Είναι καλά τα περιφερειακά κανάλια, ειδικά για αυτούς που ζουν μακρυά από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Φυσικά κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν φαίνεται.
Ειναι κακη επιλογη για bandwidth management αυτο που αναφερεις.Μαζεύεις όλα τα τοπικά, περιφερειακά και λοιπά ανάλογα κανάλια και τα βάζεις στην ίδια συχνότητα δίνοντας "ανάσες" στις άλλες. Τόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορεί να τα έχεις σκορπισμένα σε παραπάνω από μία συχνότητες και μαζί με κανάλια premium περιεχομένου.
Δεν ειμαστε πριν 20 χρονια
οποιος θελει να μαθει για την περιοχη του υπαρχουν site με νεα της πολης του της περιοχης του κλπ καθε περιοχη εχει εστω 1-2 site με τοπικα νεα
δεν θα κατσει να δει το "καμενα βουρλα tv"
μπορεις να μας ενημερωσεις λιγο για την θεαματικοτητα του tv100 πχ που ειναι το τοπικο καναλι στην δευτερη μεγαλυτερη πολη?
αφου "κυνηγαει" ο "κοσμος" λογικα θαεπρεπε να ειχε παραπανω απο το 0.001% που ειμαι σιγουρος οτι εχει
Είναι καλά τα περιφερειακά κανάλια, ειδικά για αυτούς που ζουν μακρυά από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Φυσικά κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν φαίνεται.
Θέλω κ άλλα περιφερειακά κανάλια, δώσε πράμα στο λαό...
Μονο κ μονο για να τους ακουω να γκρινιαζουν καθε μερα κ να λενε τα ιδια πραγματα...
Αν κανατε το κοπο να δειτε το προγραμμα τους υπαρχουν κανα 4-5 καναλια που εχουν αξιολογο υλικο με ντοκιμαντερ ταινιες κ διαφορα αλλα..
Απο το μεσημερι κ μετα βεβαια.. Δεν ειναι μονο τηλεμαρκετινκ...
Γιαυτο σταματηστε τη γκρινια κ κοιταξτε και τις επιθυμιες των αλλων κ οχι μονο τη παρτη σας...
Αν αρχισω να λεω ποια δεν θελω κ εγω τοτε δε βγαζουμε ακρη... Οι επιλογες καναλιων δε γινονται απο επιθυμιες δικες σας( ισως ενα μικρο ποσοστο) αλλα απο τη ταση της εποχης και το ποια ειναι ποιο δημοφιλη κ με χαμηλο κοστος ( ισως υπαρχουν κ αλλοι λογοι εγω ανεφερα μερικους )..
Γιαυτο μη κοιτατε μονο το δεντρο ( δηλαδη τον εαυτο σας) αλλα να κοιτατε το δασος ( το τι θελουν οι πολλοι)..
Σιγουρα σε καποιους δε θα τους αρεσει η οπτικη μου, αλλα ευτυχως ή δυστηχως αυτη ειναι η δικη μου αληθεια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.