Κυθηρα ή Κερκυρα ???

Τελικα προς Κερκυρα εγυρε η ζυγαρια μιας και το ξανασκεφτηκα και θα προτιμησω ενα μεγαλυτερο νησι απο τα Κυθηρα λογω του οτι θα ειμαι και με το αυτοκινητο. Αν εχετε συγκεκριμενες προτασεις για διαμονη , φαγητο, τηλεφωνα δωματιων, sites η οτιδηποτε αλλο καλοδεχουμενο.

και αμα θες πιες και εναν καφε στο Ξενοδοχειο διπλα απο το ποντικονησι να χαζευεις τα Αεροπλανα που επιτανχυνουν στα Ποδια σου .......

απιστευτο θεαμα !!!!!!!

παρε μηχανη φωτγρ, οπωσδηποτε......

και πιασε τραπεζι μπροστα στα καγγελα .....

Απάντηση: Re: Κυθηρα ή Κερκυρα ???

ΟΙΚΤΡΟΣ τόπος διακοπών η Κέρκυρα
ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ στα Κύθηρα

ΑΛΛΑ και στα 2 σε κλέβουν στεγνά ...

Έ. όχι κι έτσι ρε Βασίλη τώρα... Αν ο Νίκος θέλει την ησυχία του μπορεί να πάει σε χιλιάδες απόμακρα μέρη.
Αλλά σαν τόπος διακοπών είναι σαν να μου συγκρίνεις το Παρίσι με την Αμαλιάδα.

Γιατι, τι εχει η Αμαλιαδα ??
Αμα του αρεσουν και τα καρπουζια ειδικα ....

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αλλα οχι και οικτρος τοπος διακοπων η Κερκυρα :)
Αν δεν εχεις παει ποτε στη ζωη σου,αξιζει να πας και σιγουρα με την μια φορα δεν θα τα δεις ολα!
Το θεμα ειναι τι ακριβως ζηταει ο καθενας απο τις διακοπες του,αλλα το σιγουρο ειναι επισης οτι εχεις τοσα πολλα μερη να επισκεφτεις που δεν θα βαρεθεις ουτε στο ελαχιστο!
Θα επιμεινω αν ειναι η πρωτη φορα που θα πας ,να μεινεις καπου πριν απο τον Υψο γιατι θα σε βολεψει τοσο στις εξορμησεις σου οσο και στις βολτες σου στην πολη.Εχει λιγο πριν απο την παραλια αρκετους δρομους,καθετους στον κεντρικο που κρυβουν πολυ καλα δωματιακια και σε καλες τιμες.
Καπου εκει ειναι το σπιτι και τα ενοικιαζομενα του μπαμπα του γνωστου μας SAKIIIIIIIIIIIIIII!!!
Του Ρουβα καλε :)
Εμεινα και σε αυτο για καμια βδομαδα πριν απο 3-4 χρονια.
Και τωρα εμενα ποιος θα μου προτεινει καταλυμμα για Σκιαθο???
Αρχισα απο σημερα την ερευνα αλλα ακομα δεν εχει αποδωσει :)

Re: Απάντηση: Κυθηρα ή Κερκυρα ???

Αποφυγε Μπενιτσες !

Αν δείτε πλέον τις Μπενίτσες, θα τρελλαθείτε..

Οι ταραξίες από τις Μπενίτσες της δεκαετίας '80 και λίγο '90, μεταφέρθηκαν για 10 χρόνια στον Κάβο, λόγω του γραφείου 18-30 που το σλόγκαν του μέσες-άκρες ήταν "ελάτε στον Κάβο να γμθτε ελεύθερα". Απ´όσο ξέρω είναι κομμένα αυτά και τους πήγαν Φαλιράκι και Μάλια.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια πολύ λίγα ακούγονται για όλο το νησί.

Πάντως η βόρεια πλευρά είναι πιο "οικογενειακή" λόγω των χιλιάδων Άγγλων συνταξιούχων με τις μεγαλοπρεπείς βίλλες τους.

Για Κέρκυρα:
Καταλληλότερη επιλογή για κατάλυμα είναι το βόρειο συγκρότημα π.χ Ροδα η Αχαραβη.
Είναι περίπου 40-50 λεπτά απο την Πόλη, και λίγο λιγότερο για τις καλλίτερες παραλίες του Νησιού. Ο δρόμος μέσω τρουμπέτα κατα 70% ειναι εξαιρετικος.
Αν θέλει κάποιος την καλλυτερη θέα εκει που θα μένει τότε, ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ αλλά δύσκολος δρόμος και επικίνδυνα στενός με πολλά λεωφορεια ...
Η Μπενιτσα απλα δεν υπάρχει πλέον. Ειναι ενας αδιάφορος ανενεργός χώρος.
Οπωσδήποτε 2 μερες Παξοί και Αντιπαξοι. ΑΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟΟΟ.
10-15 μερες για να καταλάβεις το Νησί είναι το ελάχιστο.
Δωματια, εκτος Αυγούστου, άπειρα....
Η καλλίτερη εποχή ειναι Ιουνιος - Ιουλιος. Τον Αύγουστο εχει μαΐστρα και τη Θάλασσα πάγο στην ανοιχτή πλευρά.
Οπωσδήποτε αμάξι για οικογενειακά, ιδανικά κάποιο μηχανάκι για σολο η ζευγαρι. Τέλεια ενα TDM.
Αξιοθέατα; Και το χειρότερο χωριό, ειναι για πινακα σε σαλονι.
Φρούρια, πλατειες, Παλάτια, Ιστορικά κτήρια, όρεξη να εχεις να βλέπεις.
.
Και τα Κύθηρα , καλά ειναι. Δεν θα εχει να κοπιάσει κάποιος εκει.
Καλες διακοπές παιδιά.

οποιος παει κερκυρα και δεν παει παξους αντιπαξοι χανει!! παραλια βουτουμι - αντιπαξοι ολα τα λεφτα!!! ειχα την τυχη να παω με υδροπλανο! 10 λεπτα απο κερκυρα..ειδα και το νησι απο χαμηλο υψος..υπεροχη εμπειρια!

Κύθηρα είναι πολύ για 10 μέρες.
Όλες οι παραλίες είναι χωματόδρομοι.
Για κανένα 5μερο είναι καλά.

Κέρκυρα από την άλλη δεν μ αρεσε.
Πολύ βροχή και δεν με ικανοποίησαν και οι παραλίες.
Οι Παξοί και Αντιπαξοί έσωσαν κάπως την κατάσταση.

Να πω και εγώ πως αξίζει όσο τίποτα μια εκδρομή στους Παξούς (πάει δελφίνι και υδροπλάνο αν θυμάμαι καλά). Πέρυσι με το ιστιοπλοϊκό περάσαμε θαυμάσια εκεί!

Η παραλία στους αντίπαξους, εκεί που μας αφήνει η βάρκα, είναι η ωραιότερη και πιο βαθιά χαραγμένη ανάμνηση που έχω από οικογενειακές διακοπές κατά την παιδική μου ηλικία.

Δεν είμαι απο την Κερκυρα αλλά πηγαίνω μετρημένα 15 καλοκαίρια και 14 Πάσχα . Την 1η δε φορά εκανα 1200χλμ και δεν το πίστευαν οι φίλοι μου .Πρέπει να εχω πάει σε μερη που ουτε οι ντόπιοι γνωρίζουν .

με τα 1000 λοιπόν Κερκυρα και οτι θες εδω είμαι να σου πω από παραλίες , ταβερνες και οτι θες .
Ασε δε που στο Λιστόν χαιρετάω λες και ειμαι από κει :fahne90: