Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Σχετικά με το υβριδικό σύστημα,
Θα ήταν πολύ σιμαντικό αν θα μπορούσε να διορθωθεί ή έστω να βελτιωθεί
στην περίπτωση που αποσυνδεθεί το καλώδιο δικτύου ή κάνουμε επανεκκίνηση
στο router μας, να μαυρίζει η οθόνη στο οτεtv για κάνα λεπτό έστω και αν
βλέπουμε μέσω δορυφόρου.

Ευτυχώς τελειωσε ο αγώνας της Ντόρτμουντ...
Mιλάμε για πολυ πιξελιασμα και πολλά σπασίματα το sport3
Το χειρότερο κανάλι με διαφορα, k μου βαλαν εκεί τη bundesliga, ας τη βαλουν στο εξι κ στο τρια ας δειχνουν τενις

Επειδη δε βλεπω αλλη σχετικη αναφορα (τουλαχιστον εδω και 3,5 μηνες) θα το θεσω εγω:
Εχω το δορυφορικο και πριν περιπου 1,5 μηνα εκανα την αναβαθμιση σε υβριδικο. Στο παλιο λογισμικο ηταν ενεργη η εξοικονομηση ενεργειας, στο νεο επρεπε να το βρω χειροκινητα, αλλιως ο δεκτης πρακτικα δεν σβηνει ποτέ.
Ελα ομως που τα στοιχεια που καταχωρησα (ηθελα να πιστευω εφαπαξ) κατα την αναβαθμιση μου τα ζηταει ο δεκτης ΚΑΘΕ... μα ΚΑΘΕ φορα που απενεργοποιειται και κανει νεο boot!!!
Τι σπασιμο ειναι αυτο παλι... ή αυτο δηλαδη ή θα πρεπει να ειναι ανενεργη η εξοικονομηση και να καιει ρευμα 24/24ωρο 365/365!
Μα καλα δε μπορουν στο λογισμικο τους να προβλεψουν "αποθηκευση" σε καποια μη-προσωρινη μνημη των στοιχειων του συνδρομητη;

Εμένα μου κάνει εντύπωση που οταν διακοπει το ρεύμα για 1 δευτερόλεπτο κανει αρκετη ωρα για να επανελθει.Προχθες εκλεισα 2 φορές το πολύμπριζο, 2 φορες έβγαλα το καλώδιο και από το ρούτερ και από τον αποκωδικοποιητή μεχρι να εμφανιστει ενεργοποιημένη η ενδειξη replay tv
Ακόμα κι όταν προσπαθούσα να κλείσω τον αποκωδικοποιητή, δεν υπακουε.Όλα αυτά περίπου 10 λεπτά διάρκεια.

Επειδη δε βλεπω αλλη σχετικη αναφορα (τουλαχιστον εδω και 3,5 μηνες) θα το θεσω εγω:
Εχω το δορυφορικο και πριν περιπου 1,5 μηνα εκανα την αναβαθμιση σε υβριδικο. Στο παλιο λογισμικο ηταν ενεργη η εξοικονομηση ενεργειας, στο νεο επρεπε να το βρω χειροκινητα, αλλιως ο δεκτης πρακτικα δεν σβηνει ποτέ.
Ελα ομως που τα στοιχεια που καταχωρησα (ηθελα να πιστευω εφαπαξ) κατα την αναβαθμιση μου τα ζηταει ο δεκτης ΚΑΘΕ... μα ΚΑΘΕ φορα που απενεργοποιειται και κανει νεο boot!!!
Τι σπασιμο ειναι αυτο παλι... ή αυτο δηλαδη ή θα πρεπει να ειναι ανενεργη η εξοικονομηση και να καιει ρευμα 24/24ωρο 365/365!
Μα καλα δε μπορουν στο λογισμικο τους να προβλεψουν "αποθηκευση" σε καποια μη-προσωρινη μνημη των στοιχειων του συνδρομητη;

Κάτι συμβαίνει με τον αποκωδικοποιητή σου. Σε εμένα δεν ζητάει στοιχεία. Και σε άλλους αποκωδικοποιητές που έχω δει, Hybrid πάντα, κανένα πρόβλημα.

Μηπως υπαρχει καμια (ψιλο-κρυφη) ρυθμιση (σχετικα με αποθηκευση στοιχειων συνδεσης?!) που δεν ξερω; Μιλαμε παντα για "αργο" boot-αρισμα απο κατασταση.... 'βαριας' αναμονης και οχι απο την μη-εξοικονομηση που αναβει μεσα σε 1-2 δευτερολεπτα...

Τι να σου πω, αν ηξερα κι εγω γιατι μου ζηταει τα στοιχεια καθε φορα...... :)

Μπορεί να έχει κολλήσει και ο δέκτης. Αποσύνδεσε τον τελείως από το ρεύμα και ανασυνδέσε τον πάλι να δεις αν στο κάνει πάλι αλλιώς αν συνεχίσει προσπάθησε να κάνεις μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις.

Και σε μένα κάθε μέρα 1 ή 2 φορές συνεχιζει και με βγάζει offline και μόνο με αποσύνδεση από το ρεύμα επανέρχεται μετά απ κάνα δεκάλεπτο ενώ το ροστερ δουλεύει κανονικά.

Εκεί που παίζει ,ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη.Τότε ή επανέρχεται μόνο του ή πρέπει να τα κλείσω όλα για να φτιάξει. Μερικές φορές λέει ότι να δω αν δουλεύει το ρουτερ,το οποίο όμως δουλεύει στις άλλες συσκευές. Σήμερα ας πούμε επανήλθε αλλα οι υβριδικές λειτουργίες ήταν απενεργοποιημενες και δεν μπορούσα καν να κλείσω τον αποκωδικοποιητή. Θα περίμενα πάντα να επανέρχεται μόνο του στο υβριδικό να βγάζω και να ξαναβαζω το καλώδιο ή να κλείνω το ρεύμα με ανοικτό τον αποκωδικοποιητή.

Δεν εμφανιζει το replay tv σε κανενα καναλι(τα Plus τα δειχνει κανονικα οποτε δεν ειναι θεμα δικτυου)
μονο σε εμενα ειναι η γενικο προβλημα?

Ίσως είναι ο δέκτης αλλά σίγουρα τελευταία δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα κάποιες αυξομειώσεις του ρεύματος.Μάλλον πρέπει να τον αλλάξω αλλά το θέμα μπορει να δημιουργείται λόγω του ρεύματος.

Κανα καλο καναλι θα βαλει; μας εντυπωσιασε με viasat, αλλα απο τοτε τιποτα

Last edited by a moderator:
Κανα καλο καναλι θα βαλει; μας εντυπωσιασε με viasat, αλλα απο τοτε τιποτα

Ας ανεβασει λιγο εως αρκετα την ποιοτητα στα ηδη υπαρχοντα και βλεπουμε για καινουρια. Θα ηθελα το Fox Sports που εχει η ΝΟΒΑ παντως ή κατι αντιστοιχο.

Είναι καλά τα περιφερειακά κανάλια, ειδικά για αυτούς που ζουν μακρυά από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Φυσικά κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν φαίνεται.