Δεν εχεις κι αδικο, ομως η αναγκη για περισσοτερους πελατες ειναι περισσοτερο επιτακτικη σε συνθηκες ανταγωνισμου παρα σε μονοπωλια.Ισα ισα αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που έπρεπε να τα βάλει
Αν κάποιος ήθελε να τα δει θα έβαζε nova
Δεν ξέρω κάποιο μαγαζί που να λέει, μου φτάνουν οι πελάτες που έχω δεν θέλω άλλους
Ισα ισα αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που έπρεπε να τα βάλει
Αν κάποιος ήθελε να τα δει θα έβαζε nova
Δεν ξέρω κάποιο μαγαζί που να λέει, μου φτάνουν οι πελάτες που έχω δεν θέλω άλλους
θα παω αύριο το πρωί δηλαδή σε κατάστημα κοσμοτέ, θα παω στο ταμείο και θα τους πω, ναι για σας θέλω να κάνω διακοπή συμβολαίου, θα πληρώσω 137 ευρώ και πριν προλάβει να με χαιρετήσει ο υπάλληλος θα του πω, τώρα θέλω να κάνω καινούργιο συμβόλαιο, βγάλε χαρτιά να υπογράψω
Δε γίνονται πουθενά αυτά, θα γελάει και ο υπάλληλος θα νομίζει ότι τρελάθηκα
Αυτό μου είπαν στο τηλέφωνο, ότι για να βάλω ευρυζωνικό θα πρέπει να μη μπαίνει για διαφορους λόγους πιάτο, αν δεν έμπαινε πιάτο του λέω θα είχα βάλει από την αρχή ευρυζωνικό. Τι να σου πω μου λέει, αν θέλεις να έρθει τεχνικός να κάνει έλεγχο. Το θέμα είναι ότι ο τεχνικός που ήρθε πρώτη φορα είναι καλο φιλαράκι, αν έρθει ο ίδιος μπορώ να του πω να βγάλει "πόρισμα" ότι και καλά έχτισαν οικοδομή μπροστά από το σπίτι και πλέον δεν πιάνει τίποτα το πιάτο. Αλλα αν έρθει κάποιος άλλος θα σου κάνει αυτή τη δουλεια.. η θα πάει σύμφωνα με το γράμμα του.. ΟΤΕ
Και η ιστορία συνεχίζεται, ακόμα δεν εχουν ενεργοποιήσει τον δέκτη και ούτε ξέρουν πότε θα το πετύχουν τελικά!Καλά εκεί στην Cosmote το έχουν χάσει τελείως, πάω σε κατάστημα για αλλαγή δέκτη ώστε να υποστηρίζει την υπηρεσία HYBRID, κάνουν λάθος και μου δίνουν δέκτη με σκληρό δίσκο με κωδικούς για δέκτη χωρίς σκληρό.
Από τις 18:00 το απόγευμα δεν έχω καθόλου υπηρεσίες Cosmote tv και η απάντηση τους είναι περιμένετε γιατί έχουμε ένα θεματάκι και δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να λύσουμε τα αυτονόητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.