΚ σερί (χωρίς ρεπό), οποτε καληνύχτα.
φιλε εγω σεβομαι.
οι πολιτικοι δεν σεβονται.
ο φωτης δεν καταλαβε.
εκει υπηρετησα εγω κυριε.πρασινη γραμμη συμπτωματικα.
εσυ?
Μήπως είσαι ο μόνος Έλληνας που έχει πάει ποτέ στρατό; Και πως προσβάλλεις έτσι τόσες χιλιάδες ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι δημόσιοι υπάλληλοι; Τους ξέρεις έναν έναν προσωπικά και τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι; Μπαίνεις εδώ μέσα και βρίζεις κόσμο που δεν ξέρεις αδιακρίτως.
Τον εαυτό σου εκθέτεις και μόνο με αυτά που γράφεις. Εδώ μέσα αντιπαρατιθώμαστε με επιχειρήματα και ανταλλάσουμε απόψεις. Δε βρίζουμε ο ένας τον άλλο. Οι προσωπικές επιθέσεις δεν οφελούν ούτε τη κουβέντα, ούτε τα μέλη.
τι εγινε ρε φιλε? ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι βγαζουνε γλωσσα αποψε?
καταρχην δε βριζω.μη λες πραγματα που δεν ισχυουν.βρωμικη τακτικη κυριε καθηγητα.
εν συνεχεια παρακολουθησε το θεμα και μην στελνεις απαντηση αν εχεις την ευγενη καλωσυνη σε μια συζητηση που δεν σε αφορα αγενεστατε.
και τριτον γιατι φουρκιασα ασχημα τωρα κυριε καθηγητα,εσυ καθεσαι 4-5 μηνες το χρονο και προσφερεις ελαχιστα στην παιδεια του τοπου,γενικα μιλωντας για το λειτουργημα το οποιο εκανες επαγγελμα,αν δε κανω λαθος εφοσον τα φροντιστηρια και τα ιδιαιτερα και ιδιωτικα μαθηματα και σχολεια ολο και πληθαινουν.τι δουλεια εχεις εσυ και πεταγεσαι σαν το αεριο?
δε σας λυπαμαι καθολου αν αυτο επιδιωκετε κυριοι.ειστε απαραδεκτοι.:fahne90: :fahne90: μεχρι θανατου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.