Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Εγώ έχω γκρίνιες πολλές και μαζεμένες:damnyou::slapface: αλλά δεν θέλω να χαλάσω τον ενθουσιασμό (και την υπερβολή) του Τζίμη.
.
το κακο στην υποθεση ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που σεβονται μονο την αποψη τους και τιποτα παρα περα...ε αυτους τους ανθρωπους τους εχω κανει περα στην προσωπικη μου ζωη,,ας τους να μενουν κολλημενοι στην θεωρια οτι μονο αυτοι εχουν δικιο,,ασ τους να νομιζουν οτι ξερουν...
που ξερεις μπορει καποια μερα να ακουσουν το ξυπνητηρι...
(ασχετο αλλα και πολυ σχετικο)
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα μιας και δεν έχω εκφέρει ακόμα άποψη.
Ασε που το γραπτό σου φάσκει και αντιφάσκει και τείνεις να γίνεις ίδιος μ αυτούς που..έχεις κάνει πέρα..
Λίγη σαφήνεια παραπάνω και λιγότερη ένταση θα ήταν μια ωραία κίνηση από μέρους σου.
Μια φιλική συμβουλή από κάποιον που πέρασε το ίδιο![]()
Κύριοι cool.
Δημήτρη πρέπει να γράψεις και ας μην σου άρεσε καθόλου. Και οι αντίθετες απόψεις είναι γόνιμες.
Dabrutal φυσικά και τους ξέρω τους Oceansize, μάλιστα το Effloresce το είχα σκίσει κάποια εποχή. Εξαιρετικό άλμπουμ με κορυφαία κιθαριστική δουλειά και ένδιαφέροντα δραματουργικά στοιχεία.
Θυμάμαι έντονα το Catalyst.
Και το Everyone into position μου άρεσε αλλά όχι τόσο όσο το προηγούμενο.
Πάντως δεν έχουν καμμία σχέση με τους ISIS μουσικά.
Τσέκαρε τους Chevelle , τρίο με φωνητικά που τουλίζουν.
Πρώτα το Wonder whats next, μετά το point #1 και τέλος το This type of thinking.
Kαλύτερα να μη μπλέξω με myspace γιατί με βλέπω σε άσυλο.
Εάν πάντως το τσεκάρεις μπες στη σελίδα των HEADQUAKE.
Ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ και επειδή έχω ακούσει το mix νομίζω πως θα είναι ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ που θα βγει στη χώρα μας.
Κάνουν απίστευτα πράγματα.
Και www.headquake.gr
Ναι ο ντράμερ είναι ο Μπάμπης ο Δαλίδης από τους villa 21 και βέβαια της ιστορικής creep records.
εμείς γιατί δεν.... headquake?
ε?
γιατί ε?
Θα τα πούμε στην ώρα τους. Μήτσο ακόμη το δουλεύουν. Ξαναμιξάρουν . Λίγη υπομονή.
Πέτρο στις 10 Ιανουαρίου, χωρίς να έχει φιξαριστεί ακόμη θα παίξουν Στον Αέρα. Θα ενημερώσω για μπύρες.
Απλά οι ISIS σε 1-2 χρονια θα έχουν τεράστια φήμη και αναγνώριση οπότε το ένιωσα και σαν υποχρέωση.
Φιλιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.