Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Τελικα το βρηκα. Πας Ρυθμισεις , ρυθμισεις σηματος και μετα δορυφορου και αφου χωρις να κανεις αλλαγη, πατησεις επιβεβαιωση σε παει στο μενου επιλογης αναμεταδοτη.

Sent from my thor using Tapatalk

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Θα αφαιρεθεί η διαφορα στον επόμενο λογαριασμό όπως έγινε με μένα. παράδειγμα 10 αυγούστου ανανέωσε με 20 ευρώ και τον σεπτέμβρη πλήρωσε με την παλιά τιμή ας πούμε με 30 ευρώ, στον λογαριασμό που θα έρθει σε λίγες μέρες θα αφαιρεθούν 30 ευρώ, 10 ευρώ δηλαδή για κάθε μηνα από τότε που ανανέωσε

Απλα μιλάμε για 2 μήνες σερί που δεν το έχουν αλλάξει.
Την ανανέωση στο σταθερό και Ίντερνετ την έκαναν απευθείας ομως να με δεσμεύσουν.
Ευτυχώς εχω δυο κινητά που λήγουν σε λιγο καιρό και θα πάρω την εκδίκηση μου εκει !
Ουτε εναλλακτικοί απατεώνες δεν κάνουν ετσι τους είπα ....

Καλημέρα.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εταιρία. Είχα την διετή προσφορά με full pack, Ίντερνετ, σταθερό, η οποία έληγε την περασμένο Μάιο. Τότε λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω εταιρία και πήγα στη nova. Μου έκαναν απο την Cosmote αμέτρητες προσφορές, αλλά τις απέρριψα και τελικα πηγα στη νόβα.

Το θέμα ειναι οτι συνεχίζουν και μου στέλνουν λογαριασμούς. Πήγα στην Cosmote και το ανέφερα και λένε οτι μέσα δε φαινεται διακοπή και οτι δείχνει να ισχύει το πακέτο για την τηλεόραση. Βέβαια έχω παραδώσει εξοπλισμό στον Γερμανό, πέρα απο το ρουτερ, και τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης.

Χθες κοιτάω τα Mail και μου στέλνουν κι άλλο λογαριασμό με το ποσό να εχει πάει στα 150 .

Τι κάνω;

Τελικά σήμερα με έστειλαν το νέο συμβόλαιο και είδα και στην καρτέλα μου τη δέσμευση. Ωστόσο η δέσμευση κατά την καρτέλα αρχίζει σήμερα ενώ έπρεπε να αρχίζει από το τέλος Αυγούστου. Φοβάμαι ότι δεν θα μου κάνουν απόχρέωση τους δυο μήνες στην τιμή αορίστου που με χρέωσαν και γα τους πάρεξ ξανά ο διάολος.
Απαράδεκτες συμπεριφορές από το ΟΤΕ. Θα έβαζα και multiroom αλλά με τέτοιες καταστάσεις ποτε. Ήδη θα πάρω να ακυρώσω και μια σύνδεση που έχω σε κινητό μιας και άλλαξαν τις χρεώσεις και έχω δικαίωμα καταγγελίας πριν τη λήξη.

Oλες η κλήσεις ηχογραφούνται, να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις να ακούσουν την κασέτα από την συνομιλία σας όπου και συμφωνήσατε για ανανεώσει, αν μιλήσατε 20 αυγούστου από 21 πιάνετε το νέο συμβόλαιο. το ότι αυτοί δεν έχουν σειρά εκεί μέσα και σου έστειλαν το συμβόλαιο 2 μήνες μετά δεν φταίς εσύ,
θέλει να παιδευτείς λίγο στα τηλεφωνα αλλα δυστυχώς έτσι δουλεύει το σύστημα

Μάλλον κάνουν περικοπές και στους υπαλλήλους στο τηλ. κέντρο. Δεν παίζονται οι άνθρωποι.

H μιση ελλάδα και παραπάνω έχει οτε, το 1% να παίρνει τηλέφωνο για τέτοια θέματα λογαριασμών κτλ, δεν φτάνουν ούτε 50 άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο
Πάντως αν αφήσεις μήνυμα στο facebook σε παίρνουν αυτοί

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Αντιμετώπισα κάποτε ένα πρόβλημα με τον ΟΤΕ και είχε να κάνει με τις χρεώσεις. Ειδικότερα:
Ήταν η περίοδος που η ΑΕΚ μία χρονιά ήταν στη Νόβα, μία στον ΟΤΕ και μετά ξανά στη Νόβα μέχρι σήμερα. Εγώ είχα βάλει ΟΤΕ τότε επί τούτου και μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα είχε συμπέσει με μία αύξηση που έκανε ο ΟΤΕ, οπότε πήγα για να διακόψω εκμεταλλευόμενος την αύξηση διότι το συμβόλαιό μου ήταν σε ισχύ. Μου αντιπρότειναν να παραμείνω στον ΟΤΕ με 19 ευρώ "για πάντα" πράγμα που δέχτηκα.

Στον επόμενο λογαριασμό η τιμή ήταν 22 ευρώ. Πήγα από ένα κατάστημα ΟΤΕ και μου απάντησαν (με ύφος κιόλας) ότι "τόσο κάνει το ΟΤΕ tv, τι ζητάτε ακριβώς". Ε αφού τους πήρε ο διάολος για το ύφος τους, απαίτησα να ανατρέξουμε στις ηχογραφημένες συνομιλίες. Μου είπαν ότι αυτό δε μπορεί να γίνει εδώ και τώρα, θα τις ψάξουμε και όταν το βρούμε θα σας ενημερώσουμε. Στο μεταξύ αρνήθηκα να καταβάλλω κάθε επόμενο λογαριασμό μέχρι να λυθεί το θέμα. Οι λογαριασμοί συνέχιζαν να έρχονται αυξημένοι, πλην όμως δεν έγινε ποτέ διακοπή λόγω αμφισβήτησης του ποσού από πλευράς μου. Μετά από έναν περίπου χρόνο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν "συγνώμη τελικά είχατε δίκιο". Τους είπα να ξανακάνουν λογαριασμό για το τι χρωστάω, να σβήσουν κάθε τόκο υπερημερίας, πράγμα που έκαναν και τότε πληρώθηκαν όλοι οι λογαριασμοί.

Re: Κυτίο Παραπόνων....

Στο κανάλι C+I υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους υποτίτλους, όταν παρακολουθούμε οποιαδήποτε εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, είτε στο replay tv, είτε κατόπιν εγγραφής της στο σκληρό μας δίσκο. Ειδικότερα, ενώ όταν παρακολουθούμε ζωντανά (live) μια εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, αυτή είναι κανονικά υποτιτλισμένη, όταν πάμε στο replay tv για να δούμε την ίδια ακριβώς εκπομπή, τότε το 80% (τουλάχιστον) των υποτίτλων δεν εμφανίζεται πλέον, και όσοι εμφανίζονται συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο από το κανονικό (σαν να «κολλάνε»). Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν εγγράφουμε την συγκεκριμένη εκπομπή στο σκληρό δίσκο για να τη δούμε αργότερα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που περιγράφω, το έλεγξα πολύ σχολαστικά σήμερα, σε 4 διαφορετικές εκπομπές του συγκεκριμένου καναλιού (δηλαδή έβλεπα τις εκπομπές live, ταυτοχρόνως έκανα εγγραφή τους και έβλεπα και τις εγγραφές, και στο τέλος τις έβλεπα και στο replay tv) και συνέβαινε ΠΑΝΤΟΤΕ αυτό που ήδη περιέγραψα. Διευκρινίζω ότι το εν λόγω πρόβλημα αφορά μόνο το συγκεκριμένο κανάλι (C+I) και δεν διαπίστωσα να υπάρχει ανάλογο πρόβλημα σε κάποιο άλλο κανάλι. Υπόψιν ότι για το θέμα του υποτιτλισμού του συγκεκριμένου καναλιού έχω διαμαρτυρηθεί εντονότατα και αρκετές φορές, με σχόλια μου σε αυτό το Forum αλλά και στην ιστοσελίδα Facebook της Cosmote TV, καθόσον (λόγω ελλείψεως χρόνου) παρακολουθώ συνήθως την Cosmote ΤV μέσω replay tv ή μέσω εγγραφών και θεώρησα ότι κάποιοι μεταφραστές δεν κάνουν καθόλου καλά τη δουλειά τους, τελικά όμως διαπιστώνω ότι το πρόβλημα δεν είναι στους μεταφραστές αλλά είναι καθαρά τεχνικό πρόβλημα. Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλώ τους αρμόδιους τεχνικούς της Cosmote TV να το ελέγξουν και να βρεθεί μια λύση.

Στο κανάλι C+I υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους υποτίτλους, όταν παρακολουθούμε οποιαδήποτε εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, είτε στο replay tv, είτε κατόπιν εγγραφής της στο σκληρό μας δίσκο. Ειδικότερα, ενώ όταν παρακολουθούμε ζωντανά (live) μια εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, αυτή είναι κανονικά υποτιτλισμένη, όταν πάμε στο replay tv για να δούμε την ίδια ακριβώς εκπομπή, τότε το 80% (τουλάχιστον) των υποτίτλων δεν εμφανίζεται πλέον, και όσοι εμφανίζονται συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο από το κανονικό (σαν να «κολλάνε»). Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν εγγράφουμε την συγκεκριμένη εκπομπή στο σκληρό δίσκο για να τη δούμε αργότερα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που περιγράφω, το έλεγξα πολύ σχολαστικά σήμερα, σε 4 διαφορετικές εκπομπές του συγκεκριμένου καναλιού (δηλαδή έβλεπα τις εκπομπές live, ταυτοχρόνως έκανα εγγραφή τους και έβλεπα και τις εγγραφές, και στο τέλος τις έβλεπα και στο replay tv) και συνέβαινε ΠΑΝΤΟΤΕ αυτό που ήδη περιέγραψα. Διευκρινίζω ότι το εν λόγω πρόβλημα αφορά μόνο το συγκεκριμένο κανάλι (C+I) και δεν διαπίστωσα να υπάρχει ανάλογο πρόβλημα σε κάποιο άλλο κανάλι. Υπόψιν ότι για το θέμα του υποτιτλισμού του συγκεκριμένου καναλιού έχω διαμαρτυρηθεί εντονότατα και αρκετές φορές, με σχόλια μου σε αυτό το Forum αλλά και στην ιστοσελίδα Facebook της Cosmote TV, καθόσον (λόγω ελλείψεως χρόνου) παρακολουθώ συνήθως την Cosmote ΤV μέσω replay tv ή μέσω εγγραφών και θεώρησα ότι κάποιοι μεταφραστές δεν κάνουν καθόλου καλά τη δουλειά τους, τελικά όμως διαπιστώνω ότι το πρόβλημα δεν είναι στους μεταφραστές αλλά είναι καθαρά τεχνικό πρόβλημα. Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλώ τους αρμόδιους τεχνικούς της Cosmote TV να το ελέγξουν και να βρεθεί μια λύση.

UPDATE: Επικοινώνησαν σήμερα μαζί μου από το τεχνικό τμήμα της Cosmote TV για περισσότερες διευκρινήσεις και κατόπιν το έλεγξαν επιτόπου και διαπίστωσαν κι αυτοί οτι όντως υπάρχει πρόβλημα με τους υποτίτλους του συγκεκριμένου καναλιού (C+I), όταν το παιζουμε στο replay tv ή από εγγραφή στο σκληρό δίσκο. Το πρόβλημα είναι γενικό (δεν αφορά μόνο εμένα δηλαδή) και τώρα που το διαπίστωσαν κι αυτοί θα φροντίσουν να το επιλύσουν (όπως μου είπαν). Είδωμεν.....

Φίλε kaviros ετοίμαζομουν να ποστάρω για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μέχρι που είδα το μήνυμα σου. Κι εγώ έκανα του ίδιους ελέγχους και ήμουν σίγουρος ότι είναι τεχνικό το θέμα.
Είπαμε με τη γυναίκα να κάτσουμε να δούμε λίγο τώρα που άρχισαν να εμφανίζονται οι υπότιτλοι και ξενερώσαμε.

Θα το ξανατσεκάρω κι εγώ να δουμε αν το φτιάξανε.

Φίλε kaviros ετοίμαζομουν να ποστάρω για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μέχρι που είδα το μήνυμα σου. Κι εγώ έκανα του ίδιους ελέγχους και ήμουν σίγουρος ότι είναι τεχνικό το θέμα.
Είπαμε με τη γυναίκα να κάτσουμε να δούμε λίγο τώρα που άρχισαν να εμφανίζονται οι υπότιτλοι και ξενερώσαμε.

Θα το ξανατσεκάρω κι εγώ να δουμε αν το φτιάξανε.

Πάντως μέχρι σήμερα, (4 εργάσιμες ημέρες μετά την επικοινωνία μου μαζί τους και την διαπίστωση και από τους ίδιους του προβλήματος) τίποτα δεν διορθώσανε. Δεν φημίζονται άλλωστε και για τα γρήγορα "ανακλαστικά" τους σε τέτοιες περιπτώσεις... Οπότε αν έχεις χρόνο και διάθεση, στείλε κι εσύ (ή και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) ένα μήνυμα διαμαρτυρίας από τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της Cosmote TV, μήπως και καταλάβουν οτι υπάρχουνκαι άλλοι ενδιαφερόμενοι (κι όχι μόνο εγώ) κι αποφασίσουν να ασχοληθούν επιτέλους με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν φτάνει που τους δίνουμε "στο πιάτο" αυτό που οι ίδιοι έπρεπε να έχουν ελέγξει εδώ και αρκετό καιρό, δεν ιδρώνει και το αυτί τους κιόλας!

ειναι τσεκαρισμενο οτι δεν εχουν και αλλα καναλια θεμα? παραδειγμα εγω στο cbs ειχα παρατηρησει ''αφανισμο'' υποτιτλων οταν το χα βαλει στο pause για κανα μισαωρο κ συνεχισα να βλεπω επειτα αλλα και στο replay

Από την έρευνα που έκανα φάινεται ότι στο C+I οι υπότιτλοι στο replay δεν είναι embedded στο video αλλά έρχονται σε ξεχωριστό stream, εν αντιθέσει με κάποια από τα άλλα κανάλια που τσέκαρα πχ Food, BBC Earth.

Πατήστε το πράσινο κουμπί καθώς παρακολουθείτε από replay tv να δείτε την επιλογή των υποτίτλων.

Εχω την εντύπωση πως από σήμερα το μεσημέρι διορθώθηκε το πρόβλημα με τους υποτίτλους στο C+I. Δύο ντοκυμαντέρ που είδα (από replay tv) δεν είχαν πρόβλημα. Αμέσως μετά τσέκαρα (από το replay tv πάλι) άλλα 2 ντοκυμαντέρ (χθεσινά), όπου το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει. Ίσως τα παλιά τα αφήσαν ως έχουν, οπότε μικρό το κακό, εφόσον βέβαια τα επόμενα συνεχίσουν να μην έχουν πρόβλημα. Θα δουμε πως θα εξελιχθεί.....

ειναι τσεκαρισμενο οτι δεν εχουν και αλλα καναλια θεμα? παραδειγμα εγω στο cbs ειχα παρατηρησει ''αφανισμο'' υποτιτλων οταν το χα βαλει στο pause για κανα μισαωρο κ συνεχισα να βλεπω επειτα αλλα και στο replay

Στα κανάλια ταινιών, το National Geograph και το Viasat History που τα παρακολουθώ τακτικά, δεν διαπίστωσα να υπάρχει πρόβλημα. Απο εκεί και πέρα.... δεν παίρνω κι όρκο για τα υπόλοιπα κανάλια.

Στο Viasat History σήμερα μεσημέρι (ώρα 14:00) τραγικός ο υποτιτλισμός ! Ούτε τα μισά μεταφρασμένα και ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου παραμονή στην οθόνη ! Λίγο περισσότερος σεβασμός δε θα έβλαπτε...

Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κάνεις διακοπή συμβολαίου Cosmote TV

Σήμερα για 40' περίπου από υποκατάστημα της Cosmote προσπαθούσε ο υπάλληλος να συνδεθεί
με το τμήμα διακοπών συμβολαίων και τον είχαν στην αναμονή, το ίδιο έγινε μετά από λίγη ώρα
σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Μου είπαν πάρε μόνος σου τηλέφωνο μήπως και πιάσεις γραμμή

Εχω την εντύπωση πως από σήμερα το μεσημέρι διορθώθηκε το πρόβλημα με τους υποτίτλους στο C+I. Δύο ντοκυμαντέρ που είδα (από replay tv) δεν είχαν πρόβλημα. Αμέσως μετά τσέκαρα (από το replay tv πάλι) άλλα 2 ντοκυμαντέρ (χθεσινά), όπου το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει. Ίσως τα παλιά τα αφήσαν ως έχουν, οπότε μικρό το κακό, εφόσον βέβαια τα επόμενα συνεχίσουν να μην έχουν πρόβλημα. Θα δουμε πως θα εξελιχθεί.....

UPDATE: Tελικά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε αλλά μισο-διορθώθηκε. Ειδικότερα, διορθώθηκε μόνο στο replay-tv (όπου παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι στο C+I), παρέμεινε όμως ως έχει όταν εγγράφουμε εκπομπές από το συγκεκριμένο κανάλι στο σκληρό δίσκο(δηλαδή "εξαφανίζεται" ένα μεγαλο μέρος των υποτίτλων και όσοι τέλος πάντων εμφανίζονται, συνήθως "κολλάνε")! Μισές δουλειές.....