KΥΡΙΟΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΠΟΥΜ.

Η αργή εξέλιξη του, το σκοτεινό πέπλο που το περιβάλει, το κάνει για μένα απόλυτο σάουντρακ για τις προσωπικές μου στιγμές.

Φιλε μου εσένα έπρεπε να σε κάνανε πωλητή....
και μάλιστα γιά τίποτα πατίνια γιά κουτσούς, γουώκμαν γιά κουφούς.....

Ετσι μ έρχεται να πάω να το πάρω....:music-smiley-005:

Καλημέρα σε όλους.

Το άλμπουμ είναι όντως πολύ φορτισμένο. Δεν περιέχει όμως καθόλου τσαντίλα όπως γράφτηκε.
Οι βαριές κιθάρες και τα κατά στιγμές ζόρικα φωνητικά είναι απλά το μέσο για να ξεχυθεί άπλετη απόγνωση, κρυφός πόνος και μαυρίλα της ψυχής. Σε όλα τα tracks υπάρχουν αρμονίες στο πίσω μέρος που δημιουργούν εσωτερικές εντάσεις, στάχτη και μπούρμπουλη παντού αλλά με τρόπο γοητευτικά αργό και εξελισόμενο.
Ο δίσκος κατακλύζεται από συναίσθημα πλεγμένο με κορυφαία αισθητική και μείξη επιρροών από όλο το φάσμα του ροκ.

Δεν μυρίζει μπαρούτι, στατικό ηλεκτρισμό αποπνέει. Μη τσιμπάτε με το metal γιατί δεν είναι. Βόρβορος συναισθηματικός είναι. Κάτι σαν το shortbus (για την ταινία λεω..) που ενώ προβάλει sex, δεν έχει να κάνει καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα.

Last edited:
Προφανως προκειται περι προσωπικης αποψης που στο συγκεκριμενο δεν ταυτίστηκε. Λογικο.

Στα υπολοιπα συμφωνω, αν και δεν το εχω ακουσει "σωστα".

Παντως ο στατικος ηλεκτρισμος υπο προυποθεσεις, κανει "αρκ" και προφανως οταν το ακουσα, εστω αυτο το λιγο, τις ειχα ..! :grinning-smiley-043

Το διορθώνω για να γίνω πιο σαφής: τσαντίλα περιέχει, όχι όμως με τη στενή "μεταλλική" έννοια. Την υπερβαίνει.
That's it.. :grinning-smiley-043

Αϊ στο διάτανο όλοι σας ,θα πάω να το πάρω.!:violent-smiley-030:
Με πείσατε και όντως ο Μανωλάκος μπορεί κάλιστα να μου πουλήσει ότι θέλει.:damnyou: -bye- :flipout:
Οχι τίποτε άλλο αλλά έχω και εγώ τις σκοτεινές και βορβόρικες μέρες μου.Ισως τελικά να είναι ένα καλό "σάουντρακ".

Καλού κακού βέβαια θα αγοράσω και το "Number Ones" των Abba που μόλις κυκλοφόρησε σε limited 2cd του οποίου το remaster το έκανε ο ίδιος τύπος που "έφτιαξε" και το "Arrival/30th Ann".!!!:grinning-smiley-043
Ετσι για αντίβαρο,ποτέ δεν ξέρεις..:grandpa:

Last edited:
Re: Απάντηση: KΥΡΙΟΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΠΟΥΜ.

Άλλο ενα forum που έπαψε να είναι δημοκρατικό και λειτουργεί πλέον ΤΑΞΙΚΑ.
Μη γράφετε άλλα για καλούς δίσκους, δεν υπάρχουν φράγκα:damnyou:

όλοι ελπίζουμε στα Χριστούγεννα...:grandpa:

Απάντηση: Re: KΥΡΙΟΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΠΟΥΜ.

Προσοχή μη σας χαλάσουν τα ελάχιστα brutal φωνητικά.
Εξάλλου είναι άγρια εκεί έξω.

εμ κάτι είχα υπ' όψη μου , αλλά λέω μπορεί να μην έχει τούτος ο δίσκος .

άντε περιμένουμε αντιδράσεις! Ενθουσιασμό ή γκρίνια, κάτι τέλος πάντων!! Γιατί ο Μανωλακ άρχισε ήδη να δικαιολογείται..

Mαρία μου, τα έγραψα όλα τα παραπάνω χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Εάν είχα βάλει φίλτρα δεν θα τους πρότεινα εδώ.
Δεν το θεωρώ τόσο δύσκολο, είναι βατό.
Μάλιστα έχω πάνω από 10 νέες κυκλοφορίες που είναι σημαντικές να προτείνω αλλά ξέρω ´γω;
Εδώ και καιρό θέλω να γράψω για τους ILIKETRAINS και το παρθενικό τους εξαιρετικό πόνημα, για την SOL SEPPY ή Σοφία Μιχαλιτσιάνου, την τσελίστρια των Sparklehorse και το πολύ καλό προσωπικό της ή για τους Καναδούς post punkers YOU SAY PARTY WE SAY DIE που το έχω σκίσει, με δύο κορίτσια και τρία αγόρια σε απόλυτα χορευτικά διαμαντάκια κ.τ.λ.

Απλά οι ISIS σε 1-2 χρονια θα έχουν τεράστια φήμη και αναγνώριση οπότε το ένιωσα και σαν υποχρέωση.
Φιλιά.

Δημήτρη οι Sparklehorse φανταστικοί , έχω το dreamt for light years in the belly of a mountain ! Και το site τους sparklehouse.com ειναι εκπληκτικής αισθητικής όπως και το site για τους fans το sparklehorse.org έχει πολύ υλικό !!!

οι OCEANSIZE ειναι μια σχετικα νεα μπαντα που μπορουμε να την καταταξουμε στο χωρο του neo-progressive...εχουν υπογραψει σε μια ανεξαρτητη εταιρεια (δεν θυμαμαι ονομα αυτη τη στιγμη)
εχουν πολλα κοινα στοιχεια με τους A PERFECT CIRCLE οσο αφορα το μουσικο σκελος, και μοιαζουν αρκετα με τους PORCUPINE TREE της μεσαιας περιοδου αλλα εχουν την δικια τους μουσικη χροια,,,
για το εξωφυλο εχει επιμεληθει ο τραγουδιστης των ελληνων SEPTIC FLESH (R.I.P.) ο οποιος μεταξυ αλλων εχει φτιαξει και το artwork για το νεο αλμπουμ των PARADISE LOST
για τους SIKTH τωρα θα ελεγα οτι ο ορος PROGRESSIVE τους χαρακτηριζει στον τροπο που χειριζονται τα οργανα τους,,,
μουσικα μοιαζουν με μπαντες οπως οι SYSTEM OF A DOWN και οι DEATH
δεν ξερω πως να το πω πιο απλα ...ειναι σαν να ακουω jazz μουσικους να παιζουν ενα ειδος nu/death metal
αν παλι ειστε λατρεις των πολυ καλων φωνητικων (βλεπε MARILLION εποχης FISH) και του PROGRESSIVE ηχου τοτε καλο θα ειναι να τσεκαρετε τους Πολωνους RIVERSIDE
Τα φωνητικα εδω απλα δεν παιζονται,,,,οτι καλυτερο εχω ακουσει εδω και καιρο...