KΥΡΙΟΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΠΟΥΜ.

το κακο στην υποθεση ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που σεβονται μονο την αποψη τους και τιποτα παρα περα...ε αυτους τους ανθρωπους τους εχω κανει περα στην προσωπικη μου ζωη,,ας τους να μενουν κολλημενοι στην θεωρια οτι μονο αυτοι εχουν δικιο,,ασ τους να νομιζουν οτι ξερουν...
που ξερεις μπορει καποια μερα να ακουσουν το ξυπνητηρι...

(ασχετο αλλα και πολυ σχετικο)

Last edited:
το κακο στην υποθεση ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που σεβονται μονο την αποψη τους και τιποτα παρα περα...ε αυτους τους ανθρωπους τους εχω κανει περα στην προσωπικη μου ζωη,,ας τους να μενουν κολλημενοι στην θεωρια οτι μονο αυτοι εχουν δικιο,,ασ τους να νομιζουν οτι ξερουν...
που ξερεις μπορει καποια μερα να ακουσουν το ξυπνητηρι...

(ασχετο αλλα και πολυ σχετικο)

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα μιας και δεν έχω εκφέρει ακόμα άποψη.
Ασε που το γραπτό σου φάσκει και αντιφάσκει και τείνεις να γίνεις ίδιος μ αυτούς που..έχεις κάνει πέρα..
Λίγη σαφήνεια παραπάνω και λιγότερη ένταση θα ήταν μια ωραία κίνηση από μέρους σου.
Μια φιλική συμβουλή από κάποιον που πέρασε το ίδιο -bye-

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα μιας και δεν έχω εκφέρει ακόμα άποψη.
Ασε που το γραπτό σου φάσκει και αντιφάσκει και τείνεις να γίνεις ίδιος μ αυτούς που..έχεις κάνει πέρα..
Λίγη σαφήνεια παραπάνω και λιγότερη ένταση θα ήταν μια ωραία κίνηση από μέρους σου.
Μια φιλική συμβουλή από κάποιον που πέρασε το ίδιο -bye-

γιατι ειδες το ονομα σου γραμμενο στην προταση μου?αν το ειδες τοτε δεν φταιω εγω,,,εγω μια σκεψη εκανα...αν δεν μπορουμε να γραφουμε και αυτα που σκεφτομαστε τοτε να το κλεισουμε το μαγαζακι....ισως και να ισχυει η παροιμια με την "μυγα" τωρα που το καλοσκεφτομαι:chinscratch:

και για να τελειωνουμε την αντιπαραθεση αγαπητε μου κυριε να σας πω οτι δεν εχω τιποτα μαζι σας,,,αν θυμαμαι καλα το θεμα ξεκινησε απο αλλο post που εγραψα οτι εκτος απο το ORIGIN OF SYMMETRY (που θεωρω δισκαρα,,το λεω και παλι) δεν μου αρεσει κανενα αλλο album των MUSE...(αντε να βαλω και το πρωτο)....ειναι κακο δηλαδη....τι να κανουμε
αλλοι μεγαλωνουν με TIM BUCKLEY και TOOL, αλλοι με ABBA και MUSE και αλλοι με κλασσικη μουσικη

Ποιά αντιπαράθεση άνθρωπέ μου ?
Μια διευκρύνιση ζήτησα για το αν το ποστ σου αφορούσε εμένα μια και τοποθετήθηκες αμέσως μετά.
Ακριβώς επειδή σέβομαι τον Μανωλάκο και την άποψη του καθενός εδώ μέσα δεν τοποθετήθηκα.Ουτε απαίτησα ποτέ να αρέσουν όλα τα ακούσματά μου σε όλους.
Εσύ άρχισες να μιλάς για μύγες ξαφνικά και συνεχίζεις να είσαι εριστικός.
Δεν είσαι σε θέση να ξέρεις αν μεγάλωσα μόνο με Muse & Abba και τις κατηγορίες κράτα τες για τους οικείους σου και όχι για αγνώστους. Το να "ξύνεσαι" νυχτιάτικα για καβγάδες το αντιπαρέρχομαι σεβόμενος τον χώρο της Μουσικής που ευτυχώς μας χωράει όλους.
Σε παρακαλώ μόνο να μην μου απευθυνθείς ξανά τοιουτοτρόπως.
Καληνύχτα κε Brutal..

Κύριοι cool.
Δημήτρη πρέπει να γράψεις και ας μην σου άρεσε καθόλου. Και οι αντίθετες απόψεις είναι γόνιμες.

Dabrutal φυσικά και τους ξέρω τους Oceansize, μάλιστα το Effloresce το είχα σκίσει κάποια εποχή. Εξαιρετικό άλμπουμ με κορυφαία κιθαριστική δουλειά και ένδιαφέροντα δραματουργικά στοιχεία.
Θυμάμαι έντονα το Catalyst.
Και το Everyone into position μου άρεσε αλλά όχι τόσο όσο το προηγούμενο.
Πάντως δεν έχουν καμμία σχέση με τους ISIS μουσικά.

Τσέκαρε τους Chevelle , τρίο με φωνητικά που τουλίζουν.
Πρώτα το Wonder whats next, μετά το point #1 και τέλος το This type of thinking.

Kαλύτερα να μη μπλέξω με myspace γιατί με βλέπω σε άσυλο.
Εάν πάντως το τσεκάρεις μπες στη σελίδα των HEADQUAKE.
Ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ και επειδή έχω ακούσει το mix νομίζω πως θα είναι ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ που θα βγει στη χώρα μας.
Κάνουν απίστευτα πράγματα.
Και www.headquake.gr
Ναι ο ντράμερ είναι ο Μπάμπης ο Δαλίδης από τους villa 21 και βέβαια της ιστορικής creep records.

Απάντηση: Re: KΥΡΙΟΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΠΟΥΜ.

Κύριοι cool.
Δημήτρη πρέπει να γράψεις και ας μην σου άρεσε καθόλου. Και οι αντίθετες απόψεις είναι γόνιμες.

Dabrutal φυσικά και τους ξέρω τους Oceansize, μάλιστα το Effloresce το είχα σκίσει κάποια εποχή. Εξαιρετικό άλμπουμ με κορυφαία κιθαριστική δουλειά και ένδιαφέροντα δραματουργικά στοιχεία.
Θυμάμαι έντονα το Catalyst.
Και το Everyone into position μου άρεσε αλλά όχι τόσο όσο το προηγούμενο.
Πάντως δεν έχουν καμμία σχέση με τους ISIS μουσικά.

Τσέκαρε τους Chevelle , τρίο με φωνητικά που τουλίζουν.
Πρώτα το Wonder whats next, μετά το point #1 και τέλος το This type of thinking.

Kαλύτερα να μη μπλέξω με myspace γιατί με βλέπω σε άσυλο.
Εάν πάντως το τσεκάρεις μπες στη σελίδα των HEADQUAKE.
Ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ και επειδή έχω ακούσει το mix νομίζω πως θα είναι ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ που θα βγει στη χώρα μας.
Κάνουν απίστευτα πράγματα.
Και www.headquake.gr
Ναι ο ντράμερ είναι ο Μπάμπης ο Δαλίδης από τους villa 21 και βέβαια της ιστορικής creep records.

νομιζω οτι η σχεση που εχουν οι ISIS με τους OCEANSIZE ειναι στο κιθαριστικο μερος,,,
μπηκα στους HEADQUAKE αλλα δεν μπορεσα να ακουσω το δειγμα που εχουν..οποτε θα περιμενω λιγο καιρο ακομα...
-απο RIVERSIDE βρηκες τιποτα?...αν σου αρεσουν τα καλα φωνητικα αξιζει να ασχοληθεις μαζι τους....stay tuned

Last edited:
Είχα την ευκαιρία να ακούσω τους Headquake στο στούντιο που παίζουν (ο Τζιμάκος και ο Μουκ να είναι καλά που όλα τα κανόνισαν άψογα). Πραγματικά αυτό το γκρουπ ξεχωρίζει μέσα στα τόσα που έχουν βγει στο χώρο. Ήταν σημεία του live που τα ρουφούσες με τη μέγιστη απόλαυση. Όλα τα παιδιά είναι χρόνια μουσικοί και έχουν πολλά να δώσουν. Φυσικά ήταν συγκινητικό που μετά από 15.000 χρόνια είδα τον Μπάμπη Δαλίδη να παίζει και πραγματικά δίνει αυτό το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε τη δουλειά τους..

Ήταν η πιο ωραία βραδιά και ολοκληρώθηκε με γραφικό επικό τρόπο (για όσους γνωρίζουν από Όναρ). Έφυγαν τα καρούμπαλα Μουκ? Ουγκ!

Last edited:
Mαράκι, το ξέρεις πως η χαρά ήταν δική μας.
Εμπιστεύομαι τις απόψεις και η κριτική σου ήταν επικοδομητική.
Έχω στα χέρια μου τα δύο πρώτα κομμάτια έτοιμα και με mastering και τα έχω κάνει πάνω μου.
Μιλάμε για καταπληκτική παραγωγή.
Μάλιστα οι άνθρωποι έχουν τρελλαθεί. Μετά από 400 ώρες στούντιο και mix ,αποφάσισαν να ξαναμιξάρουν 9 κομμάτια.
Πάει να γίνει η έκπληξη της πενταετίας.
Μέσα στο μήνα θα κυκλοφορήσει το περιοδικό FREE με συνεντευξή τους και cd με δύο τραγούδια τους. Ψιλοέτοιμα.
Έχω μιλήσει με τα παιδιά και μόλις τελειώσει το mastering θα σου στείλω κόπια συλλεκτική. Και αριθμημένο βινύλιο όταν με το καλό βγει.
Κάποιες φορές, μπορεί και πολλές, είμαι υπερβολικός. Έχω τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού.
Αλλά πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι η πιο hot μπάντα στη χώρα.

Κάτι κινείται πάντως.
Η ΕΜΙ έβγαλε στονεράδες,doom. Τους Infidels. Γουστάρω τους Buldoza, τους Poem.
Την μεγάλη μου αγάπη τους Liguid Dust.
Οι γειτονιές παράγουν διαμαντάκια.

Φιλιά στο Νίκο και τη μικρή.
Δεν την έχουμε ξεχάσει αλλά είμαστε λίγο μπλεγμένοι.
Ξέρεις.

Είναι όπως τα γράφει η Μαρία και ο Τζιμ.
Οι Headquake θα αποτελέσουν εγχώριο ροκ κεφάλαιο σύντομα.
Ακούω τα διαφορετικά mix των κοματιών και κάθε φορά σαλτάρω γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω σαν καλύτερο. Λίγη υπομονή ακόμα, ο δίσκος ψήνεται σε πήλινο!

Μαρία νοιώθω ακόμα κάτι ζαλάδες:silly: Ευτυχώς οι κομπρέσες δουλέψανε!!!
Thanks που περάσαμε σουπερ για άλλη μια φορά! Ελπίζουμε να επαναληφθεί σύντομα! Φιλιά πολλά!!

Θα τα πούμε στην ώρα τους. Μήτσο ακόμη το δουλεύουν. Ξαναμιξάρουν . Λίγη υπομονή.
Πέτρο στις 10 Ιανουαρίου, χωρίς να έχει φιξαριστεί ακόμη θα παίξουν Στον Αέρα. Θα ενημερώσω για μπύρες.

Θα τα πούμε στην ώρα τους. Μήτσο ακόμη το δουλεύουν. Ξαναμιξάρουν . Λίγη υπομονή.
Πέτρο στις 10 Ιανουαρίου, χωρίς να έχει φιξαριστεί ακόμη θα παίξουν Στον Αέρα. Θα ενημερώσω για μπύρες.

:ernaehrung004:

Απλά οι ISIS σε 1-2 χρονια θα έχουν τεράστια φήμη και αναγνώριση οπότε το ένιωσα και σαν υποχρέωση.
Φιλιά.

Φίλε Δημήτρη δεν τους ξέρω καθόλου. Ανέφερες ότι έχουν και Brutal φωνητικά.
Είναι στυλ Opeth η Αnathema αφού ανέφερες Pink Floyd ?:music-smiley-005:

Δημήτρη έχουν κάποια στοιχεία κοινά και με τις δύο μπάντες και βέβαια με τους Opeth όταν έβαλε το χέρι του ο Wilson.
Με τους Anathema στα πρώτα τους αλλά είναι πιο σκληροί.
Εάν έχεις ακούσει Pelican , είναι κοντά τους.
Τα brutal φωνητικά είναι λίγα και μόνο σε κορυφώσεις των κομματιών.
Εάν ακούς παρόμοια πράγματα πρέπει να τους τσεκάρεις.