ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

Υγειονομικό στην στρατονομία ρε σύ.Βοηθάγαμε τούς φαντάρους απο κατι κολλημένους μονιμάδες που θελανε να πάρουνε τήν Πολη πίσω και τούς τρέχανε άδικα.

υγειονομικο?
ειπα κ γω αγορι μου! για μια στιγμη νομισα οτι τραβηξες τα καψονια των γνησιων στρατονομων.

Συγνώμη που έβγαλα γλώσσα κύριε επιλοχία!

Πάντως ο κύριος Σούρλας είναι ψυχίατρος και στα μέλη του avclub κάνει την πρώτη επίσκεψη δωρεάν. Αν και το κουστουμάκι με τα ραμμένα μανίκια θα πρέπει μάλλον να το πληρώσετε....

Επειδή πουλάς τσάμπα μαγκιά, άμα είσαι μάγκας βάλε στο επόμενο post το ΑΦΜ σου να δώ με τι φόρους με πληρώνεις.....

υγειονομικο?
ειπα κ γω αγορι μου! για μια στιγμη νομισα οτι τραβηξες τα καψονια των γνησιων στρατονομων.

Αστο καλύτερα.Πάντως σκληραγωγήθηκα περισσότερο απο σένα και σε πιό δύσκολες εποχές.Δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση τότε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

γελα γελα.ξερω γιατι γελας κακομοιρη.εσυ καθεσαι και τα παιρνεις χαλαρα και εμεις πηζουμε για να βγει ο μισθος των χαραμοφαηδων του δημοσιου,εκ των οποιων ενας εισαι και συ γελαστε μου καθηγητακο.ποσο συμπαθω τους καθηγητες!
κραταει χρονια αυτη η συμπαθεια!εχεις να τραβηξεις ακομα....
αχ και να γινω κηδεμονας στη χιο!
:fahne90: :fahne90: :fahne90: ΠΟΝΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

γελα γελα.ξερω γιατι γελας κακομοιρη.εσυ καθεσαι και τα παιρνεις χαλαρα και εμεις πηζουμε για να βγει ο μισθος των χαραμοφαηδων του δημοσιου,εκ των οποιων ενας εισαι και συ γελαστε μου καθηγητακο.ποσο συμπαθω τους καθηγητες!

Ρε φίλε, να σου δώσω τη διεύθυνση μου να έρθεις να με κάνεις ντά;
Ποιο Πανεπιστήμιο έβγαλες για να μπορείς να "κάθεσαι" σαν και μένα;

Αστο καλύτερα.Πάντως σκληραγωγήθηκα περισσότερο απο σένα και σε πιό δύσκολες εποχές.Δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση τότε.

σκληραγωγημενε μου εσυ.εγω ειδα ΑΝΤ1 και εγινα μαμοθρεφτο.
και μιλας εσυ για επιχειρηματα?πω πω πω!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

Τελικά είσαι αναποφάσιστος. Κάθομαι χαλαρά και γελάω ή τραβάω ζόρι

Το ΑΦΜ σου και το ονοματάκι σου θα το γράψεις για να δω πόσα με πληρώνεις το χρόνο, ή μήπως δηλώνεις παθητικός;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

Ρε φίλε, να σου δώσω τη διεύθυνση μου να έρθεις να με κάνεις ντά;
Ποιο Πανεπιστήμιο έβγαλες για να μπορείς να "κάθεσαι" σαν και μένα;

σεφτιαξα καλα ε?θυμηθηκες τα φοιτητικα σου χρονια εκει στο πανεπιστημιο τα δυσκολα και ηρθες να μου την πεις? δε γελας τωρα ε?εγω δε διαβαζα τις μπουρδες σας.τα λεω ωμα.ετσι ειναι κυριε καθηγητα.
:fahne90: :fahne90: :fahne90: ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

σεφτιαξα καλα ε?θυμηθηκες τα φοιτητικα σου χρονια εκει στο πανεπιστημιο τα δυσκολα και ηρθες να μου την πεις? δε γελας τωρα ε?εγω δε διαβαζα τις μπουρδες σας.τα λεω ωμα.ετσι ειναι κυριε καθηγητα.
:fahne90: :fahne90: :fahne90: ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Μάλιστα, στο πανεπιστήμιο διαβάζουμε μπούρδες. Στην αρχή η αλήθεια με τσάντισες λίγο αλλά τώρα το διασκεδάζω περισσότερο, για αυτό κάθομαι τέτοια ώρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

Τελικά είσαι αναποφάσιστος. Κάθομαι χαλαρά και γελάω ή τραβάω ζόρι

Το ΑΦΜ σου και το ονοματάκι σου θα το γράψεις για να δω πόσα με πληρώνεις το χρόνο, ή μήπως δηλώνεις παθητικός;

φιλε μου εγω δε κοιταω ονοματα.στο δημοσιο δουλευεις?
και δε νομιζω να σε προσβαλλα μαυτον τον τροπο.
αλλα αυτη ειναι η ποιοτητα των καθηγητων στις μερες μας.γιαυτο παμε κατα διαολου.
:fahne90: :fahne90: :fahne90: ΤΣΟΥΖΕΙ!!!!!!1

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

φιλε μου εγω δε κοιταω ονοματα.στο δημοσιο δουλευεις?
και δε νομιζω να σε προσβαλλα μαυτον τον τροπο.
αλλα αυτη ειναι η ποιοτητα των καθηγητων στις μερες μας.γιαυτο παμε κατα διαολου.
:fahne90: :fahne90: :fahne90: ΤΣΟΥΖΕΙ!!!!!!1

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είσαι κότα και υπεκφεύγεις. Καληνύχτα τζάμπα μαγκάκι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ????

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είσαι κότα και υπεκφεύγεις. Καληνύχτα τζάμπα μαγκάκι

εγω υπεκφευγω? εσυ δεν παραδεχεσαι οπως και ο κυριος ψυχιατρος μας οτι δουλευεται για το δημοσιο.δεν ειναι κακο να εχετε ενοχες.απολυτα φυσιολογικο.παραδεχτειτε το.κουβεντα κανουμε.

Προσωπικά δεν είμαι του Δημοσιου ,αλλά δεν το θεωρώ ντροπή για όποιον είναι.
Καλά ρε σύ τώρα το κατάλαβες οτι κουβεντιάζεις με συμμορίτες τόση ώρα???
Aυτό που με πονάει ,πέρα απο την πλάκα,είναι πού έκανες το συμβολο τής πατρίδας μου κουρέλι.Κάνε λίγο κράτει....

Ρε παιδια ...............

ηρεμια !!!!!!!!

πειτε ξεκαθαρα ....θελετε να δουλευετε τις Κυριακες; ;;;;;;;;;;;

η θελετε να καθεστε με την οικγενεια σας ;;;;;

ναι η οχι !!!!!

τι πλακωθηκατε παλι ;;;;

Το θεμα ειναι οτι : ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το Ωραριο .........

το ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ !!!!!!!!

τι να τις κανω τις Βιτρινες και τα μαγαζια αν ειναι 25 ωρες το 24ωρο ανοιχτα αν ΔΕΝ εχω χρημα στην τζεπη ;;;;;;;;

τοσο ηλιθιοι ειναι και δεν το καταλαβαινουν;;;;;; τι ωραρια και Κυριακες εργασιμες μας τσαμπουνανε .......

και την Οικογενεια που τι γραφουν ;;;;;;; ΑΑΑΑΑ ....... ξεχασα αυτοι που τα σκεφτονται αυτα τα Νομοθετηματα ειναι : η απο διαλυμενες οικογενειες η απλα η παρτυ τους ΔΕΝ δουλευει Κυριακες ...... να δουν την γλυκα .....

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ τι αλλο θα μας ζητησουν στο ονομα του κερδους ...

Last edited:
εε...μαλλον εχετε δικιο κυριε μπελλο.
εγω αν εθιξα καποιον τι να πω?ειλικρινα ζηταω συγνωμη.απλα την αποψη μου διατυπωσα και καποιοι δεν την ελαβαν σοβαρα υποψη τους και την παρερμηνευσαν οπως νομιζανε οι ιδιοι.
ολα ξεκινησαν οταν ο φωτης ειπε ελα να σου δειξω τι σημαινει δουλεια.σιγα...λες και με ξερει ο κακομοιρης.
οσο για το γιατρο ασε.τι πινει μονο ο ιδιος ξερει.
με καθηγητες γενικα δεν τα παω καλα οπως και με καθε μορφη εξουσιας.αυτος νομιζει οτι μιλαει σε κανα παιδακι στο θρανιο.τι να πω?
το καλυτερο το ειπατε εσεις κυριε μπελλο