Θα αφαιρεθεί η διαφορα στον επόμενο λογαριασμό όπως έγινε με μένα. παράδειγμα 10 αυγούστου ανανέωσε με 20 ευρώ και τον σεπτέμβρη πλήρωσε με την παλιά τιμή ας πούμε με 30 ευρώ, στον λογαριασμό που θα έρθει σε λίγες μέρες θα αφαιρεθούν 30 ευρώ, 10 ευρώ δηλαδή για κάθε μηνα από τότε που ανανέωσε
Στο κανάλι C+I υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους υποτίτλους, όταν παρακολουθούμε οποιαδήποτε εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, είτε στο replay tv, είτε κατόπιν εγγραφής της στο σκληρό μας δίσκο. Ειδικότερα, ενώ όταν παρακολουθούμε ζωντανά (live) μια εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, αυτή είναι κανονικά υποτιτλισμένη, όταν πάμε στο replay tv για να δούμε την ίδια ακριβώς εκπομπή, τότε το 80% (τουλάχιστον) των υποτίτλων δεν εμφανίζεται πλέον, και όσοι εμφανίζονται συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο από το κανονικό (σαν να «κολλάνε»). Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν εγγράφουμε την συγκεκριμένη εκπομπή στο σκληρό δίσκο για να τη δούμε αργότερα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που περιγράφω, το έλεγξα πολύ σχολαστικά σήμερα, σε 4 διαφορετικές εκπομπές του συγκεκριμένου καναλιού (δηλαδή έβλεπα τις εκπομπές live, ταυτοχρόνως έκανα εγγραφή τους και έβλεπα και τις εγγραφές, και στο τέλος τις έβλεπα και στο replay tv) και συνέβαινε ΠΑΝΤΟΤΕ αυτό που ήδη περιέγραψα. Διευκρινίζω ότι το εν λόγω πρόβλημα αφορά μόνο το συγκεκριμένο κανάλι (C+I) και δεν διαπίστωσα να υπάρχει ανάλογο πρόβλημα σε κάποιο άλλο κανάλι. Υπόψιν ότι για το θέμα του υποτιτλισμού του συγκεκριμένου καναλιού έχω διαμαρτυρηθεί εντονότατα και αρκετές φορές, με σχόλια μου σε αυτό το Forum αλλά και στην ιστοσελίδα Facebook της Cosmote TV, καθόσον (λόγω ελλείψεως χρόνου) παρακολουθώ συνήθως την Cosmote ΤV μέσω replay tv ή μέσω εγγραφών και θεώρησα ότι κάποιοι μεταφραστές δεν κάνουν καθόλου καλά τη δουλειά τους, τελικά όμως διαπιστώνω ότι το πρόβλημα δεν είναι στους μεταφραστές αλλά είναι καθαρά τεχνικό πρόβλημα. Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλώ τους αρμόδιους τεχνικούς της Cosmote TV να το ελέγξουν και να βρεθεί μια λύση.
Φίλε kaviros ετοίμαζομουν να ποστάρω για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μέχρι που είδα το μήνυμα σου. Κι εγώ έκανα του ίδιους ελέγχους και ήμουν σίγουρος ότι είναι τεχνικό το θέμα.
Είπαμε με τη γυναίκα να κάτσουμε να δούμε λίγο τώρα που άρχισαν να εμφανίζονται οι υπότιτλοι και ξενερώσαμε.
Θα το ξανατσεκάρω κι εγώ να δουμε αν το φτιάξανε.
ειναι τσεκαρισμενο οτι δεν εχουν και αλλα καναλια θεμα? παραδειγμα εγω στο cbs ειχα παρατηρησει ''αφανισμο'' υποτιτλων οταν το χα βαλει στο pause για κανα μισαωρο κ συνεχισα να βλεπω επειτα αλλα και στο replay
Εχω την εντύπωση πως από σήμερα το μεσημέρι διορθώθηκε το πρόβλημα με τους υποτίτλους στο C+I. Δύο ντοκυμαντέρ που είδα (από replay tv) δεν είχαν πρόβλημα. Αμέσως μετά τσέκαρα (από το replay tv πάλι) άλλα 2 ντοκυμαντέρ (χθεσινά), όπου το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει. Ίσως τα παλιά τα αφήσαν ως έχουν, οπότε μικρό το κακό, εφόσον βέβαια τα επόμενα συνεχίσουν να μην έχουν πρόβλημα. Θα δουμε πως θα εξελιχθεί.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.