Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Οτι δηλαδη οποιος φυγει πχ απο την Θεσσαλονικη θελει να βλεπει τv100..

Last edited by a moderator:
Είναι καλά τα περιφερειακά κανάλια, ειδικά για αυτούς που ζουν μακρυά από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Φυσικά κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν φαίνεται.

Καλά ειναι τα περιφερειακά κατα τη γνώμη μου αλλα όχι να έχουν συνέχεια τηλεμάρκετινγκ.

Εγώ μιλάω για τα κανονικά κανάλια που έχουν κανονικό πρόγραμμα και όχι τηλεμάρκετινγκ

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλα αυτά τα κανάλια έχουν και web live και είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν μπορούν να σου.Αλλά συνεχίζουμε μια κουβέντα που φαίνεται ότι μένει μόνο εντός Φόρουμ.

Τα γούστα και οι προτιμήσεις απο άνθρωπο σε άνθρωπο ειναι διαφορετικές και ποτέ όλοι δεν θα θελουμε τα ίδια πράγματα. Όλα ειναι καλά να υπάρχουν αλλά με μέτρο, τα κανάλια τα περιφερειακά πρέπει να υπάρχουν ειδικά αυτά που έχουν κανονικό πρόγραμμα όχι αυτά με τα telemarketing, απο την άλλη θα πρέπει να μοιραστεί η χωρητικότητα στον νέο αναμεταδότη έτσι ώστε να ανεβεί η ποιότητα εικόνας στα υπάρχων HD κανάλια.

Last edited:
Θα μπορούσε να έχει 1 κανάλι που θα δείχνει εκπομπές και ειδήσεις από όλα. Όχι 15 κανάλια που στο 90 %δείχνουν τηλεμαρκετιγκ

Μαζεύεις όλα τα τοπικά, περιφερειακά και λοιπά ανάλογα κανάλια και τα βάζεις στην ίδια συχνότητα δίνοντας "ανάσες" στις άλλες. Τόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορεί να τα έχεις σκορπισμένα σε παραπάνω από μία συχνότητες και μαζί με κανάλια premium περιεχομένου.

Μαζεύεις όλα τα τοπικά, περιφερειακά και λοιπά ανάλογα κανάλια και τα βάζεις στην ίδια συχνότητα δίνοντας "ανάσες" στις άλλες. Τόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορεί να τα έχεις σκορπισμένα σε παραπάνω από μία συχνότητες και μαζί με κανάλια premium περιεχομένου.
Ειναι κακη επιλογη για bandwidth management αυτο που αναφερεις.

Δεν ειμαστε πριν 20 χρονια
οποιος θελει να μαθει για την περιοχη του υπαρχουν site με νεα της πολης του της περιοχης του κλπ καθε περιοχη εχει εστω 1-2 site με τοπικα νεα
δεν θα κατσει να δει το "καμενα βουρλα tv"

μου κανει τεραστια εντυπωση που ενας οργανισμος οπως η COSMOTE και με το baground των γερμανων καθυστερει τοσο πολυ στο να βαλει μια ταξη και ενα ορθολογισμο στην ποιοτητα μεταδοσης του.

Ποιος ο σκοπος της ολης αυτης επενδυσης στον νεο αναμεταδοτη χωρις πρωτα να αυξησει την ποιοτητα αντι για την ποσοτητα.

Μακαρι να μας βλεπουν απο εδω μεσα και συντομα να κανουν την απαραιτητη διορθωση

Δεν ειμαστε πριν 20 χρονια
οποιος θελει να μαθει για την περιοχη του υπαρχουν site με νεα της πολης του της περιοχης του κλπ καθε περιοχη εχει εστω 1-2 site με τοπικα νεα
δεν θα κατσει να δει το "καμενα βουρλα tv"

Να καταργηθούν τότε και οι ειδήσεις στα κανάλια καθώς και κάθε ειδησεογραφικό κανάλι.

Πολλά από τα κανάλια αυτά δεν δείχνουν μόνο νέα αλλά κι εκδηλώσεις, συναυλίες κλπ που γίνονται. Αυτά κυνηγάει κυρίως ο κόσμος.

μπορεις να μας ενημερωσεις λιγο για την θεαματικοτητα του tv100 πχ που ειναι το τοπικο καναλι στην δευτερη μεγαλυτερη πολη?
αφου "κυνηγαει" ο "κοσμος" λογικα θαεπρεπε να ειχε παραπανω απο το 0.001% που ειμαι σιγουρος οτι εχει

μπορεις να μας ενημερωσεις λιγο για την θεαματικοτητα του tv100 πχ που ειναι το τοπικο καναλι στην δευτερη μεγαλυτερη πολη?
αφου "κυνηγαει" ο "κοσμος" λογικα θαεπρεπε να ειχε παραπανω απο το 0.001% που ειμαι σιγουρος οτι εχει

Γιατί δεν κάνεις την ερώτηση στο support του ΟΤΕ; Σίγουρα δεν μπορούν όλοι να κάνουν χρήση Internet για να βλέπουν νέα και κυρίως άτομα πάνω από μια ηλικία. Συνήθως αυτοί είναι που θα παρακολουθήσουν τέτοια κανάλια. Ας μην κρίνουμε μόνο από την δική μας πλευρά.

Πολυ απλα τα βαζουνε γιατι ειναι τζαμπα

εχει να μπει καναλι "Συνδρομητικο" ποσο κανενα χρονο και βαλε?

Όταν είπα να βάλουν το food net """πέσατε να με φατε"""να μην πέσει η ποιότητα.τωρα θα ""φάμε όλοι μαζί αλλα δυο τοπικά.ενας χρόνος χωρίς σοβαρή προσθήκη.alert,trt πριν λίγους μήνες κ τωρα αλλα δυο.επισης κ το προμο tv τρώει χώρο.όσο μπαινει σαβούρα tv όσο ποιο πολυ θα περιμένω θεματική προσθήκη.α!!και έρχονται κ αλλα,σκαι 24 και μη ξεχνάτε δυτικη και κεντρική μακεδονια δεν έχουν βάλει κανάλια..ακομη.

Είναι καλά τα περιφερειακά κανάλια, ειδικά για αυτούς που ζουν μακρυά από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Φυσικά κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν φαίνεται.

Φιλε μου που το ειδες το καλο? δηλαδη τι δειχνουν για να με κανουν εμενα να ενημερωθω που μενω μακρια απο τον τοπο μου? χαλια εικονα γεματ πιξελ υπαρχει κινδυνος τυφλωσης!! και ολη μερα τηλεπωλησεις κρεμες και τηγανια, ελεος!! εγω δεν εβαλα δορυφορικο για να βλεπω αυτες τις αηδιες, ασε που ολα τα καναλια αυτα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και σχεδον ολοι οι ιδιοκτητες ειναι λαμογια , ενημερωση γινεται απο φιλους μου που μενουν στον τοπο μου, ουτε καν απο το ιντερνετ που στην πλειοψηφια του ειναι γεματο ψευτικες ειδησεις. Ας φτιαξουν πιο καθαρη εικονα στα καναλια που εχουν στο πακετο. ύ.γ. δεν μπορω να καταλαβω, το bbc το alzazeera το RT, ειναι ελευθερα και σε HD...γιατι δεν βγαζουν τα SD και να βαλουν αυτα? τοσο δυσκολο ειναι?

Αν θέλεις BBC, AJC, RT, NHK κλπ σε HD, πρόσθεσε δύο LNB για Hotbird - Astra 1 και άσε εμάς να "τυφλωνόμαστε" με τα ελληνικά περιφερειακά κανάλια στην Cosmote TV, που τουλάχιστον μιλάνε και τη γλώσσα μας! Είπαμε, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"...

Θέλω κ άλλα περιφερειακά κανάλια, δώσε πράμα στο λαό...
Μονο κ μονο για να τους ακουω να γκρινιαζουν καθε μερα κ να λενε τα ιδια πραγματα...
Αν κανατε το κοπο να δειτε το προγραμμα τους υπαρχουν κανα 4-5 καναλια που εχουν αξιολογο υλικο με ντοκιμαντερ ταινιες κ διαφορα αλλα..
Απο το μεσημερι κ μετα βεβαια.. Δεν ειναι μονο τηλεμαρκετινκ...
Γιαυτο σταματηστε τη γκρινια κ κοιταξτε και τις επιθυμιες των αλλων κ οχι μονο τη παρτη σας...
Αν αρχισω να λεω ποια δεν θελω κ εγω τοτε δε βγαζουμε ακρη... Οι επιλογες καναλιων δε γινονται απο επιθυμιες δικες σας( ισως ενα μικρο ποσοστο) αλλα απο τη ταση της εποχης και το ποια ειναι ποιο δημοφιλη κ με χαμηλο κοστος ( ισως υπαρχουν κ αλλοι λογοι εγω ανεφερα μερικους )..
Γιαυτο μη κοιτατε μονο το δεντρο ( δηλαδη τον εαυτο σας) αλλα να κοιτατε το δασος ( το τι θελουν οι πολλοι)..
Σιγουρα σε καποιους δε θα τους αρεσει η οπτικη μου, αλλα ευτυχως ή δυστηχως αυτη ειναι η δικη μου αληθεια...

Θέλω κ άλλα περιφερειακά κανάλια, δώσε πράμα στο λαό...
Μονο κ μονο για να τους ακουω να γκρινιαζουν καθε μερα κ να λενε τα ιδια πραγματα...
Αν κανατε το κοπο να δειτε το προγραμμα τους υπαρχουν κανα 4-5 καναλια που εχουν αξιολογο υλικο με ντοκιμαντερ ταινιες κ διαφορα αλλα..
Απο το μεσημερι κ μετα βεβαια.. Δεν ειναι μονο τηλεμαρκετινκ...
Γιαυτο σταματηστε τη γκρινια κ κοιταξτε και τις επιθυμιες των αλλων κ οχι μονο τη παρτη σας...
Αν αρχισω να λεω ποια δεν θελω κ εγω τοτε δε βγαζουμε ακρη... Οι επιλογες καναλιων δε γινονται απο επιθυμιες δικες σας( ισως ενα μικρο ποσοστο) αλλα απο τη ταση της εποχης και το ποια ειναι ποιο δημοφιλη κ με χαμηλο κοστος ( ισως υπαρχουν κ αλλοι λογοι εγω ανεφερα μερικους )..
Γιαυτο μη κοιτατε μονο το δεντρο ( δηλαδη τον εαυτο σας) αλλα να κοιτατε το δασος ( το τι θελουν οι πολλοι)..
Σιγουρα σε καποιους δε θα τους αρεσει η οπτικη μου, αλλα ευτυχως ή δυστηχως αυτη ειναι η δικη μου αληθεια...

Μπράβο φίλε. Το πιο σωστό μήνυμα που διάβασα πάνω σε αυτο το θέμα. Συμφωνώ 100% μαζί σου.